Palubní počítač TC-6 - funkce, montáž, zapojení a vše okolo

Palubní počítač TC-6 - funkce, montáž, zapojení a vše okolo

Příspěvekod dave48 » čtv 03. led 2008 10:56:00

Kdo ví jak zapojit palubní počítač ve felicii na LPG. Na benzín funguje.
dave48
Palec nahoru! 0 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 03. led 2008 10:25:44

Re: Palubní počítač

Příspěvekod Ivarek » čtv 03. led 2008 10:57:33

Nejde to.
Uživatelský avatar
Ivarek
_________________
_________________
Palec nahoru! 16 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 2799
Registrován: čtv 15. bře 2007 13:17:01
Bydliště: Melnik

Re: Palubní počítač

Příspěvekod smazany clen - FK » čtv 03. led 2008 12:10:31

Ale jde mám LPG a PP a na oba systémy to šlape jak hodinky... :lol: Jen je potřeba při montáži LPG vybrat RJ LPG která umí PP... Byla o 250Kč dražší než obyč...
smazany clen - FK

Re: Palubní počítač

Příspěvekod smazany clen - FK » čtv 03. led 2008 12:51:39

dave48 píše:Kdo ví jak zapojit palubní počítač ve felicii na LPG. Na benzín funguje.

Jestli to nerozjedeš tak já ten palubák od tebe koupím :mrgreen:
Sorry za OT :oops:
smazany clen - FK

Re: Palubní počítač

Příspěvekod Ivarek » čtv 03. led 2008 12:56:28

Lumpo píše:Ale jde mám LPG a PP a na oba systémy to šlape jak hodinky... :lol: Jen je potřeba při montáži LPG vybrat RJ LPG která umí PP... Byla o 250Kč dražší než obyč...

Fakt?A já myslel že to nejde.Dej sem nějaký odkaz nebo typ té řj která umí impulzy pro pp,to sem opravdu zvědavý.
Uživatelský avatar
Ivarek
_________________
_________________
Palec nahoru! 16 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 2799
Registrován: čtv 15. bře 2007 13:17:01
Bydliště: Melnik

Re: Palubní počítač

Příspěvekod smazany clen - FK » čtv 03. led 2008 13:00:29

až budu doma tak kouknu do papírů od RJ plynu, která umí impulzy pro PP...

Jen chci upozornit, že PP potom na LPG ukazuje spotřebu jakou by měl motor při jízdě na benzín. Já jsem proto provedl korekci PP o +7procent...
Takže ted mi ukazuje PP pruměr cca 7,3 ale ve skutečnostui to je cca 7,6 ... + - autobus 8-)
smazany clen - FK

Re: Palubní počítač

Příspěvekod Návštěvník » čtv 03. led 2008 21:49:25

A načem to máš zamojené?
Návštěvník

Re: Palubní počítač

Příspěvekod smazany clen - FK » čtv 03. led 2008 22:07:25

čidlo je stejně jako předtím - přímo na vstřiku 4tého válce... jdu najít co to je zač
smazany clen - FK

Re: Palubní počítač

Příspěvekod Ivarek » čtv 03. led 2008 22:13:08

Jasně,tak pak jo.Já myslel že měříš přímo množství plynu nějak z té LPG jednotky.
Uživatelský avatar
Ivarek
_________________
_________________
Palec nahoru! 16 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 2799
Registrován: čtv 15. bře 2007 13:17:01
Bydliště: Melnik

Re: Palubní počítač

Příspěvekod smazany clen - FK » čtv 03. led 2008 22:17:49

jedná se o RJ Lovtec, ale přesné označení nevím... jen mi bylo dáno na výběr mezi modelem co neumí PP a ten co umí... tak jsem 250 připlatil, když už ten PP mám...
smazany clen - FK

