rada s dálkovým ovládáním
-
Chlebinhu - FK
rada s dálkovým ovládáním
Zdravím.
Mám centrál na dálkové ovládání. Normálně fungoval, vše v pohodě, jen se mi zdála slabá baterka, protože někdy jsem musel dlouho držet tlačítko, než odemkl.
Vyměnil jsem baterku v ovládání, ale od té doby už nereaguje vůbec. Musím ještě někde něco nastavit nebo tak? Vůbec nevím. Díky za radu!
Mám centrál na dálkové ovládání. Normálně fungoval, vše v pohodě, jen se mi zdála slabá baterka, protože někdy jsem musel dlouho držet tlačítko, než odemkl.
Vyměnil jsem baterku v ovládání, ale od té doby už nereaguje vůbec. Musím ještě někde něco nastavit nebo tak? Vůbec nevím. Díky za radu!
- SatandaS
- Kontaktovat uživatele:
Re: rada s dálkovým ovládáním
zkus 5x otočit s kličkem aby se rozsvítily kontrolky dále zacvakni táhlo dveří pak by měli probliknout směrovky a zmáčkni jedno tlačítko na ovladači. Takhle to funguje u mě ale já nemám origo centrál s DO.
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Možná by chtělo napsat co máš za Dálkové ovládání v autě
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
-
gabriel - FK
Jo a třikrát zatleskej a skakej na jedné noze.SatandaS píše:zkus 5x otočit s kličkem aby se rozsvítily kontrolky dále zacvakni táhlo dveří pak by měli probliknout směrovky a zmáčkni jedno tlačítko na ovladači. Takhle to funguje u mě ale já nemám origo centrál s DO.
- SatandaS
- Kontaktovat uživatele:
takhle to u mě fakt funguje
ale jak jsem psal nemám origo 
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Musíš spárovat řj s ovladači. Je to individuální podle typu DO.
Já musím odpojit baterku, po připojení 3x bliknou směrovky a do 8 vteřin musím zmáčknout na ovladači současně tlačítko odemknutí a zamknutí. řj blikne blinkrama 1x a mám zase 8 vteřin na další a další spárování ovladače. Pokud do 8 vteřin nic neprovedu, 2x bliknou blinkry a hotovo. Pokud bych chtěl přidat další ovladač, musel bych to znovu zopakovat.
Já musím odpojit baterku, po připojení 3x bliknou směrovky a do 8 vteřin musím zmáčknout na ovladači současně tlačítko odemknutí a zamknutí. řj blikne blinkrama 1x a mám zase 8 vteřin na další a další spárování ovladače. Pokud do 8 vteřin nic neprovedu, 2x bliknou blinkry a hotovo. Pokud bych chtěl přidat další ovladač, musel bych to znovu zopakovat.
Originál od AEV - postup sesynchronizování ovladače s řj:
Vypnuté zapalování. Stisknout obě tlačítka na ovladači po dobu min. 12 sec, až přestane blikat dioda na ovladači. Pustit tlačítka, dioda začne svítit trvale. Pak zapnout zapalování a 3x stisknout tlačítko ovladače na dobu 1 sec, směrovky 5x zablikají. Vypnout zapalování.
Pokud sesynchronizování nepomůže, je třeba znovu naučit kód ovladače:
Vypnuté zapalování. Stisknout obě tlačítka na ovladači po dobu min. 12 sec, až přestane blikat dioda na ovladači. Pustit tlačítka, dioda začne svítit trvale.
Vytáhnout pojistku č. 18, počkat 5 sec a zase ji vrátit. Po vložení pojistky počkat 5 sec a zapnout zapalování. Počkat ca 5 sec a 3x stisknout tlačítko na ovladači na dobu min. 1 sec. Směrovky 1x bliknou na znamení, že se řj kód naučila. Pak lze 3x stisknout tlačítko druhého ovladače a naučit tak kód druhého, příp.dalších ovladačů. Po naučení posledního ovladače vypnout zapalování.
Vypnuté zapalování. Stisknout obě tlačítka na ovladači po dobu min. 12 sec, až přestane blikat dioda na ovladači. Pustit tlačítka, dioda začne svítit trvale. Pak zapnout zapalování a 3x stisknout tlačítko ovladače na dobu 1 sec, směrovky 5x zablikají. Vypnout zapalování.
Pokud sesynchronizování nepomůže, je třeba znovu naučit kód ovladače:
Vypnuté zapalování. Stisknout obě tlačítka na ovladači po dobu min. 12 sec, až přestane blikat dioda na ovladači. Pustit tlačítka, dioda začne svítit trvale.
Vytáhnout pojistku č. 18, počkat 5 sec a zase ji vrátit. Po vložení pojistky počkat 5 sec a zapnout zapalování. Počkat ca 5 sec a 3x stisknout tlačítko na ovladači na dobu min. 1 sec. Směrovky 1x bliknou na znamení, že se řj kód naučila. Pak lze 3x stisknout tlačítko druhého ovladače a naučit tak kód druhého, příp.dalších ovladačů. Po naučení posledního ovladače vypnout zapalování.
-
wrzall
spárování AEV funguje jak je popsané. Mně přestalo fungovat vlivem statické elektřiny a nebylo možné to spárovat. Až po rozdělání ovladače a zmácknutím tlačítek pomocí sirek.
-
Chlebinhu - FK
No já asi taky nemám origo, protože mám jedno tlačítko na odemykání i zamykání... 
Zkus dát fotku ovladače ...