výroba nebyla až zas tak složitá....asi nejvíc zabrat mi dal laminát/mrcha nechtěla vytvrdnout/ a potahování látkou...
Co bude potřeba???
takže nějakou sadu na laminování
tmel
smirkový papír různé hrubosti
technický penzín
nějaká ta štětka,špachtle
kroužky mdf nebo dřevotřiska na repro
Tak se do toho mužem pustit...
Vezmem staré kapsy ze dveří a obrousíme,odmastíme benzínem...
Ted si připravíme kroužky....
Je lepší si do nich předem navrtat malé dirky a chytnout do kapsy samořeznými šrouby pokud bude repro mírně nakloněné směrem k uchu posluchače...pokud budou v rovině tak se dá vnitřek vyřiznout,tak aby tam vešel magnet a kroužky budou v rovině s krajní plochou kapsy...
Já je dával malinko ze šikma takže jsem nemusel vyřezávat..
Laminování...návod jak laminovat dopodrobna rozepisvat nebudu,určitě návodu na fóru bude dost....
Takže já natáhnul silonky přes kapsu a kroužky,dal vrstvu pryskyřice a nechal zatvrdnout...pak 2 vrsty pryskiřice,vlákno a to jsem opakoval celé 2x. Pak už jen lehce zabrousit a větší nerovnosti zatmelit...poté znovu vybrousit...
Pak tu máme 2 možnosti finální upravy..
Bud´lakování nebo potahování látkou...já zvolil látku,při čemž nemusíte brousit do 100% hladkosti...takže lepidlo a potáhnout...je lepší koupit pružněžší látku která se bude líp potahovat...já použil od Sinus live...
Při lakování musíme dokonale vybrousit...odmastíme a nastříkáme plničem...poté lak a máme hotovo...
než dáme repro je lepší si znovu vyvrtat malé dírky než aby nám kroužky třeba praskly...přišroubujeme repro a je hotovo
Kdo se dotoho bude pouštět přeji at se podaří