identifikácia prevodovky
-
maros77 - FK
identifikácia prevodovky
Prosím vás pomôžte mi identifikovať prevodovku. Potrebujem ju na feliciu 1.6ku. Potrebujem kúpiť novú ale ten pán čo ju predáva je cca 100km ďaleko tak nerád by som tam šiel a zistil že kupujem zlú. Poslal mi čísla a ja sa v tom vôbec nevyznám. Len potrebujem vedieť či je na 1.6ku a z ktorého je roku. Poslal mi toto: posielam vam cislo prevodovky 202.0.1610-162.6 094-02 4339 na prirube su cisla 010.6 a 161.0.1903 . Ďakujem.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: identifikácia prevodovky
Již se to zde rovněž několikrát řešilo.
Nehledejte čísla, která jsou jako nálytek, označení převodovky je ručně vyryto za pákou spojky. Zde je foto, kde je číslo v tom červeném rámečku. Chce to vzít drátěnej kartáč, očistit a pak to jde pod lampou přečíst. Je to 11 nebo 10 čísel, přitom nejdůležitější jsou poslední 3, respektive 4 u vozidel s ABS.

Nehledejte čísla, která jsou jako nálytek, označení převodovky je ručně vyryto za pákou spojky. Zde je foto, kde je číslo v tom červeném rámečku. Chce to vzít drátěnej kartáč, očistit a pak to jde pod lampou přečíst. Je to 11 nebo 10 čísel, přitom nejdůležitější jsou poslední 3, respektive 4 u vozidel s ABS.