Mam dotaz, jak je to dnes se spolehlivosti tech jednotek. Michani 1:1 jsem zatim nezkousel, ale pri procitani for nekdo to vychvaluje, nekdo tvrdi ze to nema cenu. Co ale pri domontovani prizpusobovaci jednotky a jizde na 100% E85. Nekde pisou, ze vse jsou jen snahy prodejcu prodat nam nesmyslny bazmek.
Je sice pravda, ze jednotka je pevne nastavena na N95, ale na druhou stranu nekteri vyrobci tvrdi i to, ze jejich jednotka je rizena labda sondou. Pak by se dal snad i posunou predstih, kdyz E85 je odolnejsi a predstih ridi take sonda. Vetsina kvalitnich prispevku je starsiho data. A dnesla je jiz i pomer 27CKZ : 38CZK +40% za N95.
Toto nevypada jako spatny napad, mate nekdo zkusenosti co se ted nabizi? Prece stahnout data ze sondy a upravena poslat do originalni ridici jednotky nemuze byt problem. Podle toho pak jednotka mohla posunout predstih a delku vstriku a zde se to pak jen prodlouzi dle pomeru E85.
Mate nekdo s temato jednotkam nejake delsi zkusenosti? O kolik asi stoupne spotreba v rezimem mesto\mimo\dalnice a jak se to chova?
Felda 1.6 a ethanol E85
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Felda 1.6 a ethanol E85
je to jako hlavní téma v této sekci
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

Předpokládám, že jinak to bude u 1.3 a jinak u 1.6. Ty motory na to nejsou delane a kazdej bude mit jinou toleranci. To hlavni tema v motorech je take dosti vseobecne. Me opravdu zajimaji zkusenoti s 1.6 100% E85 a ty ruzne prizpusobujici jednotky. To forum jsem procetl cele, vcetne odkazujicich prispevku. Hodne dobry byl tento odkaz http://www.pulstar.cz/news/faq-iii-/, ale predpokladam po roce je informovanost nekde jinde, ktery mluvi primo o precipovani RJ a to tom v diskusi ani slovo.