mám takový problém o víkendu jsem zapojoval na tovární centrál ve felícii univerzální dálkové ovládání. Zamykání o odemikání funguje i vyhledávání auta, ale občas se stane, že se to třeba několikrát povede zamknout a odemknout a pak nastane to, že se to zamkne a už se to nechce odemknout. A pak taky při odemykaní a tzamykaní mají bliknout směrovky a ty právě neblikají tak jak mají. Blikají takto : jak při odemykaní a zamykaní bliknou, ale tak že pravá strana normálně jak má a levá strana blikne velmi slabě, že to neni skoro poznat, že blikne, ale zaráží mě, že při vyhledání vozidla bliknou obě normálně stejně a ještě jsem zpozoroval, že na palubce problikne kontrolka směrovek pro příves ( jako kdyby byl připojen), tak jestli v tom neni zakopán pes a někde se to neztrácí pro tu levou stranu. A je zajímavé, že při nastartovaném motoru to funguje normálně ( jak kdyby to nemělo dostatek šťávy a nebo se to někde něco po nastartování rozpojí), ale baterka je v pořádku , takže slabá neni neboť to vždy nastartuje na první pokus a startér si bere víc šťávy než dalkáč. Jedině mě napadá jestli to nemůže dělat ta zásuvka od tažného, která je s tím kontaktem. Nebo někde špatná kostra???
Někdo nějákou radu co by to mohlo být za problém???