Palubní počítač

Příspěvekod mause » ned 03. úno 2008 13:40:50

Pánové jsem zděšen s hrůzou jsem zjistil že tuto hračku přestali vyrábět... dá se to ještě sehnat a za kolik???
bylo: felinka lechce poladěná...Myška
je: octule v kombajnu 1,9 tdi ALH zatím 66kw/90 hp + SPRINT 769...Chrochtadlo
:-)
http://www.youtube.com/watch?v=cIemgwmRgxk
Jawinka 350/638 -> 639
hranatá felicie - červený drak
Uživatelský avatar
mause
Palec nahoru! 3 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 1003
Registrován: sob 19. led 2008 23:08:41
Bydliště: Kojetín

Re: Palubní počítač

Příspěvekod smazany clen - FK » ned 03. úno 2008 13:46:50

Sehnat se dá...občas to někdo prodává...a je to čím dál tím dražší... :mrgreen:
smazany clen - FK

Re: Palubní počítač

Příspěvekod mause » ned 03. úno 2008 14:25:16

co to znamená čím dál draší???
bylo: felinka lechce poladěná...Myška
je: octule v kombajnu 1,9 tdi ALH zatím 66kw/90 hp + SPRINT 769...Chrochtadlo
:-)
http://www.youtube.com/watch?v=cIemgwmRgxk
Jawinka 350/638 -> 639
hranatá felicie - červený drak
Uživatelský avatar
mause
Palec nahoru! 3 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 1003
Registrován: sob 19. led 2008 23:08:41
Bydliště: Kojetín

Re: Palubní počítač

Příspěvekod smazany clen - FK » ned 03. úno 2008 16:41:13

Víc než původních 3000...konkrétně záleží na tom, jak moc bude prodávající využívat nedostatku těch palubáků...
smazany clen - FK

Re: Palubní počítač

Příspěvekod mause » ned 03. úno 2008 17:44:42

hmmm tak na to hazím bobek... třeba to přežiju:-((
bylo: felinka lechce poladěná...Myška
je: octule v kombajnu 1,9 tdi ALH zatím 66kw/90 hp + SPRINT 769...Chrochtadlo
:-)
http://www.youtube.com/watch?v=cIemgwmRgxk
Jawinka 350/638 -> 639
hranatá felicie - červený drak
Uživatelský avatar
mause
Palec nahoru! 3 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 1003
Registrován: sob 19. led 2008 23:08:41
Bydliště: Kojetín

Re: Palubní počítač

Příspěvekod smazany clen - FK » pon 04. úno 2008 13:45:19

mause píše:hmmm tak na to hazím bobek... třeba to přežiju:-((

Sehnat se dá...je jich plno. Obvolej vrakáče a nebo na inzeráty, když někdo rozprodává totálku, tak mu písni, jestli to nemá. Takhle jsem sehnal všechno, co jsem potřeboval - středový panel 200,-, nový 4-ramenný volant 700,- a palubní PC 1.500,- 8-)
Tak jen sháněj a hledej
smazany clen - FK

Re: Palubní počítač

Příspěvekod snoupy » stř 06. úno 2008 17:58:27

JJ.kamart predava za 3000-. V obchode to uz asi nezozenies.
snoupy

Re: Palubní počítač

Příspěvekod Udoharys » pon 14. dub 2008 19:11:36

Ahoj vespolek,koupil jsem z druhé ruky TC-6 a chtěl bych se zeptat jak poznám,jestli je určen pro jednobod. nebo vícebodové vstřikování ???
Felicie r.v. 1995 LXi, zdvihový objem válců: 1289, BMi, kW: 50.
Uživatelský avatar
Udoharys
Palec nahoru! 0 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 67
Registrován: pát 09. lis 2007 16:36:33
Bydliště: Ostrava

Re: Palubní počítač

Příspěvekod 103457 » pon 14. dub 2008 19:28:27

Udoharys píše:Ahoj vespolek,koupil jsem z druhé ruky TC-6 a chtěl bych se zeptat jak poznám,jestli je určen pro jednobod. nebo vícebodové vstřikování ???

