Hloupé dotazy
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Hloupé dotazy
Ložisko se chová obráceně, píská, když se točí, po vyšlápnutí spojky nepíská, protože se netočí. Navíc jde spíš jen o cvrdlikání, nenazval bych to přímo pískáním. Pokud na to má vliv voda a napnutí řemene, tak bych to spíš viděl na ložisko altíku, či vodní pumpy.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Zkus nastříkat na řemen speciální sprej na klínový řemeny, zjistíš, zda to dělá nějaké ložisko nebo opravdu jen řemen. Pokud se to nezlepší, budeš hledat dál. 
Našel jsem v garáži několik litrovek motorových olejů třeba M6AD, mogul 15w40, madit 10w30 atd. Mohu tyto oleje použít pro mazání lišty motorové pily?
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
p@vel - naprosto bez problémů, jsou dokonce lepší než ty zelený eko
- PetrMPI
- Kontaktovat uživatele:
Docela by mě zajímalo jak načnout láhev s montážní pěnou. Píšou jen , že se má protřepat a potom nasadit trubička a obrátit dnem vzhůru. Všecko jsem udělal, ale nevyjde z toho ani kapka. Obávám se , že kdybych to chtěl něčím prorazit, tak mám doma pohromu typu hrnečku vař. Neznáte na to prosímvás někdo nějaký trik?
- hromyblesky
- Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
- Kontaktovat uživatele:
vymenit/reklamaovat
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
Tak nakonec to probíhalo tak, že nám 2 hodiny pouštěl videa - samozřejmě nemohl chybět ještěrkář klaus103457 píše:Musíš mít papíry a přesně na konkrétní skupinu, kterou budeš řídit. Kurz je jednodenní se závěrečným testem. Ovšem pochybuji, že ti to firma, jako brigádníkovi zaplatí, jelikož je to slušnej ranec.
Pokud budeš jen převážet, tak to celkem jde, mnohem horší je stohování, to už chce grif. Ikdyž sypký materiál, či tekutiny jsou zrádné, nemají stabilní těžiště.
-
Invisible1988 - FK
Chtěl bych se zeptat Vás všech nevíte někdo jestli se dají koupit ty gumový těsněníčka co jsou na krajích všech výdechu ventilace ve feldě?Ty co když si to nějak natočím to pomocí tlaku toho gumovýho těsnění aretují v poloze jak jsem to nastavil.Když jsem feldu kdysi dávno čistil měl jsem všechny ty mřížky venku a samozřejmě ty gumky sem poztrácel.Takže ted v zatáčce se mi hlavně ty středový výdechy natáčí jak chtějí sem a tam
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Pochybuju, že se ty gumičky prodávaj solo, mě se rovněž podařilo jednu ztratit, vyndal jsem jí z mřížky na vrakáči.
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
kousek starý duše z kola a vystřihnout
taky sem to poztrácel .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
dinkin - FK
takže mám na vás dotaz:
Zítra mě čeká tónování skel. Chci to mít tak, jak může být dle zákona, čili nechci mít problémy jak s policisty tak STK. Takže na přední boční si dám zatmavení 30%. Mám ale skla už zatmavená z výroby (do zelena). Vím, že na tyto skla by se už fólie dávat neměla. Proto se vás chci zeptat, jestli to bude hodně tmavší než na čirých sklech, nebo jestli si toho nikdo nevšimne, jestli to takový rozdíl není? Má někdo zkušenosti?
Do předu budu teda dávat zatmavení 30%, kolik by jste dali zatmavení dozadu? 80-90%? zase nechci mít pohřebáka
díky
Zítra mě čeká tónování skel. Chci to mít tak, jak může být dle zákona, čili nechci mít problémy jak s policisty tak STK. Takže na přední boční si dám zatmavení 30%. Mám ale skla už zatmavená z výroby (do zelena). Vím, že na tyto skla by se už fólie dávat neměla. Proto se vás chci zeptat, jestli to bude hodně tmavší než na čirých sklech, nebo jestli si toho nikdo nevšimne, jestli to takový rozdíl není? Má někdo zkušenosti?
Do předu budu teda dávat zatmavení 30%, kolik by jste dali zatmavení dozadu? 80-90%? zase nechci mít pohřebáka
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
kámoš co má firmu na fólie, polepy apod. mi říkal že cca 2 měsíce zpět je už zakázáno dávat na přední okna fólii ať je okno číré nebo zelené... je to prej teď nedávno schválený, já jsem nic nezjištoval tak nevím, ale nebude prý dávat na předky atest... udělat to udělá ale bez atestu... těm co to dělal před tím než se to schválilo prej nevadí, ti to ještě mít můžou...
