Spotřeba a věci kolem nafty

AEF
Odpovědět
drv.Astor - FK

Re: spotreba 1,9d

Příspěvek od drv.Astor - FK »

Me zral muj byvaly pickupek s nastavbou 6l nafty, bylo jedno jestli ve meste nebo mimo, proste vzdycky mi vychazel prumer 6l...
drv.Astor - FK

Příspěvek od drv.Astor - FK »

To mel nejakou plachtu nad autem ne?:D[/quote]
taky si myslim :-D nebo jel porad za prdeli nejakymu kamionu 80km/h
Sigy - FK

Příspěvek od Sigy - FK »

Diablo píše:felda ma nej cas 19sec a to fouka vitr dozad, jinak s prehledem krava 21sec ale ve 2 a 50kg muziky
20s, kurec to se mi zda hodně, musím změřit alespon orientačně jak je to u mé...
Diablo - FK

Re: Spotřeba a věci kolem nafty

Příspěvek od Diablo - FK »

ted jsem procistil tryska a dam to za 16sec, dal bych to i min, ale mam kratkou prevodovku na ten kus do stovky musim dat 4ku a to je zdrzeni.
Zbysek - FK

Příspěvek od Zbysek - FK »

Ty řadíš čtverku už pod stovkou? Tak to pak jo pokud tam máš vážně teda jinou. Ale na prvních metrech by jsi měl být o maličko rychlejší.
Lars1 - FK

Příspěvek od Lars1 - FK »

já běžně dávám i 5ku pod stovku, zkoušel jsem sprint z 0 na 100 - 14,8s trojka na to u mne stáčí dokáže dost přez 110
Diablo má nějakou jinou Feldu :lol:
Kovi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kovi »

Diablo má totiž převodovku s kratším stálým převodem,tak proto má Vmax. menší a sprint taky naprd. Jinak na trojku to u mě jde přez kilo a čtverka kolem 145 kmh
I kdybych měl jít údolím stínu smrti, ničeho zlého se nebojím, neboť ty se mnou jsi: tvůj prut a tvá hůl mě konejší.
U ostatních se evoluce projevuje stylem: Chodítko, odstrkávadlo, kolo, fichtl, mašina, auto......
no a já jdu zase pozpátku...Auto, motorka, kolo.... ale nebojte, protože stejně se zase sejdem u toho chodítka...:)
Zbysek - FK

Jojo, ty rychlosti sedí. Trojka něco kolem 110 a čtverka 140, když se to nějak netrápí. Samozřejmě normálně asi všichni řadíme pětku už mnohem dřív, ale to tu teď neřešíme :) To zase bude Diablo naštvanej :D , ještě že už mu konečně auto hulí :lol:
Kovi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kovi »

To sem taky chtěl říct, že nejsme hovada a že tohle víme jen proto ,že jsem to párkrát zkusili ;)
I kdybych měl jít údolím stínu smrti, ničeho zlého se nebojím, neboť ty se mnou jsi: tvůj prut a tvá hůl mě konejší.
U ostatních se evoluce projevuje stylem: Chodítko, odstrkávadlo, kolo, fichtl, mašina, auto......
no a já jdu zase pozpátku...Auto, motorka, kolo.... ale nebojte, protože stejně se zase sejdem u toho chodítka...:)
nebulus - FK

Příspěvek od nebulus - FK »

A to som sa včera zľakol, že aký som ras, keď som to pri nájazde na diaľnicu vytočil na 4. na skoro 1OOkm/h ;) .
Mimochodom spotreba za posledný zimný mesiac ( prevažne jazdy mimo mesto ) bola 5.6 l.
Lars1 - FK

