Takže skoušel jsem už pár variant i s kamarádem co má Fáčko..
Došel jsem k závěru že nejlepší výkon má felda Kat ven,střed JP popř. jsem navařil misto tlumiče širší trubku,koncový tlumič favorit s s okrasnou koncovkou.. Má to zvuk jako s rezonátorem pisklavý při nízkých ot. tichý chod. od cca 3-4tis hlas akorát. jsem spokojen..
2. Varianta co jsem zkoušel. Kat není,střed orig,konec ladak JP.. Auto má krásny brumlavý zvuk ale na tahu to ma menší pytel pro milovníkykrásného hlasu a ne výkonu bych doporučil.
3.varianta. kat neni, střed trubka,konec JP. auto jak bez výfuku to už bylo už na i na mě moc..
za techto 14dní jsem vařil 3 vyfuky. Mě osobně felda a 2x Favorit varianta střed trubka koncák Favorit. Spokojenost..
Majitel Fava co měl střed tlumič a ladany vyfuk nwm ted co to bylo za značku.. při zkoušce jizdy místo středu trubka.. se takí rozhodl jak jsem slyšel o shánění orig.koncáku z Fava.. kvuli větší hlučnosti
Jinak když se koupí jen střed od JP a nechá se orig výfuk. hlučnost výfuku se zvedne minimálně..
Osobně říkám středové tlumiče ven newím jak je to se spotřebou.. to neřeším..
jsou to jen mé zkušenosti.. každy na to může mít jiný názor.. jelikož jsem se rozhodl jezdit sprinty tak tam trubka rozhodně u mně zustane.
Ale nepovedlo se mi naladit hlas jaky bych chtěl.. vždy je to po měr bud výkon nebo zvuk..
Ale samozrejmě kdo na to má tak konec Solieta je jistě nejlepší řešení..