zimní clona přední masky
- Vlada320
- Kontaktovat uživatele:
zimní clona přední masky
jen mám na vás takovej dotaz jestli nevíte jestlipak se to prodává i origo škoda něco takovýho.vypadá to úžasně a pokud neexistuje nic origo tak bych bral tohle.
http://www.aukro.cz/item502112027_zimni ... ml#gallery
http://www.aukro.cz/item502112027_zimni ... ml#gallery
Škoda Felicia Kombi 1.3 mpi Lpg 390 000 km, STK za námi a pořád slouží věrně dál, těch 500 tisíc km s ní prostě dám :-)
-
Rex - FK
Re: zimní clona přední masky
absolutně nechápu k čemu. i když jsem stával venku, tak bylo auto za pár km ohřáté
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Kolegovi jde o vzhled. To že je to funkčně na nic, to snad už všichni pochopili.
- Vlada320
- Kontaktovat uživatele:
proč by to mělo bejt naprd?já když jedu do práce což mám nějakejch 10km tak mám co dělat aby se to ohřálo aspoň nad 70stupňů.jedu skoro pořád po dálnici takže se to pořád chladí a tohle si myslím by mi dost pomohlo.já vím že vespod jsou taky v nárazníku ty mřížky ale tamtudy snad nejde tolik vzduchu ne.
Škoda Felicia Kombi 1.3 mpi Lpg 390 000 km, STK za námi a pořád slouží věrně dál, těch 500 tisíc km s ní prostě dám :-)
-
Abdul - FK
Spodok budeš mať stále studený.Spodkom náhodou ide do chladiča vzduchu dosť.Ak nemáš poriadny termostat, tak kartónom od topánok to nezachrániš.Ja by to nekupoval. Škoda peňazí.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Je to jenom placebo efekt, pokud máš funkční termostat, tak je to zbytečné, jelikož ti termostat nepustí vodu do chladiče dřív než při nějakejch 85°C takže jestli jde studenej vzduch na studenej chladič je jedno.
U nové tváře jde otevřít haupnu a strčit karton před celý chladič, tím omezíš přívod studeného vzduchu do motorového prostoru, takže se ti teoreticky motor rychleji ohřeje, když jen někde popojíždíš.
U nové tváře jde otevřít haupnu a strčit karton před celý chladič, tím omezíš přívod studeného vzduchu do motorového prostoru, takže se ti teoreticky motor rychleji ohřeje, když jen někde popojíždíš.
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Přesně. Na zahřívání motoru nemá zadeklování chladiče vůbec žádný vliv. Voda chladičem začne proudit, až když má devadesát stupňů. Do té doby termostat do chladiče nic nepustí.
Jestli se ti motor dlouho zahřívá, vyměň termostat.
Nechci se nikoho dotknout, ale to proboha nechápete základní principy jak funguje auto? Za nás se to učilo i v autoškole.
Jestli se ti motor dlouho zahřívá, vyměň termostat.
Nechci se nikoho dotknout, ale to proboha nechápete základní principy jak funguje auto? Za nás se to učilo i v autoškole.
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Tak teď už se to neučí
(alespoň v té autoškole co jsem dělal já
)
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
- Vlada320
- Kontaktovat uživatele:
ale o to nejde.já moc dobře vím jak funguje termostat ale motor a vůbec všechny díly na autě jako jsou náboje,kotouče,převodovka atd... se ti chladěj i tím že kolem nich proudí vzduch.no a já termostat má dobrej.když bylo teplo tak se teplota krásně držela na devadesátce pořád jen v kolonách trošku vylezla teplota a hend se to zase uchladilo.ale když takhle vyrazím teď v zimě do práce a motor je naprosto studenej,venku je třeba pod nulou a já hned po pár metrech najedu na dálnici kde kolem motoru proudí vzduch kterej má třeba 0stupňů a nebo i mnus tak přeci jenom se v tu chvíli ohřívá pomaleji a prostě na těch devadesát se mi ani po deseti kilometrech po dálnici neprohřeje.
no kažfdopádně jsem dneska zkusil dát před chladič kus kartonu a ejhle.teplota se během 3km vyšplhá na 90 a tam se pak pořád drží
takže ten kryt asi stejně kupovat nebudu ale líbí se mi.šoupnul jsem tam karton a vše je tak jak jsem potřeboval 
no kažfdopádně jsem dneska zkusil dát před chladič kus kartonu a ejhle.teplota se během 3km vyšplhá na 90 a tam se pak pořád drží
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně aby jsi to s kartonem před chladičem neuvařil. I teď v zimě mi 1.6ka občas fouká větrákem.
Já jezdím ráno s holkou do školky a pak kousek do práce. Dohromady je to tak dva kiláky a fous. I když to u školky čtvrt hodiny stojí, tak při příjezdu před fabriku už to docela obstojně topí. Dokonce i rafička se už zvedne. Je to ale courání nízkou rychlostí + postávání na semaforech. Tam se proudění vzduchu moc neuplatní.
Já jezdím ráno s holkou do školky a pak kousek do práce. Dohromady je to tak dva kiláky a fous. I když to u školky čtvrt hodiny stojí, tak při příjezdu před fabriku už to docela obstojně topí. Dokonce i rafička se už zvedne. Je to ale courání nízkou rychlostí + postávání na semaforech. Tam se proudění vzduchu moc neuplatní.
- 00Inferno00
- Kontaktovat uživatele:
VW Golf IV 1.9TDI PD ARL 192PS 401Nm powered by TDIfun, EGR-off, TT puky, Strongflex dogboneVici píše:...ARL je král mezi TDI na platformě G4...
VW Passat Variant B8 2.0TDI Dynaudio