Mělo by to být na čidle napsaný, jestli je BMM nebo MPi, čidlo BMM je menší než pro MPI, dyž tak ho nafoť a dej sem foto. Nebo jestli jsi to koupil komplet s PC a fungovalo to dohromady, tak koukni do PC, jaký je nastavený motor v PC.
Uživatelský avatar
103457
_________________
_________________
Palec nahoru! 95 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 10724
Registrován: ned 29. led 2006 22:19:41
Bydliště: Nejdek okr. K. Vary

Re: Palubní počítač

Příspěvekod Udoharys » pon 14. dub 2008 19:35:21

a propó,těch čidel je tam víc,vím,že některá jsou na teplotu.Tuším tedy správně,že to důležité je to,co k němu vede 3drát /bíly,modrý žlutý/ a přes něco průchozí jakoby "zafačovaného" pak z něj vede dvojdrát s nějakým malým hambalem na konci?
Felicie r.v. 1995 LXi, zdvihový objem válců: 1289, BMi, kW: 50.
Uživatelský avatar
Udoharys
Palec nahoru! 0 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 67
Registrován: pát 09. lis 2007 16:36:33
Bydliště: Ostrava

Re: Palubní počítač

Příspěvekod 103457 » pon 14. dub 2008 19:51:21

Udoharys píše:a propó,těch čidel je tam víc,vím,že některá jsou na teplotu.Tuším tedy správně,že to důležité je to,co k němu vede 3drát /bíly,modrý žlutý/ a přes něco průchozí jakoby "zafačovaného" pak z něj vede dvojdrát s nějakým malým hambalem na konci?

4idlo musí být plastový černý a přes něj je kovový třmen nasunutý, kterým se čidlo upevňuje k drátu buď vstřiku nebo v konektoru ŘJ motoru ( BMM )
Uživatelský avatar
103457
_________________
_________________
Palec nahoru! 95 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 10724
Registrován: ned 29. led 2006 22:19:41
Bydliště: Nejdek okr. K. Vary

Re: Palubní počítač

Příspěvekod Udoharys » pon 14. dub 2008 19:53:22

Na čidle není nic napsáno.Posílám obrázek: http://rapidshare.com/files/107472316/__269_idlo.jpg
Felicie r.v. 1995 LXi, zdvihový objem válců: 1289, BMi, kW: 50.
Uživatelský avatar
Udoharys
Palec nahoru! 0 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 67
Registrován: pát 09. lis 2007 16:36:33
Bydliště: Ostrava

Re: Palubní počítač

Příspěvekod 103457 » pon 14. dub 2008 20:14:30

Udoharys píše:Na čidle není nic napsáno.Posílám obrázek: http://rapidshare.com/files/107472316/__269_idlo.jpg

NEJDE TO OTEVŘÍT, NEMŮŽEŠ TO JEŠTĚ VÍC ZAKODOVAT?? :twisted:
Uživatelský avatar
103457
_________________
_________________
Palec nahoru! 95 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 10724
Registrován: ned 29. led 2006 22:19:41
Bydliště: Nejdek okr. K. Vary

Re: Palubní počítač

Příspěvekod Udoharys » pon 14. dub 2008 20:21:59

103457 píše:
Udoharys píše:Na čidle není nic napsáno.Posílám obrázek: http://rapidshare.com/files/107472316/__269_idlo.jpg

NEJDE TO OTEVŘÍT, NEMŮŽEŠ TO JEŠTĚ VÍC ZAKODOVAT?? :twisted:

Včíl jsem to zkoušel a jede to.Řeknu,že neumíš stahovat z Rapidu :lol: Máš to v mailu ;)
Felicie r.v. 1995 LXi, zdvihový objem válců: 1289, BMi, kW: 50.
Uživatelský avatar
Udoharys
Palec nahoru! 0 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 67
Registrován: pát 09. lis 2007 16:36:33
Bydliště: Ostrava

