Kein píše:nekteri mate vevnitr opravdu uzasny cirkus
U Vás dvou klubových rejpalů mě toto hodnocení nepřekvapuje.Collin píše:Já musím souhlasit s Keinem....

Kein píše:nekteri mate vevnitr opravdu uzasny cirkus
U Vás dvou klubových rejpalů mě toto hodnocení nepřekvapuje.Collin píše:Já musím souhlasit s Keinem....

No jisťéééé, proto se smějuCollin píše:103457: Ale uznej že už jsem se hodně zlepšil...

No to jo, ale radovat se z toho můžeš nééCollin píše:Prázdniny sice začínají ale pro nás pracanty to nic neznamená. Max. 2týdny volna.

Jojo, teplo je, ikdyž silnej vítr, alespoň nebude pršet a náladu mám dobrou, starší dcera ukončila základku s průměrem 1,5 a mladší ukončila 4-tou třídu a má zatím samý, takže jsem spokojenej.Collin píše:Jj tak teplo je fajn to každopádně, dnes to vypadá že máš dobro náladu.

no mozna mame my dva tady jedini vkus103457 píše: U Vás dvou klubových rejpalů mě toto hodnocení nepřekvapuje.![]()
![]()

Klíííd, ať se tu zase nerozjede debata na 5 stránek, jako minule. Kein a Collin jsou místní kluboví prudičiGoodDj píše:Ale notak... když se vám to nelíbí tak se nevyjadrujte ne? Na co ze sebe zbytečně dělat volato radši mlčet a myslet si svoje
v klidu hoši