Analogové hodiny, seřízení a vše okolo
-
Anchadel - FK
Analogové hodiny, seřízení a vše okolo
Ahojte jsem vlastníkem felicie r.v.96 a mám tam analogové hodiny které se opoždují nevíte nekdo jak na to?
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Analogové hodiny se opoždují
Co to je opožďují ? za jak dlouho a o kolik ? 
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
U Favorita to dělával ten štelovací kolík. Drhnul v plexisklu.)
Rafičkové hodiny ve Feldě jsem ale na vlastní oči nikdy neviděl, tak nevím jak je to tam dělané.
Rafičkové hodiny ve Feldě jsem ale na vlastní oči nikdy neviděl, tak nevím jak je to tam dělané.
-
szaki
Tie hodinky su sice analogové ale maju elektroniku čo ich riadi . Treba ich ale vybrat a pozriet či tam nie je daaky zaoxidovaný kontakt v napájaní alebo studený spoj. Zapoj ich na 12 V na daaku baterku presne nastav a vyskúšaj mimo palubovky len tak doma na stole . Ak pojdu presne hladaj chybu v napájaní ak nie je to v hodinkách . Moze to vsak sposobovat aj mechanika v hodinkách daake umele koliesko a s tym asi nič nespravíš jedine hodinár ale davam tomu malu šancu .
Potom ti odporúčam jedine kupu nových hodin alebo niekde z vrakoviska . Prajem ti vela zdaru . juro
Potom ti odporúčam jedine kupu nových hodin alebo niekde z vrakoviska . Prajem ti vela zdaru . juro
-
nick - FK
Seřízení analogových hodin
Zdravím, mám problém. Nejdou mi seřídit analogové hodiny. Ať vrtím s tím čudlíkem jak chci, ručička se ani nehne.Dokáže někdo poradit? Díky
-
stony - FK
Re: Seřízení hodin
Jo! Odpoj tak ve 22:00 baterku a až bude 23:59, tak ji zase zapoj.
Hodiny ti půjdou správně.
Děkuju, není zač.
Hodiny ti půjdou správně.
Děkuju, není zač.
-
Marty_pv - FK
Re: Seřízení hodin
A nebo rozebrat budíky a najtí chybu - ten čudlík hýbe kontakty a ty budou nejspíš zoxidované - stačí vyndat budíky z auta a sundat černý zadní kryt.