Re: Palubní počítač

Příspěvekod 103457 » pon 14. dub 2008 20:29:01

Tak tohle je čidlo na BMM. Zkontrolujte mi ostatní jestli nekecám. :oops:
Uživatelský avatar
103457
_________________
_________________
Palec nahoru! 95 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 10724
Registrován: ned 29. led 2006 22:19:41
Bydliště: Nejdek okr. K. Vary

Re: Palubní počítač

Příspěvekod Udoharys » pon 14. dub 2008 20:30:58

A BMM znamená jednobod? Fakt netuším,teprve nedávno jsem si Felinu koupil.
Felicie r.v. 1995 LXi, zdvihový objem válců: 1289, BMi, kW: 50.
Uživatelský avatar
Udoharys
Palec nahoru! 0 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 67
Registrován: pát 09. lis 2007 16:36:33
Bydliště: Ostrava

Re: Palubní počítač

Příspěvekod 103457 » pon 14. dub 2008 20:36:40

Udoharys píše:A BMM znamená jednobod? Fakt netuším,teprve nedávno jsem si Felinu koupil.

Ano, jednobod, máš vzduchový filtr kulatý a je nahoře na motoru, auto je vyrobený do 06/96.
Uživatelský avatar
103457
_________________
_________________
Palec nahoru! 95 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 10724
Registrován: ned 29. led 2006 22:19:41
Bydliště: Nejdek okr. K. Vary

Re: Palubní počítač

Příspěvekod Udoharys » pon 14. dub 2008 20:42:27

103457 píše:
Udoharys píše:A BMM znamená jednobod? Fakt netuším,teprve nedávno jsem si Felinu koupil.

Ano, jednobod, máš vzduchový filtr kulatý a je nahoře na motoru, auto je vyrobený do 06/96.

Čéče,ty máš snad křišťálovou kouli,je tomu tak. Jsem zase o kus chytřejší. Díky.
Teď už jen čekat jesli někdo potvrdí,jestli to čidlo je to pravé "ořechové".
Felicie r.v. 1995 LXi, zdvihový objem válců: 1289, BMi, kW: 50.
Uživatelský avatar
Udoharys
Palec nahoru! 0 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 67
Registrován: pát 09. lis 2007 16:36:33
Bydliště: Ostrava

Re: Palubní počítač

Příspěvekod 103457 » pon 14. dub 2008 21:14:04

Na 99% je to čidlo na BMM, dává se do konektoru ŘJ motoru a proto je ten snímač trošku dál od samotného čidla, v konektoru není moc místa. U MPi je snímač společně s čidlem na tý plochý destičce. Alespoň takhle to znám já, montoval jsem PC do BMM i do MPi
Uživatelský avatar
103457
_________________
_________________
Palec nahoru! 95 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 10724
Registrován: ned 29. led 2006 22:19:41
Bydliště: Nejdek okr. K. Vary

Re: Palubní počítač

Příspěvekod Udoharys » pon 14. dub 2008 21:30:37

Dobrá,to bychom měli.Problém číslo 2.Mám montážní manuál,je ale bohužel k MPI je montáž stejná,nebo jsou odlišnosti? Podotýkám,že mi to budou montovat v servisu /po předběžné dohodě/.
Felicie r.v. 1995 LXi, zdvihový objem válců: 1289, BMi, kW: 50.
Uživatelský avatar
Udoharys
Palec nahoru! 0 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 67
Registrován: pát 09. lis 2007 16:36:33
Bydliště: Ostrava

Re: Palubní počítač

Příspěvekod marele - FK » pon 12. kvě 2008 20:59:28

The_Gladiator píše:
mause píše:hmmm tak na to hazím bobek... třeba to přežiju:-((

Sehnat se dá...je jich plno. Obvolej vrakáče a nebo na inzeráty, když někdo rozprodává totálku, tak mu písni, jestli to nemá. Takhle jsem sehnal všechno, co jsem potřeboval - středový panel 200,-, nový 4-ramenný volant 700,- a palubní PC 1.500,- 8-)
Tak jen sháněj a hledej

