Mám feliciu na nahradni dily vše tam je v pořadku...krom motoru ten je kaput potřebuju ho ale odtahnout pryč...stoji tam pul roku na parkovišti a potřebuju ho přesunout ke mne do garaze...je tam problem ze se auto ani nehne....brzdi zadni obe kola ale předni se hybou uvažoval jsem ... celou zimu byla zatahnuta rucni brzda .... kamos ji nechal zatahnutou tak jsme ji odbrzdily a nechaly stat vsechno rozmrzlo a odmrzlo.Ale kola stale stoji myslyme si že to je někde zrezle ze se to nehybe.Poradí někdo jak to odreznout nebo ja nevim co ale odtahovku na to volat nebudu diky za rady
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!! Škoda Felicia Combi LXi 1.3Mpi 50kW r.v.1997 najeto 367tis. km .... Blíže--->ZDE<--- Peugeot 205 1,8D 44kW r.v. 1984 najeto hodně km .... Blíže--->ZDE<--- Cesky pravopis je freeware, ale v zadnem pripade neni open source!Pouzivej dle libosti, ale nemodifikuj ho!
felicia GLXi 1,3MPi + CIMBU chip 1997 Hot-chilli,200tis km za sebou.. felicia LXi 1,3 MPi white candy 130tis km - 1,4mpi + vačice ME....a je tam, už to vrčí...finishing.. http://www.youtube.com/watch?v=5XWlYVnzwzI
Ja som cez vianoce odstavil služobné Kangoo asi na mesiac. Naštartovalo v pohode, ale brzdy nejako prihrdzaveli ( ručnú brzdu som preventívne nepoužil ). Auto sa tvárilo ako primrznuté k zemi , dal som 1., pustím spojku, pridávam plyn a nič. Potom sa ozval hlasná rana ( okoloidúci sa zľakli ) a už to išlo.