Central UNI - edit:vystup na smerova svetla homemade

Petros666 - FK

Central UNI - edit:vystup na smerova svetla homemade

Příspěvek od Petros666 - FK »

Zdravim,dnes sem se pul dne paral s centralem,zapojil sem si predni dvere,ale u zadnich mi dosly napady,mohl by mi nekdo poradit,jak uchytit motorky na zadnich dverich?Nebo nejake foto by taky nebylo od veci:)
Dekuji
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne ned 08. srp 2010 15:10:10, celkem upraveno 1 x.
Martin420
Kontaktovat uživatele:

Re: Central UNI - Uchyceni zadnich servo motoru

Příspěvek od Martin420 »

Tu máš odkaz na pár fotiek ktoré som spravil keď som UNIčko dával do svojej feliny, snáď pomôžu ;)

http://picasaweb.google.sk/101925062232 ... Zamykanie#

Akurát napájanie 12V som už prerobil, teraz mám všetko "prídavné" riešené cez prídavnú poistkovú skrinku

Obrázek
Naposledy upravil(a) Martin420 dne čtv 05. srp 2010 22:01:49, celkem upraveno 2 x.
Moja Feliz:
"No tuning, only decent" ;)

Moje fotoalbumy:
Obrázek
vonyt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vonyt »

Já sem si objednával nedávno centrál z tyhle stránky a byl k tomu tenhle návod.. třeba ti to pomůže.. http://www.levnealarmy.cz/get_file.php? ... download=0 je to pdf
edit.. aha martin rychlejší
Moje zlato - Felicia 1.3 MPi
Hlava, ŘJ, vačka Motor Excel
Odlehčený setrvačník a řemenice
kW - to kdybych věděl :D
Martin420
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin420 »

vonyt - ja som tiež centrál kupoval u levných alarmov :) A presne podľa tohto pdf som postupoval, no niektoré podstatné veci tam nie sú rozpísané tak ako by si človek čo to robí prvý krát v živote predstavoval. Ale dalo sa to aj podľa toho spraviť pri troche predstavivosti :)
Moja Feliz:

Moje fotoalbumy:
Obrázek
vonyt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vonyt »

No ale podařilo se mi to podle toho udělat a dokonce to i funguje :D akorád sem musel upravit ty táhla pač to zlobilo. Ale jinak máš pravdu.. několik věcí sem si musel domyslet sám
Petros666 - FK

dekuji dekuji,presne tohle jsem potreboval:)
edit: by me nenapadlo,ze to tahlo se u zadnich dveri dava tam,ja koumal druhou stranu,ale tak uz bylo skoro pul desate a hejna komaru na me poradaly tezke nalety,mozna proto uz mi to nepalilo :mrgreen:

edit2:Tak jsem dnes namontoval ty zadni mototry,instalace byla mnohem mene narocna,nez predni dvere,stacilo vedet na co uchytit to tahlo:) Tahlo jsem vubec nemusel tvarovat jak bylo napsano vyse,jen jsem ho o asi 5cm skratil a udelal hacek na konci a slape jak svycary:) Jeste bych mel dotaz asi OT ale souvisejici s UNI centralem.Koupil jsem tenhle kousek http://aukro.cz/item1158466146_centraln ... dvere.html z rj vedou standartne draty ke vsem motorum,kostra a napeti,tahle kabelaz se pripojuje k RJ pomoci konektoru,pak jeste z druhe strany RJ trci dalsi kratsi drat,kterej je v ni napevno,nevite nekdo,k cemu je?A To posledni a nejdulezitejsi co me zajima,lze u tohodle bazmeku nejak "dobastlit" vystup na smerovky?Aby mi to jen necvakalo,ale i pekne blikalo :D
diky
Surmi - FK

Re: Central UNI - edit:vystup na smerova svetla homemade

Příspěvek od Surmi - FK »

Jestliže-li má řj. toho centrálu vystup na blinkry tak je to celkem snadne.. ;) (napojoval jsem tohle u Citroena Xsary) POSTUP: koupil jsem si 2Xdiodu(skontroluj si šmer pruchodnosti) a vlastne vzal jsem si 2káblíky na ty jsem napajel diody pak ty dva kablíky napájel na ten výstup z ř.j. pak jsem ty 2káblíky s diodami napojil na spinač varovných světel to znamena že jeden drat na levou smerovku a druhy drat an pravou smerovku .. :thumright: :thumleft:
Jinak ten drat ktery je tam napevno by mohla být antena
p.s.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od p.s. »

ten pevnej drát je anténa já bych ji pro lepší příjem prodloužil a natáh kolem sloupku až ke stropnímu světlu.
pokud to má aspon jeden výstup na blinkry tak postupuj jak píše Surmi akorát si ty dráty najdi na přepinači blinkrů-lucas neni stim tolik práce. ;)
Martin420
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin420 »