Zbysek píše:Jojo, ty rychlosti sedí. Trojka něco kolem 110 a čtverka 140, když se to nějak netrápí. Samozřejmě normálně asi všichni řadíme pětku už mnohem dřív, ale to tu teď neřešíme :) To zase bude Diablo naštvanej :D , ještě že už mu konečně auto hulí :lol:
Konečně má zase Diablo něco extra :lol:, mne taky hulila když jsem ji šlápl jak se říká na krk ale nějak sama od sebe přestála. Zkoušel jsem to několikrát a už vůbec nic, prostě nic. Jsem ale rád že přestála, přitom jsem žádné upraví nedělal.
Diablo - FK

tak felda huli jak nadrbany kamna kdyz ji slapnu na krcet ale bile :x taky se to musi vsechno sr** no jako dam cca 105 - 110 na trojku, ale to jsem uz vice mene v cervenym a ten motor na tu trojku to nedotahne do kila pac jsem uz za 4 tis a ten motor pak lenivi. Ale co se da delat, treba si nekdy vzpomene a treba se srovna :D jako do tech 80 parada, ale ta ctyrka to mi byl cert dluzen :lol: No max je neco kolem 165 + - podla vetru apod, to uz jsem hodne za 4000rpm a motor je v kritickych otackach a nestiha. Mit to sestrku tak jedeme dal :D No panove vyhlasuju prosbu, kdo ma VADNY naftovy (zeleny) teplotni cidlo at ho zasle na moji adresu :D rad bych si udelal z auta kamna, dekuju :D
nebulus - FK

Diablo: Nakoľko má byť to čidlo vadné? To si mal nejako zmerať jeho odpor a potom si také niečo nasimulovať pomocou odporov. Jedno načaté čidlo mám, ukazovalo tak o 30 stupňov menej a auto vždy žhavilo, čo pre vtedajší stav štartéra bolo ideálne. Ale tá trocha dymivosti zmyzla ešte pred jeho výmenou. Vyčistil som sanie, vyhodil trumpety, EGR off a začal som používať čistiace aditívum do nafty. Takže by si mal spraviť všetko naopak, aby Ti to dymilo :D ... Alebo si zožeň naftu, čo sa tankuje do veľkých lodných motorov, budeš čmudiť ako lokomotíva, ale možno že odrovnáš po 30 000km čerpadlo ako kamarát...
Diablo - FK

No ja kdyz vidim jak startujou jesterku s motorem zetor pres cudla na cerpadle tak musim horce zatlacit slzu :?
Zbysek - FK

To už je fakt normální kouřová úchylka u tebe :D
Diablo - FK

Panove dneska jedu na teplice tady ty tahle krpali za veleminem a velde me hulici feldicka :cry: tak slastne cerne hulila, nemohl jsem se na to divat, tak jsem tam vyhrabal ctyrku a byl jsem v haji :D jeste ted mam vlhke oci na to ze to bylo kolem obeda ;)
Lars1 - FK

Zbysek píše:To už je fakt normální kouřová úchylka u tebe :D
:lol: :lol: :lol: Asi to tak bude :lol:
Diablo - FK

Zbysek píše:To už je fakt normální kouřová úchylka u tebe :D
Nedelejte si ze me prdel :twisted: vite jaky to je upe posr*** trapny mit zzenstileho diesla? :(
Sigy - FK

Příspěvek od Sigy - FK »

Když už se to tu tak rozjelo, tak ja mam dvě čoudici historky z leta :D (to jsem měl ještě vyfuk) Při přidani mi klasicky vyletěl oblaček černého dymečku...

Stojim takhle na semaforech, za mě přijela felda a v ni nějaký chlapek se spolujezdkyni a borec najedou ukazal směrem k napisu felDa 1,9 s usměvem, tak jsem se naštval a ukazal mu co to je ropaček, proturoval jsem a borcum úsměv se změnil v nechapý vyraz :) Než se vzpamatoval byl jsem pryč :lol:

Jeli jsme s kamarady kempit na hlučin (+- 3-4 auta) stali jsme na semaorech a zamnou začli turovat, ladaky se ozyvaly, tak jsem to nemohl jen tak nechat, ladak se taky ozval a přidal taky k tomu dymovnici :lol:
Zbysek - FK

