Lukas napsal:Pokud se uživatel nepřihlásí během 3 mesíců na hlavní stránce klubu, bude upozorněn mailem, že jeho účet je nepoužíván a bude za 14 dní smazán. Stačí se přihlásit a systém toto upozornění veme zpět.
Pro jistotu, že systém zaregistroval vaši návštěvu a vy nemusíte mít starost, že účet bude odstraněn je tu kontrola na hlavní stránce po přihlášení:
Takže já jsem po třech měsících totálně přestal existovat a žádné upozornění mi na email uvedený v profilu nepřišlo.Dříve mi na tento email chodila upozornění na srazy,atd.Veškerých 1000 příspěvků je v háji,přitom tam byly věci,které mohly pomoci lidem,kteří mají na své feldě poruchu a mohli by rychle najít řešení.Jako kdyby je někdo trestal za to,že sem jiný uživatel nějakou dobu nemohl jít.To už je teda pěkně sprostý.Můžu říct,že tohle bych nečekal.Asi jsem si zapomněl včas koupit šlechtický titul.Hlavně,že tady přibyli smajlíci s parohami a šaškovskými čapci.........................................

Kdyby mi přišlo to upozornění,tak bych to pochopil,ale takhle jsem teda docela zmatenej.Připadám si ,jako kdybych byl user,který se jmenuje OSOBNE/ KVALT.