Nechtělo se mi zakládat novej topic a doufám, že to tu ještě nebylo. Sice to není rally, jen to vrchařská potvora, ale je to Felicie s motorem z Yamahy R1 pod kapotou. Šílenost. Ale jede to jak píchlá sviň.
myslim si ze to nepojede zle nicmene co psali nekde lidi tak prej tomu davaj na prdel kvuli kroutaku,kdyz uz motor z motorky tak aspon hayabusa 1300 a podobny obsah at to ma i trochu kroutak
asi znate GEMINIho, tak ten rikal ze takovy auto predjede o par vterin..... s fabii blokem ve skode 120, nekde sem to cetl....proste tomu chybi kroutak,mozna kdyby se jezdilo z kopce a ne do kopce tak by to bylo naopak.....
- BYLO: Felda 1.6 MpiSPL hi-fi (144 dB) , decent tuning... - JE:Felda 1.3 bmm(winter car) VW Passat Variant 1.8T 132kw(decent tuning, hifi) SPL hifi - (146 dB)viewtopic.php?f=16&t=4585 AUTO MILHE - Dovoz aut ze zahraničí, použité a nové díly. (732939353, 725686683) 3. místoMČRdB drag kategorie Steet B - 2.vícemistr ČR 3.místo MČR EMMA 2009 Brno2. vícemistr ČR Emma ESPL Experienced 4 woofers
Pecha mám docela rád. (nemyslím nějak živočišně,ale jako automobilistu) Ale tohle video mi přijde jako blbnutí nějakýho patnáctiletýho buzeranta! Nojo,asi se ten típek za volantem dost nudí,nemá co dělat... Asi by měl začít chodit do práce aspoň 5 dní v týdnu.
to je mladej Cvrček loni v Bratislavě,druhej průjezd už nebyl tak šťastnej,auto se překuliko přes střechu a nějakým způsobem ze zničila řemenice vačky a motor KO a tím pádem STOP v soutěži
Teď jsem zavítal na YouTube a v doporučených videích na mě mrklo tohle, tak doufám, že to tu nebylo a bude se líbit. Promo video Škody Motorsport k Fábii S2000 : http://www.youtube.com/watch?v=HvrYXs5Gf5Q
Felda1.3 BMM 50KW GLXi + LPG / Octavia 1.9 TDi ELEKTROPRÁCE - Olomouc a okolí "Nic není pokaženo natolik ,aby se to nedalo ještě víc zkazit , takže zhoršování věcí neni v konečnem dusledku nijak ohraničeno . . . "