autorádio

dotazy a rady na vše kolem hudby
slider111

autorádio

Příspěvek od slider111 »

Mám problém koupil sem si nové autorádio LG jelikož mi nedosáhly kabely na zapojení musel jsem to předělat... Řekl bych že sem to zapojil dobře, když stojím rádio hraje bez problémů ale když se rozjedu rádio se po chvilce vypne občas se i znovu zapne ale už nehraje zvuk občas to napíše \tel mute\... Nemáte nějakej tip pač už sem fakt zoufalej. Rádio sem dal dokonce do opravny ale nenašli žádnou vadu
peter01

Re: autorádio

Příspěvek od peter01 »

To vypadá na chybu v tvém zapojení, předpokládám, že rádio je připojeno přes iso kostky. v tomto případě zkontroluj zapojení podle tohoto návodu, to že nejde zvuk.. tel/mute... by mělo fungovat jen tehdy pokud máš ten vývod z rádia zapojený třeba na handsfree.. někdo ti zavolá rádio se automaticky stišší..
http://feliciaklub.cz/?id=r_radio

snad ti někdo poradí více
slider111

Příspěvek od slider111 »

Sem to zkoušel zapojit ještě mam jeden tip tak to zkusim, snad to vyjde... Nevěděli by ste nikdo jaký barvy maj ty kabely v autě? To tam mam nějak divně, třeba žlutej mi vede k zapínání světel. Mam feldu 1.3Mpi GLXI r.v.97 tak kdyby se nikdo kouknul jak to má, tak bych mu byl vděčnej
peter01

Příspěvek od peter01 »

Přesně tak, žlutej má vést k zapínaní světel
koukal jsi vůbec na tento odkaz ???
http://feliciaklub.cz/?id=r_radio

trvalé napětí 12V --- oranžová
Napájení pro auto anténu a předzesilovač ---- modrá
12V při zapnutém osvětlení ---- žlutá
Napájení 12V přes spínací skříňku --- červená
černá nebo hnědá --- kostra(zem)

;) hodně zdaru
slider111

Příspěvek od slider111 »

jj koukal, ten je jedinej je správně, sem se přehlíd ty ostatní maj jiný barvy... ale dik. Sem to teďka trochu zkoumal a měl sem úplně zanešenej plus na baterce takovym býlim práškem mě napadlo jestli by to nemohlo bejt tim, že to třeba míň vodí. Nevíš jestli je to možný???
peter01

Příspěvek od peter01 »

Pokuď auto v pohodě nastartuješ, tak to tím asi nebude, ale určitě to něčím očisti.. je to zoxidované.. vem na to třeba smirkový papír.. ;)
smazany clen - FK

Příspěvek od smazany clen - FK »

MAL SOM PODOBNY PROBLEM S STARIM RADIOM PHILIPS ESTE NA KAZETI ROZOBRAL SOM HO A TAM JAK SU V PREDU TIE MIKROSPINACE DVE BOLI ZLE A HNED VEDLA JEDNEHO BOL ZLI SMD ODPOR ZAUJIMAVE JE ZE V SERVYSE NATO NEPRISLI A JA SOM VYSOLIL 300SK ZBYTOCNE.
Odpovědět