Doteď jsem už asi čtyři hodiny zkoumal zapojení toho plynu.Mám na to návody,schémata atd... a vše je vpořádku,jen kabel napájení je dost nešikovně naletovanej u řídící jednotky na nějakej kabel a přitom má bejt připojenej na spínačku na pin kde je plus po zapnutí klíčků a ještě k tomu tam správně má bejt pojistak 5A a ta tam samozřejemě není,dodělám,no a kostra tý kabeláže plynu je taky dost nešikovně, ale to taky neřeším a předělám to.Ovšem co mě zaráží je že kabel kterej vede z lambdy má bejt přerušenej,to on je ale když jede auto na benzín tak je přes relé spojenej klasicky s řídící jednotkou motoru aby měla ŘJ motoru správnej signál z lambdy, ovšem když se auto přepne na lpg pohon tak relé tento kabel se signálem z lambdy přeruší a podle schéma má ten signál poté jít do řídící jednotky lpg.Ale!!!!tam nejde,ten kabel po kterém má jít ten signál po přepnutí na lpg do ŘJ lpg tam prostě není zapojenej.
A našel jsem jeden návod podle kterého tato ŘJ plynu to mám má dva nějaký mody podle kterejch může řídit směs toho plynu.A to buď že jsou tam v ní nastavené nějaké hodnoty a tím pádem nepotřebuje signál z lambda sondy ale pak nechápu podle čeho se ta směs při jízdě na plyn vyhodnocuje a nebo druhá varianta je že ten kabel je zapojený a v ŘJ plynu je vytažený takový bazmek a díky tomu jde ten signál do řídící jednotky plynu.
A vás se ptám.Mám to zapojit tak jako předtím s tím že signál z lmbdy po přepnutí na lpg nikam nejde a ŘJ jednotka lpg jede asi podle nějakejch základních hodnrot který jsou v ní nastavený a nebo tu kabeláž mám zapojit tak že signál z lambdy půjde klasicky po přepnutí na plyn do ŘJ plynu a ta podel toho bude řídít směs propan-butanu?
Já totiž nevím v čem je výhoda a nevýhoda těchto dvou možností jak to nastavit,aby to bralo singál z lambdy či ne.
Snad mě chápete.Jinak ten popis těcto dvou funkcí je v tomto článku.
http://www.elpege.cz/pdf/lpg-manual-sch ... al-600.pdf