Zdravim,palubak je stejnej u jednobodaku aji u mpi?,mam ciste jenom ten pocitac,co k tomu potrbuju za kable,popr kolik stoji a kde se daj sehnat?
marele - FK

Re: Palubní počítač

Příspěvekod 103457 » pon 12. kvě 2008 21:06:14

marele píše:
The_Gladiator píše:
mause píše:hmmm tak na to hazím bobek... třeba to přežiju:-((

Sehnat se dá...je jich plno. Obvolej vrakáče a nebo na inzeráty, když někdo rozprodává totálku, tak mu písni, jestli to nemá. Takhle jsem sehnal všechno, co jsem potřeboval - středový panel 200,-, nový 4-ramenný volant 700,- a palubní PC 1.500,- 8-)
Tak jen sháněj a hledej

Zdravim,palubak je stejnej u jednobodaku aji u mpi?,mam ciste jenom ten pocitac,co k tomu potrbuju za kable,popr kolik stoji a kde se daj sehnat?

napiš výrobci APRI, ty ti kabeláž zašlou, jenom musíš říct, zda chceš pro BMM nebo MPi, cena je okolo 940,-Kč s DPH + něco bude stát poštovné.
Uživatelský avatar
103457
_________________
_________________
Palec nahoru! 95 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 10724
Registrován: ned 29. led 2006 22:19:41
Bydliště: Nejdek okr. K. Vary

Re: Palubní počítač

Příspěvekod slegrusik - FK » pát 20. čer 2008 10:02:21

Ahojda!
Jsem na foru nový a chci se zeptat, zda všechny Feldy mají přípravné konektory nebo něco podobnýho k připojení palubního počítače. Jestli se to musí složitě zapojovat tak na to rovnou zapomenu. Díky
slegrusik - FK

Re: Palubní počítač

Příspěvekod Vici » pát 20. čer 2008 10:12:09

Pozor najednu vec...
uplne prvni modely TC-6 mely dve teplotni cidla - venkovni a vnitrni teplota, a nesel na nich nastavit motor 1,3MPI (sly tedy jen na BMM a nebo 1,6)
poznat to na tm palubaku jen na pohled nelze
O1 Combi ASZ 204PS/461Nm, Galaxy AUY 149PS/368Nm, Sharan AUY 4motion série, Favorit Silver Line 50kW
Uživatelský avatar
Vici
Palec nahoru! 9 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 1278
Registrován: úte 16. pro 2003 17:17:43
Bydliště: Rožnov p.R.

Re: Palubní počítač

Příspěvekod mikka » pát 20. čer 2008 21:12:31

Pro palubní počítač žádné konektory připraveny nejsou, musí se všechno zapojit. Ale není to nic složitého, připojuje se jen napájení (nasune se dodaná dutinka na kolík na spínačce), kostra (dodaná koncovka se spojí s kostrou řídící tyče pod volentem) a palivoměr (dodává se prořezávací rychlospojka na kabel vedoucí do přístrojové desky, ale je lepší zvolit solidnější připojení.
Snímač rychlosti se připevní zezadu k tachometru.
Pak už zbývá jenom přiložit čidlo průtoku ke kabelu vstřikovacího ventilu a kablík s teploměrem natáhnout k levé přední mlhovce.
mikka
Palec nahoru! 1 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 911
Registrován: čtv 18. led 2007 22:04:23
Bydliště: Olomouc

Re: Palubní počítač

Příspěvekod UJO » sob 21. čer 2008 16:08:50

Přátelé,kamarádi prosím vás pošlete mi někdo návod na montáž toho pc.Dělal jsem motor , vše jsem zapojil ale asi to nebude vše... ukazujemi to jenom teplotu a potom jenom samé kraviny dík ZEDON. ZEDON11@seznam.cz
UJO