Šigy, nedráždi Diabla :D O tohle mu přesně jde, aby mohl každému začoudit čelní sklo na semaforech :D
Diablo - FK

Hele uz me fakt serete panove, jo hele Šigy moc to tu nerikej nebo rano feldu nemas 8-) :evil:
Diablo - FK

Hele kluci dneska jsem zkusil pres strikacku a hadicku za jizdy do sani fouknout egr, muze mi nekdo rict proc se mi "vykuchal" katlik? :x
Zbysek - FK

Nerozumím řeči tvého kmene :) co jsi nám chtěl říct?
Kovi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kovi »

To je kod Navajo ;) taky sem to nepobral
Diablo - FK

do sani pridavej jemne eter ktery zbyl nam jeste po DžejSíDí pri zarazeni 4. stupne byl postupne pridavan do sani a to byl tah :lol: ale ten katlik me sere
Zbysek - FK

Ty fakt nemáš svý auto rád :D , nacpeš mu tam dávku a pak se divíš že to kat nerozchodí. Tak aspoň máš teď průchoďák :D
nebulus - FK

Ked som jazdil na starej Liazke, tá nemala žhaviče a v zime sa na noc sa dávala na predlžovačku a ohrevné teleso v chladiči to zohrialo na prijatelnú teplotu. Pokiaľ by človek išiel na Sibír, tak tam bolo zariadenie na éterový štart. Ale bolo mi povedané, že jeden takýto štart spôsobí opotrebenie motora porovnateľné s najazdením 20 000km... Takže opatrne, felda sotva drží pohromade :D
Diablo - FK

No ale tahlo to dobre :lol:
Kovi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kovi »

Chudak felinka počítám,že navarku by si takhle neprznil :evil:
Diablo - FK

tu ne :D ta by sla jen na chip :lol:
Lars1 - FK

Kovi píše:To je kod Navajo ;) taky sem to nepobral
Já jo ale chce to čist mezi řádky, ta jeho touha čmudit je pověstná :lol: :lol:
Diablo - FK

Vas by taky sr*** nemit vejce a kdyz vam diesel nehuli to je jako bych mel metrouse auto, chlap ma taky smrdet na sto honu :D
Zbysek - FK

No jseš prostě jinej diablo, to my už víme. Možná by jsi měl jít na poradu za čajíčkem, aby ti to hulilo jako jemu :D , akorát to bude chtít trochu jiný vstřiky a možná i motor :D Jinak teda zbytek dieselařů se většinou snaží jít spíš opačnou cestou, tedy aby za nimi žádná oblaka dýmu nebyla, protože to značí jasnou závadu.
Diablo - FK

ty metrousi jsou fakt uz i mezi dieslama :( to je spatny, asi tu zachvilku budu posledni mohykan, diesel ma hlit aby budil respekt a drzel si od tela sporaky a sici stroje :twisted:
Zbysek - FK

Když chceš správnej diesel, tak si vylaď motor, nalej německou naftu a opičí kapky a ukazuj všem raději jen záda než kouř.
Diablo - FK

jenze tady nikde to nejpodstatnejsi nemaj, to je fakt k nasrani a zase proc tahat nemeckou naftu kdyz firemni je zdarma :D umis to cerpadlo? :D
Zbysek - FK

To čerpadlo už pak není nějak problém přeladit a nejlepší je to hodit do nějakýho diesel servisu, aby to taky bylo nějak rozumně a ne aby se to nějak nastvilo a pak se to muselo zase přelaďovat. Ladí se to šroubem přímo v čerpadle a to samozřejmě běžně nedělám, takže tohle by bylo o pokusech jak moc to přeladit, aby ti to vyhovovalo.
Diablo - FK

proc ten sroubecek nemuze byt zvenci :( hele rikas ten bilej dym je kdyz je spatnej predvstrik? resp spatne anstavenej?
Zbysek - FK