- MARWiN
- Kontaktovat uživatele:
už se to tu řešilo mockrát... stačilo by hledat!!!
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Zatmavení 30% na origo zelené se nemusíš bát...ten rozdíl je opravdu nepatrný (až skoro zbytečný
)
Na hatchback bych dal všude 50% (ano všude) a bude to moc pěkné a nebude to ani provokovat
Na hatchback bych dal všude 50% (ano všude) a bude to moc pěkné a nebude to ani provokovat
- a13sh
- Kontaktovat uživatele:
Nezda se ti,ze se tyhle vety trosku bijou?dinkin píše:Chci to mít tak, jak může být dle zákona, čili nechci mít problémy jak s policisty tak STK. Takže na přední boční si dám zatmavení 30%. Mám ale skla už zatmavená z výroby (do zelena). Vím, že na tyto skla by se už fólie dávat neměla.
-
dinkin - FK
to RAIMMI: o tom jsem nic nečetl ani neslyšel, asi si těch 30% to nikomu vadit snad nemůže
to smrcek: nechci stejně předek i zadek, zadek chci tmavší, líbí se mně to víc
to a13sh: bijou, ale co nadělám
právě na to se tady ptám, jak velký je to rozdíl zelené/čiré, jestli to na stk poznají 
to smrcek: nechci stejně předek i zadek, zadek chci tmavší, líbí se mně to víc
to a13sh: bijou, ale co nadělám
- a13sh
- Kontaktovat uživatele:
ono je rozdil 30% na cirem nebo na zelenem... poznaji to,bohuzel 
- MARWiN
- Kontaktovat uživatele:
buď to chceš mít hezký,nebo legální... tyhle 2 věci se neslučujou! 
-
Jenky - FK
Na STK poznaji,ale pokud je tak nejak videt na ridice,tak nechaji bejt,nemaji schvalenou pomucku,dle ktery by mohli posoudit,tak jako nemaji schvaleny meridlo na hloubku dezenu,na svitivost svetlometu,na ucinost tlumicu.....technici na STK sou vlastne chudaci:-)
Jinak tuhle sem videl favorita s cirejma,vpredu mel legalnich 30% a vzadu vse na max.tzn 5% propustnost a ten vnitrek to ztmavilo tak,ze i ty predni vypadali mnohem tmavsi.
Jinak tuhle sem videl favorita s cirejma,vpredu mel legalnich 30% a vzadu vse na max.tzn 5% propustnost a ten vnitrek to ztmavilo tak,ze i ty predni vypadali mnohem tmavsi.
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Mám to 30% na zeleném a rozdíl je opravdu nepatrneja13sh píše:ono je rozdil 30% na cirem nebo na zelenem... poznaji to,bohuzel
-
dinkin - FK
dle mého nejsou, protože na některá nová auta se nedávají
takže, kdyby byly povinné, tak by nesměly ani vyjez ze salónu 
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Zástěrky jsou tuším povinné u aut schválených do provozu do 12/1999.
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Já mám ve velkém TP zapsanou výjimku, že nemusí být montovány lapače nečistot
Podle mě všechny OF feldy musí mít zadní zástěrky, pokud nemají výjimku (jako já
)
Podle mě všechny OF feldy musí mít zadní zástěrky, pokud nemají výjimku (jako já
Ty, co byly prodaný v CZ si myslím musí mít zástěrky všechny akorát feldy dotažený z určitých států mají tu vyjímku. Já jí mám v tp taky...
-
Jenky - FK
Vsechny OF museji mit zadni zasterky,byli tak schvalene.Je to kvuli tvaru zadniho narazniku,prichazeli tak uz z fabriky,NF nemuseji uz mit zadne,zase kvuli tvaru narazniku.
- PetrMPI
- Kontaktovat uživatele:
povolení zápisu do složky ve Vistě
Potřeboval bych nějak povolit zápis do složky umístěné v Program files. Když odškrtnu ve vlastnostech "jen pro čtení" dám použít a OK a podívám se znovu do vlastností, hned je to tam zase zpátky zaškrtnuté. Jde to vůbec nějak?
na spoj páky a táhla 
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Ne,to patří na druhý konec - k fofr klacku - té spodní zelené tyče jak máš na obrázku.Je tam stejná tyčka jako je u toho kříže a v tom je to zasunutý.