Re: Palubní počítač

Příspěvekod 103457 » sob 21. čer 2008 16:56:07

UJO píše:Přátelé,kamarádi prosím vás pošlete mi někdo návod na montáž toho pc.Dělal jsem motor , vše jsem zapojil ale asi to nebude vše... ukazujemi to jenom teplotu a potom jenom samé kraviny dík ZEDON. ZEDON11@seznam.cz

UJO stačí se kouknout sem: http://www.feliciaklub.cz/?id=r_pal_pocitac_2 ;)
Uživatelský avatar
103457
_________________
_________________
Palec nahoru! 95 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 10724
Registrován: ned 29. led 2006 22:19:41
Bydliště: Nejdek okr. K. Vary

Re: Palubní počítač

Příspěvekod smazany clen - FK » sob 21. čer 2008 20:13:08

UJO píše:Přátelé,kamarádi prosím vás pošlete mi někdo návod na montáž toho pc.Dělal jsem motor , vše jsem zapojil ale asi to nebude vše... ukazujemi to jenom teplotu a potom jenom samé kraviny dík ZEDON. ZEDON11@seznam.cz

a JAKEJ MÁŠ MOTOR?
smazany clen - FK

Re: Palubní počítač

Příspěvekod sovvicka - FK » pát 25. črc 2008 15:11:51

Dobry den panove koupil jsem si palubni pc je nastaveny na 1,3 MPI a ja mam 1,3 BMM cidlo asi fungovat nebude. A jeste jedna otazka kam se pripojuje to prutokove cidlo na BMM diky.
sovvicka - FK

Re: Palubní počítač

Příspěvekod 103457 » pát 25. črc 2008 16:08:45

sovvicka
Ahoj, čidlo ti opravdu fungovat nebude, ale napiš do APRI a obratem ti pošlou správný čidlo, prohodíš si ho a vrátíš jim svoje starý. Barvy v konektoru jsou shodné, jen vypíchneš piny strého čidla a dáš nový čidlo. Doporučuju dělat souběžně obě čidla podle barev, aby jsi něco nepřehodil. Poté čidlo průtoku BMM přijde upevnit pomocí třmínku do ŘJ motoru, tuším, je to oranžový drát, ale to bych ti ještě upřesnil, až najdu návod.
Uživatelský avatar
103457
_________________
_________________
Palec nahoru! 95 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 10724
Registrován: ned 29. led 2006 22:19:41
Bydliště: Nejdek okr. K. Vary

Re: Palubní počítač

Příspěvekod nojmis - FK » pát 25. črc 2008 22:00:59

103457 píše:Na 99% je to čidlo na BMM, dává se do konektoru ŘJ motoru a proto je ten snímač trošku dál od samotného čidla, v konektoru není moc místa. U MPi je snímač společně s čidlem na tý plochý destičce. Alespoň takhle to znám já, montoval jsem PC do BMM i do MPi

je to na BMM, sám jsem ho do feldy montoval
nojmis - FK

Re: Palubní počítač

Příspěvekod nojmis - FK » pát 25. črc 2008 22:01:48

firma apri již pc neprodává :?: :?: :?:
nojmis - FK

Re: Palubní počítač

Příspěvekod Nonamed - FK » sob 26. črc 2008 8:35:16

Ne. Došly ;)
Nonamed - FK

Re: Palubní počítač

Příspěvekod madmaik » sob 26. črc 2008 8:56:08

muzu se zeptat? kdyz sem koupil feldu tak mi na PC sli jen hodnoty okamzita spotreba (dost divne) dojezd (dost divne) a teplota ta sla normalne a ted nefunguje uz zadna hodnota. myslite si ze problem je v kabelazi? teplota mi za jizdy dosahuje treba 70stupnu takze pocitam ze cidlo mi v servise dali na naky hodne blby misto (teplota blbne od navstevy servisu ) diky za odpoved
Škoda Felicia SportLine 1,6mpi rv. 6/2000 a Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995 no.2
bylo Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995
este bych si pral nejakyho peknyho pickupa
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=8259
http://madmaik.rajce.idnes.cz/
Uživatelský avatar
madmaik
_________________
_________________
Palec nahoru! 11 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 1499
Registrován: stř 06. úno 2008 22:33:15
Bydliště: Praha 4/ Mochov

