Zduř, myslím že to dávám do správné sekce, řekl bych že to má něco společného s centrálem. Prostě za jízdy se samovolne zapnou blinkry, bliknou 3x a pak to přestane. někdy to za 50 km udělá jednou a někdy za 2 kilometry i 5x... Všiml jsem si ale když otevřu normálně klíčem tak mi svítí jakoby alarm je to nalevo kousek od volantu, jak je ovládání na naklápění světel (asi) no a vždycky když ty blinkry zablikají tak to červený světlo zhasne, ale za nejakou minutu nebo, pět.. prostě jak kdy se to zase rozsvítí a po nějaké době zase začnou blikat ty blinkry... Zatim nevím kam je to napojené, ale když odemknu tak blinkry nebliknou jak to bývá, ani když odemknu dálkou. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Slyšel jsem že by to mohlo být vypinačem výstražných světel, že je špatný, ale nevím, nechce se mi ho měnit zatim, pokud by náhodou někdo věděl poradit... Díky
Jinak ten alarm(asi) svítí pořád, i když je auto odemknutý, i když je zamknutý a domnívám se že by to nemělo, takže jestli to nemá něco společného s tím...
Blinkry blikají za jízdy
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Blinkry blikají za jízdy
takže , sežeň schéma od toho alarmu a projdi zapojení , hlavně připojení k + po zapnutí zapalování (15) , a taky dveřní spínače , i kufr a kapotu jestli jsou montovaný ,
různý alarmy maj různý funkce , například začnou blikat při otevření dveří
různý alarmy maj různý funkce , například začnou blikat při otevření dveří
-
Goodicek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Blinkry blikají za jízdy
jo to sem zapoměl napsat, mám originální centrál s alarmem. Teď jsem si pročetl manuál a asi jsem na to přišel už. když otevřu klíčkem tak ta kontrolka co je na alarm pod volantem nezhasne, tudíž se to nejspíš chová jako kdybych auto "ukradl" a tímpádem to bliká za jízdy. jelikož jsem měl vybitou baterku v ovladači tak jsem to nemohl zkusit navíc když jsem auto kupoval nikdo mi nic o DO neřekl. Bylo mě řečeno že mám otvírat jen klíčkem. včera jsem vymenil baterku a dnes zkusil jsem odemknout dálkovým. Kontrolka na alarm zhasla a už se nerozsvítí ani když otevřu klíčkem. Jak jsem se dočetl v manuálu deaktivoval jsem asi alarm tímpádem to zhaslo a doufám že blinkry blikat už nebudou, musím to vyskoušet až pojedu delší trasu a uvidím...
Každopádně ten ovladač funguje nějak divně protože když sem dál u auta 5 metrů například tak auto otevřít nejde, když přijdu k autu jde to otevřít a zamčít taky jen občas...
Už je to snad vyřešené tím že jsem deaktivoval alarm.
Každopádně ten ovladač funguje nějak divně protože když sem dál u auta 5 metrů například tak auto otevřít nejde, když přijdu k autu jde to otevřít a zamčít taky jen občas...
Už je to snad vyřešené tím že jsem deaktivoval alarm.