VYSTŘELOVACÍ KLÍČ DÁLKOVÝ CENTRÁL

Peterecek - FK

VYSTŘELOVACÍ KLÍČ DÁLKOVÝ CENTRÁL

Příspěvek od Peterecek - FK »

Zdravím .. mám jen centrál bez dálky a uvažoval jsem o vystřelovacím klíči. Vyskytla se zajímavá aukce
http://aukro.cz/item770688868_sklopny_v ... ml#gallery
je nenahraný, dalo by s to nějakým zppůsobem spárovat s autem aby to šlo?
Marty_pv - FK

Re: VYSTŘELOVACÍ KLÍČ DÁLKOVÝ CENTRÁL

Příspěvek od Marty_pv - FK »

Tohle s feldou bez úprav nespáruješ, má to jinou generaci imo a hlavně to na ovládání CZ používá komfortní jednotku 3 generace (tenhle je 1J0 takže Fabia I, O I facelift) - musel bys ji přidat do feldy, vyřešit napájení a zamykací/odemykací impulz k motorům.
Peterecek - FK

Příspěvek od Peterecek - FK »

takže má větší smysl koupit radši y ''neorigo'' vystřelovací klíče které mají i svou řj a spojit to s dosavadní řj ano? :)
big.jedla - FK

Příspěvek od big.jedla - FK »

a nestačilo by v tom klíči jen přehodit ten chip? tu kostičku co v ní je kód...
Marty_pv - FK

Příspěvek od Marty_pv - FK »

big.jedla: Tu tyčinku imo musíš přehodit, ale pořád to bude jenom startovat a dálka na tom vystřelováku nepůjde. Já to řešil pořízením Maxicar 686 (dobrá cena a dosti špatná kvalita provedení klíčů) a jednoho origo klíče, vnitřek z klíče z polska jsem upravil a vsadil do upravenýho těla z origo klíče - dálka funguje a klíč se mi (snad) jenom tak nezlomí nebo nevychodí v kloubu.
Pantheria - FK

Příspěvek od Pantheria - FK »

No řeším to taky. Sháním dálkové ovládání, které by fungovalo na originální centrál a alarm 989SK. Lépe přímo vystřelovací klíč. Ale zatím bez úspěchu. Nechci nic předělávat, jen nakódovat a frčet.
Odpovědět