Záleží jak chceš aby to fungovalo.
Zamykání: zámek kufru je pořád v poloze odemčeno. Když zamkneš centrálem, zablokuje se i otevírání kufru. Když máš centrálem odemčeno, jde otevřít i kufr.
Odskok: zámek kufru je pořád v poloze zamčeno a je nazávislý na centrálu. Když chceš do kufru, podržíš tlačítko, odskok šťouchne do zámku a ty můžeš kufr zvednout. Jakmile ho zabouchneš, je hned zas zamčenej.
Tenhle centrál potřebuje drobnou úpravu aby fungoval i ten odskok, kluci na srazu mi to rozebrali a řekli mi co je potřeba propojit, kdyžtak kontaktuj RomanZ. Nebo jestli máš někoho kdo se vyzná v elektrice, tak ať na to koukne. Mě zatím odskok nejde, páčto venku je furt kosa a já v ní nechci nikoho otravovat, stačilo jak jsme s Kovou vymrzli když mi osazoval centrál na podzim před srazem.
Jestli chceš na kufr odskok, koukni jestli máš na zámku (na spodku co se nezvedá) takový to šťouchátko. Já nemám otevírání od řidiče a musel jsem si koupit novější stavítko se šťouchátkem, stojí cca 200 Kč. Číslo dílu z Etky je
6U0 827 511 A.
Z HT Caru jsem kupoval 5.DV-FEL-GS, stačí když jim do telefonu řekneš co potřebuješ a oni budou vědět. Ale tu instalační sadu (táhla, příchytky) určitě doporučuju, i s ní to šlo naprd ale podle podrobnýho návodu jsem alespoň věděl co jak a kam. Prý to ale neprodávají standardně, že mi to poskládala na přání po kusech.
Když na to tak vzpomínám, tak ta instalace byla

, protože jsem všechno rozebíral poprvý a nevěděl jsem ani kam sáhnout, ale výsledek (i když zatím nedokonalý) stojí za to. Centrál s dálkou je k nezaplacení.