Univerzální dálkáč na Felinu

Jarda28praha

Univerzální dálkáč na Felinu

Příspěvek od Jarda28praha »

Dobrý den,
mám takový problém o víkendu jsem zapojoval na tovární centrál ve felícii univerzální dálkové ovládání. Zamykání o odemikání funguje i vyhledávání auta, ale občas se stane, že se to třeba několikrát povede zamknout a odemknout a pak nastane to, že se to zamkne a už se to nechce odemknout. A pak taky při odemykaní a tzamykaní mají bliknout směrovky a ty právě neblikají tak jak mají. Blikají takto : jak při odemykaní a zamykaní bliknou, ale tak že pravá strana normálně jak má a levá strana blikne velmi slabě, že to neni skoro poznat, že blikne, ale zaráží mě, že při vyhledání vozidla bliknou obě normálně stejně a ještě jsem zpozoroval, že na palubce problikne kontrolka směrovek pro příves ( jako kdyby byl připojen), tak jestli v tom neni zakopán pes a někde se to neztrácí pro tu levou stranu. A je zajímavé, že při nastartovaném motoru to funguje normálně ( jak kdyby to nemělo dostatek šťávy a nebo se to někde něco po nastartování rozpojí), ale baterka je v pořádku , takže slabá neni neboť to vždy nastartuje na první pokus a startér si bere víc šťávy než dalkáč. Jedině mě napadá jestli to nemůže dělat ta zásuvka od tažného, která je s tím kontaktem. Nebo někde špatná kostra???

Někdo nějákou radu co by to mohlo být za problém??? :scratch:
Jarda28praha

Re: Univerzální dálkáč na Felinu

p.s.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od p.s. »

koukám je to jednoduchá uni dálka žádná záludnost takže je zde otázka jestli si třeba něco špatně nezapojil centrál je ovládán mínusem máš tam dobrou kostru??
taky bych skusil prodloužit ten zamykací a odmykací impuls jestli se to nezlepší i když u feld většinou ta půlvteřina stačí
k tem blinkrům určitě se podívej do zásuvky toho TZ bejvá po letech v hrozným stavu rovnou bych dal novou :scratch:
Jarda28praha

Tak zasuvka je nova relativne ( montovana pred pul rokem). A ted zatim to zaclo chodit tak jak ma, tak byl mozna nekde jenom blby kontakt. Ale zarazilo me, ze tam nikde neni nejake stelovani citlivosti ( dosahu) z jake vzdalenosti se to da odemknout.
Odpovědět