Alebo ako som to riešil ja (a je to aj nafotené v albume na ktorý tu mám vyššie odkaz) - napichnúť káble z RJ centrálu na konektor čo je schovaný pred prahom u vodiča. Rovnako jednoduché, rovnako rýchlo dostupné ;)
Moja Feliz:

Moje fotoalbumy:
Obrázek
Petros666 - FK

Problem je,ze nevim,zda li ma RJ vystup na blinkry,dokumentace veskera zadna:)
raduzo22 - FK

Příspěvek od raduzo22 - FK »

Petros666 : kdyžtak udělej fotku konektoru kterej de z ŘJ centrálu. A nebo napiš barvy kabelů.
Petros666 - FK

dobra udelam,akorat sem ji tak kvalitne uschoval,ze se mi moc nechce do toho znovu hrabat:) Tohle asi nepomuze co? http://www.vcartuning.com/detail.php?zbozi=1413
Surmi - FK

není na krabici/řj napsán nějaký typ či název toho centrálu?
raduzo22 - FK

Petros666 : no to vážne ne pač tam ta kabeláž je smotaná.

Tady máš konektor od mýho centráu, je to magicar ( číslo teď nevím )

Obrázek

Červená a černá je napájení,modrá zelená hnědý a bílý sou od motorků a ty dva žlutý sou od blinkrů. Mám to napojený na levou a pravou stranu, zítra ti hodím fotku jak to mám udělaný u páčky.
Surmi - FK

ty to mas jednoduchší nemusis tam dávat diody bo máš 2draty k blinkrům :thumleft:
raduzo22 - FK

Surmi : jo to vím,ale když bych měl jenom jeden tak na ten dám dvě diody a rozvedu z každé diody jeden kabel na levou a pravou stranu,ne?
Surmi - FK

no defakto ano ten drat rozdvojis a pak na ty 2 draty umístíš diody.. Prikladam rychlý načrt v malovaní :twisted:
Obrázek
raduzo22 - FK

Surmi : jo tak sem to myslel. Ten nacrtek je dobrej :)

P.S. chybi ti na te diode označení katody ( nemyslím to zle ) 8-)
Surmi - FK

No jo no rikam rychlý náčrt :D ,ale popravde jsem si říkal že jsem na něco zapomněl ,ale nemohl jsem si vzpomenout na co :D (asi si otevřu knižku elektrotechniky a zopaknu si schematicke značky :bigsmurf: )
Petros666 - FK

Surmi píše:není na krabici/řj napsán nějaký typ či název toho centrálu?
Je,"Central Door Locking System" :D
Surmi - FK

jinak mas to zapojene na motorkach atd a funguje ti to? Kolik dratu ti zůstalo volných(nezapojených)
vonyt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vonyt »

Já osobně si myslim, že ten drát je na kufer.. nejsem si jistej ale když sem dělal centrál tak ten tam takhle taky jen tak trčel :)
Surmi - FK

nevím no když koupil Centrální zamykání na dálkové ovládání pro 4-dveře nemyslím si ,že by tam měl výstup na 5te dveře..ono to jde i lehce zjistit když na prislušny drat zapoji žárovku(vystup je + takže žárovku ještě ukostří :lol: ) a zamkne/odemkne se když bude blikat tak má výstup na směrovky.. Nevím proč mě to nenapadlo dřív mu to poradit takhle :roll:
vonyt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vonyt »

Tak ten centrál co mám já je taky na 4 dveře ale jako bonus tam je prostě drátek na kufr :D nějak mě nenapadá na co jinýho.. antená.. no pochybuju.. a na ty směrovky.. no taky nevim no.. jeden a eště k tomu tak krátkej drátek? to se mi nějak nezdá. Ale jen hádám.
Surmi - FK

ten kratsi napevno drat by měla být antena :P
vonyt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vonyt »

Tak v tom případě sem z toho jelen.. že by byla anténa obyčejnej drátek a nijak nezakončenej jen tak ustřiženej.. nevim asi sem nějak mimo ale mě se to nějak nezdá :D
Surmi - FK

No ja mel na jednom centralu na dalku take zakoncený drát jen tak sice byl kapku hrubejsi (buzirka) ale vychazela zdruhe strany krabicky řj :-) TY :rendeer: :D
Petros666 - FK

Surmi píše:jinak mas to zapojene na motorkach atd a funguje ti to? Kolik dratu ti zůstalo volných(nezapojených)
Mam zapojene 4motory,vsechny funguji,zadny drat nezustal volny,tzn ze prilozeny kabelovy svazek obsahoval pouze draty k motorum,nic vic,nic min...
Wosa - FK

Příspěvek od Wosa - FK »

Jo, ten centrál z levnealarmy jsem si koupil taky, je to vyborna sada a lehky na montaž, doporučuju
Petros666 - FK

ktery? :mrgreen:
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne pon 23. srp 2010 12:07:16, celkem upraveno 1 x.
Důvod: citace odstraněna, viz pravidlo č. 4
Odpovědět