Neprepne na LPG

se sporákem místo motoru :D
tomakec

Neprepne na LPG

Příspěvek od tomakec »

Zdravicko,mam takovej problem,uz 14dni se mi auto nechce prepnout na plyn,i kdyz ho vytocim jak chci,ujedu libovolne km,nic.....potrebuju to asi seridit? nebo zvladnu to doma? asi ne...? a kolik muze stat to serizeni?toe taky dost podstatny.....uz kdysi se mi to neustale prepinalo plyn benzin,cukalo to a na emisich mi rekli,ze se tam spaluje moc plynu a nekvalitne no a ted uz to nejede vubec:(( stalo se vam todle taky nekomu? a v servisu na LPG vyresili? diky za rady
Jozefj
Kontaktovat uživatele:

Re: Neprepne na LPG

Příspěvek od Jozefj »

A jaké zařízení si máme představit ?
Pato - FK

Příspěvek od Pato - FK »

tomakec píše:Zdravicko,mam takovej problem,uz 14dni se mi auto nechce prepnout na plyn,i kdyz ho vytocim jak chci,ujedu libovolne km,nic.....potrebuju to asi seridit? nebo zvladnu to doma? asi ne...? a kolik muze stat to serizeni?toe taky dost podstatny.....uz kdysi se mi to neustale prepinalo plyn benzin,cukalo to a na emisich mi rekli,ze se tam spaluje moc plynu a nekvalitne no a ted uz to nejede vubec:(( stalo se vam todle taky nekomu? a v servisu na LPG vyresili? diky za rady

Ja mam lovato, mne sa prepálila poistka splynovaša, je umiestnená v motorovom priestore pri preblikujúcich letkách.
Jozefj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jozefj »

Moje Lovato podtlak mělo jedinou pojistku v motorovém prostoru a to byla pojistka pro celý systém LPG a byla připojena k zapalovací cívce.Takže po zapnutí zapalování se přes tuto pojistku ovládalo celý systém LPG/benz.jestliže se přepálila tato pojistka tak jsem moh ject na bez.jen na ruční otevření.Z této pojistky to bylo napojené na přepínač v kabině a odtud napájení všech elektroventilů v mot.prostoru.
Odpovědět