Re: Palubní počítač

Příspěvekod emilio52 » sob 26. črc 2008 9:29:18

madmaik : Buď máš rozštelované nastavení jak říkáš z opravy ,čidlo na teplotu by mělo být umístěno v prostoru levé přední mlhovky (zkontroluj) A nebo vše demontuj i s kabeláží a pošli do Apri na seřízení. Zavolej na technickou podporu nebo meïl.
APRI Ostravská 2343
756 61 Rožnov pod Radhoštěm

Technická podpora:
Pavel Třetina
Telefon: +420 571 661 024
Email: servis@apri.cz
A hledej třeba tady :) http://www.apri.cz/main.php?page=novinky1
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
Uživatelský avatar
emilio52
_________________
_________________
Palec nahoru! 24 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 4096
Registrován: pát 28. pro 2007 22:07:04
Bydliště: Hradec Králové

Palubka TC 6 rozdily..

Příspěvekod stef99 » stř 27. srp 2008 21:53:47

Je mozne ze toto tema zde je ale ja jsem lempl a nemuzu to najit... Chtel jsem se zeptat, kdyz je palubak vyndany z felicie 1.6MPI a chtel bych ho do 1.3MPI, co se musi menit, nebo by to fungovalo bez uprav? Dekuji moc
Prodej novych a referencnich vozu Skoda se slevou, vice SZ
Uživatelský avatar
stef99
Palec nahoru! 14 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 1852
Registrován: pát 20. dub 2007 19:27:19
Bydliště: Praha

Re: Palubka TC 6 rozdily..

Příspěvekod madmaik » stř 27. srp 2008 21:57:43

nemusi menit nic, je tam rozdil jen mezi MPI a Bmm a to ve snimaci prutoku.
Škoda Felicia SportLine 1,6mpi rv. 6/2000 a Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995 no.2
bylo Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995
este bych si pral nejakyho peknyho pickupa
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=8259
http://madmaik.rajce.idnes.cz/
Uživatelský avatar
madmaik
_________________
_________________
Palec nahoru! 11 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 1499
Registrován: stř 06. úno 2008 22:33:15
Bydliště: Praha 4/ Mochov

Re: Palubka TC 6 rozdily..

Příspěvekod stef99 » stř 27. srp 2008 22:25:44

takze tohle kdyz vyndam z ty 1.6ky tak to jen namontuju do toho MPI bez uprav jo? to by bylo skvely
Prodej novych a referencnich vozu Skoda se slevou, vice SZ
Uživatelský avatar
stef99
Palec nahoru! 14 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 1852
Registrován: pát 20. dub 2007 19:27:19
Bydliště: Praha

Re: Palubka TC 6 rozdily..

Příspěvekod madmaik » stř 27. srp 2008 22:27:10

jj melo by to tak bejt :))
Škoda Felicia SportLine 1,6mpi rv. 6/2000 a Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995 no.2
bylo Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995
este bych si pral nejakyho peknyho pickupa
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=8259
http://madmaik.rajce.idnes.cz/
Uživatelský avatar
madmaik
_________________
_________________
Palec nahoru! 11 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 1499
Registrován: stř 06. úno 2008 22:33:15
Bydliště: Praha 4/ Mochov

Re: Palubka TC 6 rozdily..

Příspěvekod Zbysek - FK » stř 27. srp 2008 22:31:21

Tam se to en jinak nastavuje trochu ne? Jinak funkčně to samý snad.
Zbysek - FK

Další

Zpět na Panel přístrojů, palubní PC

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník