Kvalita nalepení zatmavovacích folií na skla

vybavení a úpravy interiéru atd.
Pjotr - FK

Re: Kvalita nalepení zatmavovacích folií na skla

Příspěvek od Pjotr - FK »

Tak uz mam navstevu u nich za sebou.S technikem se moc domluvit nedalo,ze prej se mu to povedlo jeste dobre :D ,ze na takove stare rozpadajici zqarby to jinak nejde.O tom sem se s nim nehodlal dohadovat.Kazdopadne na spoustu veci nemel argument,co se tyce kulateho zastrizeni folie na hranatem rohu okna,cast folii ustrihnutych pred koncem skla... Na druhou stranu o pulce zavad tvrdil ze to jinak a lip nejde,ze to nikdo neudela.Kazdopadne sem trval na odstraneni vsech zavad co uvadim a neprevzeti auta z reklamace zpet kdyz to nebude odstraneno.No a pred chvili sem mel tel. ze samozrejme znicily topeni zadniho skla,nastesti aspon v tomhle automaticky daji nove sklo,aspon to bylo teda slibeno.
Tak ze nakonec to dopadlo tak ze technik odstrani zavady ktere uzna za vhodne,vic a ani vraceni penez sem z neho nedostal.Zbytek budu resit zitra s vedenim kdyz to nebude dle mych predstav.Nicmene uz ted probehl telefonat s majitelem,ktery se uz na auto byl divat (bohuzel v me nepritomnosti,kazdopadne mu ted leti na mail vyse vystavene fotky),taky mel spoustu reci o starych autech a komplikacich s nima atd... Na cemz urcite neco bude,jak uz pise "Pantheria",urcite to musi byt komplikovanejsi lepit na starsi auto nez na nove.Nicmene kdyz uz,tak predem me neupozornil nikdo na pripadne nedostatky kdyz mam dle nich takoveho snad uz veterana..

to Pantheria: folie by mela byt Suntek rada HP, spousta kecu zde http://www.trieste.cz/cz/tonovani-autoskel/
Pantheria - FK

Příspěvek od Pantheria - FK »

Tak tak, měli tě uproznit na rizika spojená s aplikací na starší sklo. Ale to špatně oříznuté (rožek) a odlepující se kraje by se objevilo i na novém skle. Je to o kukou a především o solidnosti. Jak firma uvádí na webovkách, fólie je dostatečně kvalitní a tak je to dle mého pouze VÝRAZNĚ odfláknuté.
Naposledy upravil(a) Maty dne pon 16. bře 2009 17:25:42, celkem upraveno 1 x.
Důvod: viz. pravidlo č. 4
Tomas6
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomas6 »

No nevím proč by mělo být lepení na staré sklo horší než na nové.Jedině že by vadily škrábance,ale já mám skla z r.95,doškrábané jak sviňa a folie mám nalepené kvalitně.Pokud se ti při přebírání nebude cokoliv líbit tak to auto nepřebírej a řeš to s ČOI.A nebo bych požadoval slevu.Ale věř tomu že čoika s něma hezky zamává.Reklamu majíok,ale zloději sou to teda kvalitní.To se jim musí nechat.
spiderwc40 - FK

Příspěvek od spiderwc40 - FK »

souhlasim s tomas6 vetsina firem kdyz jim zacnes vyhrozovat tak couvaj to vidim u sebe v praci, radsi zakaznika umlci at uz slevou nebo jinyma vyhodama. Staci trosku zvysit hlas a udelat strasaka s coikou nebo s nejakou jinou kontrolou. A to ze jsou stary skla by nemelo vadit ne?kdyz mas sklo jako sklo tak i novy muze betj extra mastny a kdyz ho neodmasti poradne tak muzou mit i na nich blbe nalepeny folie! Jsem zvedavej jak do zitrka zvladnou vymenit i zadni sklo a opravit vse! Navic uz staci rict ze mas polytej tapec a zkurveny to brzdovy svetlo a neprebirat auto a vyhrozovat a vyhrozovat a vyhrozovat!!!
Dexter - FK

Příspěvek od Dexter - FK »

taky nechápu čemu by mělo vadit starší sklo de spíš přeci o chemii která se na očištění, odmaštění použije, taky jsem už viděl na starej feldách a jinech autech folie kde sem žádné chyby nenašel
Pantheria - FK

Proč je lepení na starší sklo horš? No, sklo není chemicky 100% inertní materiál. A samozřejmě různá poškození a dlouhodobé chemické působení na něj má také nějaký vliv. Jsou určité sloučeniny, které prostě z toho skla ničím nedostaneš. Jsou navázané chemicky povrchově a věřte mi, že to může držet jak helvítská víra, ač to není na první pohled vidět. Bohužel velká část těchto sloučenin reaguje dlouhodobě na UV. A pochybuji, že to někde detailně řeší a zkoumají složení povrchových úsad. My jsme používali značkové čističe 3M a na všechno to taky nestačilo.

Nehodlám se jich zastávat - podle těch fotek to byla skutečně čuňárna. Ale obecně se na staré poškozené a především špatně očištěné sklo hůř lepí především takové tenké materiály, jako jsou zatmavovací fólie. U nového slka stačí na očištění v podstatě okena a antistatická prachovka. Ale na starém (myslím povrchově poškozeném) a chemicky zapraseném skle se kolikrát nechytá ani perchlor-ethylen a to je nějaký humáč.
Dexter - FK

Příspěvek od Dexter - FK »

aha tak to dík za vysvětlení ;)
hromyblesky
Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hromyblesky »

kdysi jsem koupil feldu po kurakovi a ziletkou jsem z oken skrabal dehet,to byl teprve hnus,prvne sem mesic nechapal ze je to furt zamlzene,a nejde to ani utrit a pak mi to doslo :D
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
za vsim hledej pravidlo 7 a 15
SatandaS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SatandaS »

No teda tak to je mazec. V létě jsem si to chtěl nechat udělat ale jak to tady čtu tak budu malinko v obavách ne to bude hotové. A teda doufám, že budu mít lepší zkušenosti než Pjotr ;)
Jinak přeju ať ti to dají do kupy ;)
Tomas6
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomas6 »

Nevim no.Asi máš pravdo,ale já mám skla staré 14 let a folie mi před rokem nalepili fakt kvalitně a za hooodně malou cenu oproti tomu co tu píšete vy.Ten chlap co to dělal pjotrovi byl buď zhulený nebo ožralý.
Zbysek - FK

Příspěvek od Zbysek - FK »

Taky už jsem něco nalepil a rozhodně stav skla má velký vliv, ale je to pak dost o hraní si s tím. V tomhle případě se s tím ale asi vážně nepáral. Asi ho to fakt nezajímalo na starém autě. To je pěkná vizitka pro firmu a hlavně takhle známou.
Mimochodem nemáte někdo na feldě pokovená skla? Já stále řeším fólie vs. pokovení. Dříve jsem míval vždy pokovení, protože to už byo na autě, ale na feldě teď nevím. Pro pokovení jasně hraje to, že je to legální defakto (tedy nikdo mi na něj nemůže nic říct, protože to nejde poznat jako fólie), ale zase se musí kuchat okna a nad 60% to jde už do zrcadla. Pro fólie hraje tedy to, že jsou tmavé jakkolipořád černé, jednodušší na montáž, ale na předku je to jen čekání až trefím na idiota.
Pjotr - FK

Tak pri dnesni navsteve uz byl technik daleko vstricnejsi,nevim,mozna pomohlo poslat fotky te katastrofy na vedeni,i kdyz i tam se clovek dozvedel jen spoustu reci o starych autech atd.. Dneska uz byla ochota vymenit vicemene vse co reknu,zadni sklo uz bylo dano nove i s folii,male zadni okynka predelane uz v tolerancich ktere bych neresil.zbytecne kulate oriznuti folie na rozku okna sem jim teda odpustil.zitra bude i zbytek hotov.nicmene 2 dny nebudu moct stahnout opravovane okna abych se podival na vysledek.
spiderwc40 - FK

a co politej tapec a zadni svetlo? bych jim to dal sezrat!!!
Pjotr - FK

Tapec vycisti, svetlo sem se s nima domluvil ze si radsi namontuju sam.uz mam na neho nove uchyty,38kc staly,to uz s nima resit nebudu.on totiz pri opetovne demontazi zrusil i ten druhy,ze mu oba nejak zapadly dovnitr,nevim jak.byl sice ochoten ty uchyty sehnat sam a namontovat to ale radsi si to uz v tomto pripade poresim sam.
AleScout
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AleScout »

Vzdycky me dokaze pekne nasrat, kdyz nekdo ojebe svou praci a aby se obhajil, tak argumentuje s tim, ze Felicia je stare auto a lepe to udelat nejde.

Kazdopadne kdyz nejaka řepa nedokaze ani spravne vystrihnout tvar folie na prislusne sklo a pri lepeni folie dokaze zasvinit vypln dveri jako prase, tak jak za to muze moct starsi auto. Je prece uplne jedno, jestli instalujou stejne folie na 14 let starou Felicii, nebo na Volkswagen Phaeton primo ze showroomu > vysledek musi byt stejny a predevsim kvalitni.

Muze mi nekdo vysvetlit, jak se lisi skla Felicie se skly z nove Fabie? Je jasne, ze na skle Felicie po letech uzivani uz muzou byt treba skrabance, coz u noveho auta nehrozi, ale neplati to o vsech obecne.

Me delali folie pred 4 dny v Autosklo TS Ostrava a reknu vam, na dverich jsem nemel ani stopy vody, nebo jakehokoliv jineho zaspineni.

Pjotr: moc ti drzim palce, aby Ti to konecne udelali poradne, nenech se odbyt!
Olda85 - FK

Příspěvek od Olda85 - FK »

Zbysek: Já si nechal skla pokovit a je to jak řikáš.. když jsou víc jak 60% tak to jde do zrcadla, ale to mi nijak neva protože ten lesk jde do zelena a na mojí feldu se to hodí :) sice ještě nemám nasazený 5 dveře páč teď dělám podvozek, ale jak to bude v cajku, tak případně dodám foto :) cenovka jak už jsem zde psal byla 3100 za přední a zadní boční + 5dveře.. :)
Zbysek - FK

Příspěvek od Zbysek - FK »

Kde jsi to pokovení nechával dělat? Ta cenovka je nějak podezřele levná. To asi bude ještě dělané nerezem za ty peníze že?
bobas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bobas »

Jsou to kecy,bavil jsem se na toto tema se znamym co to dela a rikal,ze je to akorat vymluva s tim starym autem,ma se to spis tak kdyby jsi mel 740i z roku 2008 tak te neojebou,ale mas felicii a to si reknou,to nema cenu se s tim piplat a nejak to tak oddrbou,neresit takove lidi radsi...
Pjotr - FK

Tak taky si myslim,borec si rekne blba felicie... I kdyz v tomto pripade po tom jak sem ho speroval,resil to s majitelem firmy,byl na druhy den ochoten vymeny vseho.
Auto uz mam doma,tapecy vypucovane,vymenene zadni sklo za nove,aspon tak vypada,nedaly tam aspon nic z nejakeho vraku.Akorat tesneni me tam nechali puvodni,moc tomu neverim ze to nepotece,nicmene kdyz potece jsem u nich jak na koni,a na to sem je pred vymenou i upozornoval.
Puvodni folie zustala jen na zadnich bocnich oknech + celni pruh.Vse ostatni vymeneno,rekl bych ze je to o 100% lepsi nicmene k dokonalosti to jeste kousek ma.Resit to uz ale nebudu,aspon zatim.Kazdopadne mam na dalsi pripadne reklamace 7let ;)

No a ve vysledku bych zajemcum o nalepeni folii doporucil stejne jinou firmu,i kdyz tentokrat se technik nejspis opravdu snazil, nejsou jeho schopnosti takove aby to zvladl jak by to melo dle meho nazoru a nejspis i nazoru lidi zde prispivajicihc vypadat.
V pripade zajmu sem dam jeste fotky jak to vypada po oprave.
Abdul - FK

Příspěvek od Abdul - FK »

To okno vzadu so starým tesnením bude na 99% tiecť.
spiderwc40 - FK

ty fotky sem dej at vidime praci puvodni a praci po predelani, me by hlavne zajimalo zadni sklo kdyz ti dal novy tak si dal na tech foliich vzadu urcite zalezet!!!
Pjotr - FK

Fotky sem behem par dni dam,i kdyz pri detailnejsim pohledu to taky zadny zazrak neni.K tomu zadnimu sklu,polepovali ho udajne nezasazene az k okrajum skla,ne jen k okrajum tesneni kdyz by bylo na aute.Jsou na nem tak ridceji roztrouseny male bublinky.To uz resit nebudu,jak uz tu nekdo psal mely by slunkem jeste zmizet,zaruka kdyztak je.Jinak to nove sklo je fakt pekne,aspon neco za to otravovani..
Tomas6
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomas6 »

Tak hlavně že to dali trochu dohromady.Sou to prachk*rvy zlodějské.Dneska jsem se bavil s tím známým co mi to u něj v autoskle lepili a teorii s tím starým sklem sice potvrdil,ale podle něj pokud je člověk šikovný a hlavně dělá to s tím že po něm zůstane kvalitně odvedená práce,tak stačí si s tím vyhrát.
Matalion - FK

Příspěvek od Matalion - FK »

kazdopadne to spatne odpasitili to skolo. souhlasim s ostatnima reklamace je jista vzdyt to je hrozna prace co odvedli
Pantheria - FK

Tomas6 píše:Tak hlavně že to dali trochu dohromady.Sou to prachk*rvy zlodějské.Dneska jsem se bavil s tím známým co mi to u něj v autoskle lepili a teorii s tím starým sklem sice potvrdil,ale podle něj pokud je člověk šikovný a hlavně dělá to s tím že po něm zůstane kvalitně odvedená práce,tak stačí si s tím vyhrát.
Tak tak. Když si stím vyhrají, tak se to s trochou pochopení dá akceptovat. Ale pochyybuji, že si tam s tím lámali hlavu. Kredo téhle doby je čas jsou peníze a s levýma rukama je to špatná kombinace.
vanplus - FK

Příspěvek od vanplus - FK »

Pantheria píše:Jen bych se zeptal, tu fólii sis kupoval sám, nebo ti ji nabídli oni jako standardně používanou? Ptám se proto, že s tím mám nějaké zkušenosti a nalepit několika mikronovou zatmavovací fólii na staré sklo není jednoduché. Takže pokud je to navích nějaká podezřele levná fólie (neznám bohužel standardní ceny), tak to v kombinaci s neschopnýma rukama muselo skončit takto. Rodičům jsem to lepil na skla, a opravdu se to musí umět a mít s tím zkušenosti.

Ty odlepené rohy by odpovídaly
a) Neodmastěné sklo, jen opláchnuté,
b) fólie nalepená s pnutím z rozhánění při stěrkování a pak se odlepují rohy,
c) obojí a možná i bylo lepeno venku, což je při teplotách pod 10°C blbost. Já bych volil lepit takovoto běc v létě (určitě ne v zimě).

Bublinky jsou prkotiny. Velké se opatrně probodnou jehlou a směrem k vpichu opatrně vyhladí, malé se nechají. Sluníčko to přes léto pak vyhladí samo. Jinak malé bublinky jsou většinou způsobeny prachovou částicí a velké spíš chybkou při lepení. Ale to se stává i profíkům. Pro lepení se často používají speciální (dočasné) emulze na sklo, které umožňují té fólii během lepení pracovat a případně dovolí fólii po položení znovu nadzvednout (strhnout) při opravách/úpravách. Občas se používa i voda = lepení na vodu. To se ale používá běžně při lepení spíše silnějších fólií, než zatmavovací mikronky. Nech si tedy od nich popsat technologii lepení a pak budeš vědět víc. Když to nebudou chtít říct, kat někdo něco evidentně pos....

Takže podle mého dnes již laického názoru jsou ty odlepující kraje rozhodně na reklamaci. Bublinky jsou polemika.
tak já můžu jen souhlasit,na feldu je všeobecně těžký udělat folie páč je to starý auto a je tam spousta prachu takže se to musí důkladně očistit a i tak tam nějáká"tečka" je ale ty se daj ještě za čerstva retušovat,co se týče zadního okna tam bejvá problém jednak v korozi vyhřejvání a hlavně okno v gumě je nejstrašnější práce co znám takže tam bych nějakou tu chybičku toleroval ale to co sem viděl to je fakt síla.....bublinky je nesmysl,nemaj tam co dělat! co se týká ceny tak folie která se dá jakžtakž použít začíná na 450 za m2 a končí na 2000m2 ale to už je fakt pecka např 3M pr70 crystaline...jo a na feldu myslim že stačej 2m2......
1.3MPi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1.3MPi »

Nechcem zakladať nový topic, tak sa spýtam tu.
Máte niekto skúsenosti s fóliami sungard? Mám možnosť od nejakého týpka ich nechať nalepiť za 93eur resp. 2800 SK resp. 2500 CZk
Škoda felicia 1.3MPi Lpg
vanplus - FK

sungard lze použít jsou celkem kvalitní jinak na prvním místě jsou 3m ale drahý pak doporučuju: madico,suntec,bruxafol,llumar.....jo a ještě dodám že třeba folie 3m jsou levnější řada životnost 4 roky lehce se daj poškrábat,a pak dražší stálobarevné s životností 10let možná ostatní výrobci toto maj taky takže na to je taky potřeba dávat pozor,každopádně vodítko může bejt i cena,pokud někdo dělá feldu za 2500 tak ho to asi strašně baví pač z kvalitního materiálu by to dělal min.zadarmo :D
Pjotr - FK

Tak sem zazil dalsi nemile prekvapeni.TRIESTE uz nikdy vice !!!! Jak me menily zadni sklo ktere znicily,tak me primo majitel tvrdil ze to bude zasklivat nejaka firma se kterou spolupracuji,a to az po te co tam oni nalepi folii,aby to bylo tentokrat pekne udelane.Nicmene az dneska sem zjistil ze tesneni okna je vevnitr tak vicemene nahodne ale z vetsi casti orezano,predpokldam aby tam tu folii dostaly az na nasazene okno !! Tak ze nejenom ze tam nechali stare teseni, ale to jeste orezali aby to co nejmin tesnilo.. A jeste me drze lhali.
Dam sem foto vseho,zatim sem se k tomu nedostal to nafotit.Nasledovat bude zaslani dalsich fotek na vedeni s pozadavkem napravy.Nebo mozna zrovna kontaktuju COI, toto je uz fakt neskutecne..
hromyblesky
Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hromyblesky »

no masakr,zajed tam a poplivej je a rekni ze ta tam i teče
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
za vsim hledej pravidlo 7 a 15
Pjotr - FK

No ono tam doopravdy i tece,presneji voda prosakuje pod tesnenim a jelikoz vnitrni hrana plechu uz bude trochu rezava je pod tesnenim a taky kousek kolem nej na laku vrstva rzi..
Tomas6
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomas6 »

Sou to fakt prasata s rukama.Bych jim to tam dovezl znovu.A stav se na té čoice.Tam ti poradí jak na ně.
Pjotr - FK

Jelikoz jsem v predeslem zamestani resil nekolik let reklamace vim co a jak.Kdyz jsem resil ted s nima poprve to odflaknute nalepeni nedali me zadny papir nic,musel sem si vynutit aspon "zakazkovy list", kde bylo napsane pouze "reklamace".Jen tohle je na pekny flastr od ČOI.Kazdopadne az trochu zasviti slunko udelam toho foto a jde to na vedeni s upozorenim ohledne kontaktovani ČOI,protoze tohle je fakt uz tak na Novu do obcanskeho juda nebo obdobneho poradu..
Bobous - FK

Příspěvek od Bobous - FK »

Zbysek píše:Kde jsi to pokovení nechával dělat? Ta cenovka je nějak podezřele levná. To asi bude ještě dělané nerezem za ty peníze že?
tady máš odkaz http://www.skla.cz/
vanplus - FK

nebo mohu poradit sdružení ochrany spotřebitelů právní pomoc po tel:900080808....nebojte stojí to jen 8kč/min po-pá do 17:00 (tušim) a múžu říct že mi vzali do opravy i mobil bez záručáku jen jim stačilo prohodit pár slov s těma právníkama....jinak jestli ti nedali ůčet tak to by spíš zajímalo bernák než čoiku :D
Pjotr - FK

Ucet,presneji doklad o zaplaceni mam.Nedostal jsem zadny reklamacni protokol.
Spravne to ma byt tak ze kdyz jim predam auto na reklamaci,plati samozrejme i pro jine zbozi jinde,maji me vystavit doklad s datumem,a popisem zavad(y).Pri predani zpet opet datum predani a zpusob reseni uvedenych zavad(y).Nic takoveho nemam,jedine co sem si vydupal tak "zakazkovy list" kde bylo napsano "reklamace".Cimz padem je pak tezko po nejake dobe resit ze treba v tomto pripade reklamace folie na okne je uz druha,prip.treti,co kdy se vlastne reklamovalo atd..
Jo my kvuli tomuhle mely na krku ve firme kde jsem driv pracoval taky COI,tak vim :D . Nastesti tenkrat ale ne moji vinou ;)
vanplus - FK

aha tak to my taky nic takovýho nedáváme,protokol dáváme jen tehdy poškodíme-li zákazníkovi majetek.reklamace řešíme většinou hned na počkání a když je to něco složitějšího tak se dotyčnej normálně objedná....a i kdyby přijel za rok zase tak mu to opět vemem na reklamaci,v tomhle jsme solidní....
mira

Příspěvek od mira »

AleScout píše:Vzdycky me dokaze pekne nasrat, kdyz nekdo ojebe svou praci a aby se obhajil, tak argumentuje s tim, ze Felicia je stare auto a lepe to udelat nejde.

Kazdopadne kdyz nejaka řepa nedokaze ani spravne vystrihnout tvar folie na prislusne sklo a pri lepeni folie dokaze zasvinit vypln dveri jako prase, tak jak za to muze moct starsi auto. Je prece uplne jedno, jestli instalujou stejne folie na 14 let starou Felicii, nebo na Volkswagen Phaeton primo ze showroomu > vysledek musi byt stejny a predevsim kvalitni.

Muze mi nekdo vysvetlit, jak se lisi skla Felicie se skly z nove Fabie? Je jasne, ze na skle Felicie po letech uzivani uz muzou byt treba skrabance, coz u noveho auta nehrozi, ale neplati to o vsech obecne.

Me delali folie pred 4 dny v Autosklo TS Ostrava a reknu vam, na dverich jsem nemel ani stopy vody, nebo jakehokoliv jineho zaspineni.

Pjotr: moc ti drzim palce, aby Ti to konecne udelali poradne, nenech se odbyt!
mira´ůů Takže borci ,abych vám to osvetlil,tak folie se řeže a nestříhá,skla se umyvají saponátem,takže když máš něco zasviněno,tak jsou to sračky vymyte s tvých skel,co se týče kvality skel,tak to je zásadní,když nějake karosářské prase rozbrušovačkou oháže skla,což je na každé druhé felicii ,tak tomu bude odpovídat vysledek.Tudíž nezáleží na veku auta ale na jeho čistotě skel a sametek.fabie má skla lepená a felicie skla v gume,do ktere se za roky usadí velke množství špíny a u zadního okna i vodní kámen
Abdul - FK

Zase ďalší fas, ktorý si vie zdôvodniť odfláknutú robotu.
"..když máš něco zasviněno,tak jsou to sračky vymyte s tvých skel... "
Toto ma dostalo. Firma si to má umyť, má to mimochodom zaplatené a neza.ebať pol auta. Niekde to ide a niekde sa nechce, aby to šlo.
"...do ktere se za roky usadí velke množství špíny a u zadního okna i vodní kámen..."
Iste, najlepšie by bolo, keby som si to demontoval,očistil, nalepil fólie a do takejto po...banej firmy šiel len zaplatiť.Pre istotu ani pokladničný doklad nepýtať.
AleScout
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AleScout »

Miro, doufam, ze ty folie nelepis! Po tom, co jsi tady napsal, bych mel radsi auto bez oken, nez s okny polepenymi foliemi od tebe.

Ja si dokazu peclive umyt okna bez dalsiho zaspineni vyplni dveri. Nedokazu ale instalaci folii na okna (ani nevim, jestli se striha nebo reze), proto jsem svou Felicii sveril odborne firme a nesetril ani na samotnych foliich.

I presto, ze mi ve firme Autosklo TS v Ostrave montovali folie na lehce poskozene zadni bocni skla, kde na jednom byl skrabanec a na druhem par tecek od flexy, nemam na foliich ani po po pul roce jediny kaz :!: Samozrejmosti pri predani auta byl interier cisty a suchy.

Takze kdyz se chce, tak to jde a ne ze ne :!:
Pantheria - FK

Vážení, sehnat kus autosko fólie o rozměrech 40x40cm není problém. 10 let staré okno má doma většina z vás. Tak si ho z VENKOVNÍ STRANY (jak tu píšete) dokonale umyjte a pak si na ně tu fólii nalepte. Já fólie lepil a nejni to žádná prdel. ;) Skutečně se to na nová skla lepí líp než na stará.
Abdul - FK

To Pantheria : a vieš mi povedať, za čo mám potom platiť skoro 3000 Kč ? Platím za robotu. Ak to nevieš, tak to nerob.( Neber osobne to vo všeobecnosti pre garážových rýchlozbohatlíkov. )
Písal niekto o vonkajšej strane okna ? Fólie sa lepia pokiaľ viem zvnútra. Alebo nie ?
Pantheria - FK

Nikdo tě nenutí platit ty 3000. To je tvoje volba. Já bych to ale třeba za 1500 nedělal ani náhodou. Ručil bych za kvalitu položení. Ale ne za vady, které by vznikly poškozeným slkem či chemickou korozí skla. Měli jsme manika, který si asi při líčení baráku omylem pošplíchal polostažené zadní sklo a nechal to zateklé z vnitřku určitě týden. Na to místo od vápna to prostě nechytalo. Ani když jsme tomu domlouvali termogunem. Za týden se to zase pustilo. A mohls to mýt čímkoli.

Jasně že zvnitřku. Ale jak mám nastínit určité změněné vlastnosti toho skla, které na cestách dostává záhul. Doma takové okno nenajdeš. Ventilací se tam dostává plno sr..ek.
Felicia Lxi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Felicia Lxi »

zdar,zajimalo by mě jestli tu ma nekdo lepene folie na ty skla co jsou lehce do zelena?a jak to vypada.
chci dat fole ale jen neco lehčího.tak by me zajimalo jak to jde dohromady.dik
AleScout
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AleScout »

Felicia Lxi: ahoj, tak to hledas presne me :lol: Na svem Scoutu jsem mel uz z vyroby lehce tonovane skla do zelena, na ktere jsem jeste nechal hodit slabsi folie.

Vypada to takhle:
:arrow: http://alescout.rajce.idnes.cz/Felicia_ ... dico_OP35/
:arrow: http://alescout.rajce.idnes.cz/Felicia_Scout_-_15_kola/
:arrow: http://alescout.rajce.idnes.cz/Felicia_ ... i_senzory/
Felicia Lxi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Felicia Lxi »

vypada to pekne hele,cela tva felda je takova docela zachovala.
je to hezky ale ja pujdu asi jeste o chlup do tmavšího
zajimalo me jak to vypada s tou zelenou,a je to gut
MartinB
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MartinB »

Jen tak ze zvědavosti, kolik by stály fólie od nějaké firmy na kombíka nejlépe v Moravskoslezským kraji? Nemáte někdo zkušenost?
MartinB ;-) a jeho Felí 50 kiloWattová kráska v kombajnu
Můžeš se mrknout ;-)
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... 16&t=15025
AleScout
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AleScout »

MartinB: ahoj, v Ostrave na Cihelni ulici ve firme Autosklo TS jsem platil za folie na kratkou Felicii 5.375 Kč. Maximalni spokojenost, doporucuju ;)
MartinB
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MartinB »

Aleši to je celkem hodně...ale asi kvalita bude hodně dobrá
MartinB ;-) a jeho Felí 50 kiloWattová kráska v kombajnu
Můžeš se mrknout ;-)
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... 16&t=15025
AleScout
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AleScout »

MartinB: je fakt, ze cena je vyssi, ale slysel jsem mnoho nazoru, ze levnejsi folie brzy blednou a neodborna montaz zpusobuje bubliny, trhance a muze byt vyrezana nepresne. Uz jsem se poucil nekupovat levne veci, protoze pak se to stejne udela znova a poradne ...
Odpovědět