- hromyblesky
- Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
- Kontaktovat uživatele:
kdyz jsme u toho....... kdo vymslel tu blbost o deseti znacich? k cemu je to dobre a prinosne? dyt do jen otravuje zivot,a stejne to kazdej ochcije teckama carkama smajlama,,,,,,,, uplna zbytecnost.......
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Nevím a nechápu, proč je to zavedé na minimum 10 znaků, pravděpodobně kvůli spamu. Ale jde to jednoduše obejít mezerníkem. Mezeru totiž systém bere, jako znak, stačí tedy napsat jedno písmeno, udělat 8 mezer a na konec tečku. Splnil jsi podmínku 10 znaků
Systé, ovšem mezery posléze zredukuje jen na jednu.
Viz ukázka další příspěvek.
Viz ukázka další příspěvek.
-
Marty_pv - FK
Otázkou zůsává jakou pak ty příspěvky mají hodnotu ("děkuju", "tři smajlíci" atd.)
- hromyblesky
- Kontaktovat uživatele:
ja vim ze to jde obechcat ale kdyz to evidentne stejne vsechni obechcavaj tak nac to tu je? a prispevek "dik" bude stejne kvalitni jako "dik
" nebo "dik " takze uplne na nic to je ,meli by ste s tim neco udelat..... chci nekomu do SZ napsat jen "OK" ze chapu atd a musim tam placat nejaky hovadiny jak ichtyl...
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Tak co si takhle přestat děkovat a bejt správně tvrdý machos co neděkují 
Vaše starosti na moji hlavu fakt
Vaše starosti na moji hlavu fakt
- hromyblesky
- Kontaktovat uživatele:
to "dik" byla ilustrace ty lojzo,,,
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Opravdu? I ty Janku, nebýt tebe tak bych vůbec nebyl v obraze
Jakou výpovědní hodnotu mají příspěvky o méně než deseti znacích? Minimální...když to chci někomu pochválit tak se rozepíšu, když zdrbat tak se taky rozepíšu a když chci někomu poděkovat - tak se buď rozepíšu, anebo to dosmajlíkuji
Já v tom opravdu problém nevidím 
Jakou výpovědní hodnotu mají příspěvky o méně než deseti znacích? Minimální...když to chci někomu pochválit tak se rozepíšu, když zdrbat tak se taky rozepíšu a když chci někomu poděkovat - tak se buď rozepíšu, anebo to dosmajlíkuji
-
Marty_pv - FK
smrcek: narážím na to že spousta starých vláken je tohodle plná (dík, nemáš zač, dohody ohledně komunikace/srazu dvou lidí který jsou 2-3 roky neaktuální) - tohle by se mělo řešit přes SZ s konkrétním člověkem, ne? 
a nejde o příspěvky jenom v naše-vaše (tam je mi to putna), ale zrovna v technických sekcích, třeba takový jednořádkový perly á la pan Sranda
a nejde o příspěvky jenom v naše-vaše (tam je mi to putna), ale zrovna v technických sekcích, třeba takový jednořádkový perly á la pan Sranda
- hromyblesky
- Kontaktovat uživatele:
aha .
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Marty_pv: Proto to tam přeci je...abychom nepsali kktiny. To, že někdo to přesto napíše, ikdyž mu to systém na první pokus překazí, není chyba systému, ale v tom kdo to chce mermomocí napsat
Nejlepší téma kde se ukazuje (snad už vyřešená) chyba je vlákno, kde se řeší prasklé svody na 1.6 a celé téma je Koviho monolog
To mě trápilo mnohem více, než to, že mi systém blokuje psát odpověď obsahující pouze citoslovce 
Nejlepší téma kde se ukazuje (snad už vyřešená) chyba je vlákno, kde se řeší prasklé svody na 1.6 a celé téma je Koviho monolog
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Někdo dokáže popsat celou stránku a nic neříct, jindy jedním slovem vystihneš všechno. Myslím, že v tomto není řešení.
Ovšem je to jen můj názor, lze to řešit i tak, že to modi budou tolerovat nebo mazat.
Ovšem je to jen můj názor, lze to řešit i tak, že to modi budou tolerovat nebo mazat.
- hromyblesky
- Kontaktovat uživatele:
mate stesti ze sem post admina nedostal 
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Hromy: Tuším že by tady nezůstal kámen na kameni 
ad. 10 písemnek ... je to jak píšou ostatní .. proti spamu a slovíčkům jako "dík" , "jojo" , ...
ad. 10 písemnek ... je to jak píšou ostatní .. proti spamu a slovíčkům jako "dík" , "jojo" , ...
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná