středící kroužky
-
Mikesch - FK
středící kroužky
Zdravím všechny, nemáte někdo doma nebo možnost sehnat středící kroužky z průměru 60mm na feldu? A nebo se dají koupit? díky
-
smazany clen - FK
Re: středící kroužky
Tak napiš odkud jsi a co máš za kola?
Naposledy upravil(a) emilio52 dne úte 06. led 2009 18:10:48, celkem upraveno 1 x.
Důvod: předchozí citace
-
Mikesch - FK
jsem z brna,,,no a mám takové staré kola, tuším že se dávaly na bmw...mají středový otvor 60mm a felda má tuším 57,1 co?
Ano potřebuješ z 60,1mm na 57,1 - koukni na http://www.pneu.cz
Naposledy upravil(a) emilio52 dne úte 06. led 2009 18:10:20, celkem upraveno 1 x.
!!! Rozprodej dílů z Feldy !!!
-
Mikesch - FK
jééé, paráda, našel jsem je tam...ale přece jenom kdyby někomu ležely doma tak se určitě ozvěte, ono to trochu spěchá,,ale pokud se nikdo nezve tak si je objednám 
-
smazany clen - FK
]
Já mám doma dvě sady, měl jsem RH Cup a měl jsem je na VW G3 a na Vectra B. Ale mám je v garáži a nevím rozměr.
A dostanu se tam až v týdnu. Asi. 
Já mám doma dvě sady, měl jsem RH Cup a měl jsem je na VW G3 a na Vectra B. Ale mám je v garáži a nevím rozměr.
Naposledy upravil(a) emilio52 dne úte 06. led 2009 18:09:50, celkem upraveno 1 x.
-
Mikesch - FK
to je škoda,,já jsem právě nahodil kola a nějak jsem nepošefoval středovou díru, protože je původní majitel měl na fávu, tak mě to ani nenapadlo...no a jak na svinu tento víkend jedu pryč...
-
smazany clen - FK
No jestli chceš, tak je zajedu změřit. Ale stejně Ti do víkendu nedorazí. 
Naposledy upravil(a) emilio52 dne úte 06. led 2009 18:08:43, celkem upraveno 1 x.
-
Mikesch - FK
Nevadí, nechci tě honit...po práci zkusím ještě skočit do města a uvidíme,,,kdyžtak bych se v pondělí znovu ozval
-
smazany clen - FK
Tak bohužel mám 64 - 57,1 a 64 - 56,6 
Naposledy upravil(a) emilio52 dne úte 06. led 2009 18:09:05, celkem upraveno 1 x.
-
Mikesch - FK
nevadí, i tak moc dík...byl jsem ted v pneuservisu a tam mi týpek prodal sadu,,,ale ted když jsem je tam chtěl hodit jsem zjistil, že díky takovému tomu kloboučku nedosedne kolo na buben... 
-
slegrusik - FK
Ahojda!
Prosím vysvětlete mi účel středících kroužků. Mám liťáky prvně(neorigo) a původní majitel tam měl jen šrouby. Musí tam ty kroužky být a pokud ano na kolik přijdou? Mám kratší a delší šrouby a připadá mi, že šrouby v předu a v zadu mají každé jiné sedlo, tak si myslím, že to nebude zrovna to nejlepší. Mám koupit nové šrouby a kroužky?
Díky za odpověď a zdravím Všechny
Prosím vysvětlete mi účel středících kroužků. Mám liťáky prvně(neorigo) a původní majitel tam měl jen šrouby. Musí tam ty kroužky být a pokud ano na kolik přijdou? Mám kratší a delší šrouby a připadá mi, že šrouby v předu a v zadu mají každé jiné sedlo, tak si myslím, že to nebude zrovna to nejlepší. Mám koupit nové šrouby a kroužky?
Díky za odpověď a zdravím Všechny
-
smazany clen - FK
No středící kroužky tam jsou proto aby ti nedrželo kolo jen na šroubech. Je dobrý to tam mít. Jinak Ti to může házet. No s těma šroubama budeš mít asi nějaký mix. To bych raději sehnal jiný aby to bylo vystředěný a pořádně chycený.
Naposledy upravil(a) emilio52 dne úte 06. led 2009 18:08:14, celkem upraveno 1 x.
- Hanuš
- Kontaktovat uživatele:
slegrusik - stredici krouzky potrebujes tehdy, kdyz mas VETSI stredovou diru alu kola nez je velikost naboje. Felicie ma 57,1mm. A pokud mas dlouhe srouby, tak je staci zkratit
. Delka obycejneho sroubu u felicie je 4cm. Pokud chces snad davat podlozky pod kola, musim mit i delsi srouby 
Dobre auto nepoznas po ctvrt mili, ale po dvaceti letech!!!
-
slegrusik - FK
Když šrouby nepřehodím tak je to OK. S těmi kroužky to tedy bude sedět lépe? Díky
Naposledy upravil(a) emilio52 dne úte 06. led 2009 18:07:41, celkem upraveno 1 x.
-
krémo - FK
já tohle řešil před rokem, objednal jsem je tady na těch stránkách a můžu doporučitMikesch píše:Zdravím všechny, nemáte někdo doma nebo možnost sehnat středící kroužky z průměru 60mm na feldu? A nebo se dají koupit? díky
http://www.kola-srouby.cz/detail/index.php?id=223
-
krémo - FK
a co se týče šroubů, ty jsem kupoval v "mototechně" za cca 14Kč/ks a vepředu jsem nechal jak byly a vzadu jsem je říznul flexou na ty 4 cm aby nelezly moc do bubnu. Jo a důvod ke koupi byl ten, že moje alu maj díry s kuželovou dosedací plochou, kdežto origo felda šrouby jsou s kulovou... 
-
vaclavkahl
ahoj, jestli mas jeste ty krouzky z 64 na 57.1 tak se prosim ozvi na wasek.hk@gmail.com mel bych zajem.. dik moc VasekMatias píše: Tak bohužel mám 64 - 57,1 a 64 - 56,6
-
redrockk
Mám dotaz , doma mám kola která mají středovou díru 57.1 ,ale já mám na autě 59.1 dá se stím něco dělat ? Poraďte díky Milan

- Hanuš
- Kontaktovat uživatele:
1.) mas vubec felicii?
2.) pokud mas felicii, tak ta ma stred 57.1, takze kola staci nasadit a jezdit
3.) pokud mas kola 59.1 a stred 57.1, muzes si koupit stredici krouzky 2mm a nasadit
4.) pokud mas doopravdy disk 57.1 a stred 59.1, tak to nech u nejakeho soustruznika a ten ti stred na disku zvetsi o 2mm
2.) pokud mas felicii, tak ta ma stred 57.1, takze kola staci nasadit a jezdit
3.) pokud mas kola 59.1 a stred 57.1, muzes si koupit stredici krouzky 2mm a nasadit
4.) pokud mas doopravdy disk 57.1 a stred 59.1, tak to nech u nejakeho soustruznika a ten ti stred na disku zvetsi o 2mm
Dobre auto nepoznas po ctvrt mili, ale po dvaceti letech!!!
Kroužky u Alcaru stojí kus 40kč bez DPH
-
Návštěvník
Zdravím kluci. Mám takovej dotaz. Mám alu kola a potřebuju do nich středící kroužky. A potřebuju se zeptat jak zjistím jaké středící kroužky si mám koupit nebo spíše udělat. Jak zjistím ty průměry. Díky moc jsem nováček proto se ptám. 
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Zmerit to musis nebo jdi do obchodu i s tim diskem. 
-
mrkev
Ahoj já jsem kupoval vymezovací kroužky tady a ikdyž jsem nevěděl co a jak dobře mi poradili.