Jo, když to moc kouří bíle, tak je blbě předvstřik. Dost často pak i auto prd jede, dkyž už je to moc.
Diablo - FK

tak me to huli ale jede docela dobre, lip nez pri origo nastaveni :D dneska jsem jel ve 2 lidech plus +- 40kg muziky a to mam combi a zacala prudit kratka fabka s tim nejsilnejsim Hov...To Pojede (nevi nekdo technicke udaje toho skytatka? ) tak se mi prilepil na prdel a zacal predjizdet, tak jsem zkousel jak mu to jede a uz jsem ho videl v aute v protismeru tak jsem zabrzdil aby se mohl zaradit, pak jsem zatopil pod kotlem a byl jsem v prdeli :D tak cumel jak vyvorana mys, jo a POZOR ME TO ZAHULILO :lol: pak jsem kamosku vylozil ve meste, behem toho mi ujel tak jsem ho po 3km dohnal ( zpozdeni +- 2min) a pak jsem mu ukazal overtake jeste rychleji a to uz mlatil do volantu vzteky :lol: Kruci felda to silny to stroj :lol: A UPOZORNUJU NEMEL JSEM TAM KAPKY :D mit je tam tak ten volant by snad sezral
Sigy - FK

Příspěvek od Sigy - FK »

Diablo píše:Hele uz me fakt serete panove, jo hele Šigy moc to tu nerikej nebo rano feldu nemas 8-) :evil:
Oukej a až se vyřadiš se spravným dieslem, tak mi za odměnu vyměň brzdy, nějak už jdou do věčných lovišť :D
Diablo - FK

Oukej a až se vyřadiš se spravným dieslem, tak mi za odměnu vyměň brzdy, nějak už jdou do věčných lovišť :D[/quote]

co tam mas ze ti to huli? :D
mas tam trumpetky apod? jaky cidlo?
Sigy - FK

Příspěvek od Sigy - FK »

Trumpetky nemam, Restriktory nemam, čidlo netuším jaké mám :D a EGR - off :) Jestli to čudí stale netuším, vyfuk mam pod autem :lol: Až ted budu nasazovat nový :D
Diablo - FK

panove ja tu koncim s vami u 1.9D, dneska jsem videl 1,3 jak hulila jak nadrzeny kamna a na tu nic nema, zkusim sehnat toho manika zda to nevymeni, pac ja uz jinak nevim, ten coud zastavil celou krizovatku kdyz za to vzal, presne TOTO JA CHCI :lol:
kouBaMW - FK

Příspěvek od kouBaMW - FK »

Diablo píše:panove ja tu koncim s vami u 1.9D, dneska jsem videl 1,3 jak hulila jak nadrzeny kamna a na tu nic nema, zkusim sehnat toho manika zda to nevymeni, pac ja uz jinak nevim, ten coud zastavil celou krizovatku kdyz za to vzal, presne TOTO JA CHCI :lol:
tak to bys potreboval tuhle feli

http://www.youtube.com/watch?v=ZPNTKOZt ... annel_page :lol:

jinak tobe to nehuli vubec ? ani na volnobeh kdyz to vytocis ? me celkem jo...
Zbysek - FK

Což o to, s TDI se dá odjet takový způsobem, že pak člověka můžou kus sledovat podle černé čáry na cestě od bordelu z výfuku, ale je to podobným stylem jako u toho videa co jsi sem hodil, tedy šlápnout tomu studenýmu na krk (tedy prasárna). Diablovi to taky normálně hulí (teda i víc než všem normálním lidem :D ) , jenže on by nejraději aby to byla fakt černá stěna za ním :P
kouBaMW - FK

Příspěvek od kouBaMW - FK »

tak tdi nemusi byt chladne aby hulilo, kamos co ma P 306td tak to je lokomotiva porad :)
Diablo - FK

hele panove nedelejte si ze me prdel, ja fakt nemuzu za to ze mam zzenstileho diesla co nechce hulit a smrdet :(
nebulus - FK

Daj si tam motor z Avie a máš do smrti pokoj :D
Diablo - FK

aavie je prd, ale nakladac skoda nema chybu :D
Odpovědět