alternativní motor

:)
MiDAS - FK

alternativní motor

Příspěvek od MiDAS - FK »

Vím asi budu za dementa co se ptá na něco co tu bylo milionkrát řešené nebo takhle.Ale chci se zeptat nezkoušel nějaký blázen už dát do feldy třeba motor z Golfa III třeba 2,0 8V nebo jiný?Vím že Skury dal do své Funky 20V Turbo ale určo se neobešel bez úprav.
Tak mě hned neukamenujte díky :D
Skury
Kontaktovat uživatele:

Re: alternativní motor

Příspěvek od Skury »

Jak jsem ti psal do SZ...

Tak první je uložení motoru a převodovka. Pokud dáš jinou převodovku, tak poloosy. Buď zakázkové nebo origo z golfa, ale pak zas to chce jiné náboje, ale to zas nedáš feldí podvozek...
Jinou elektriku, budou potřeba větší brzdy... zabudování budíků z golfu je už asi maličkost...

Ale osobně bych už do toho nešel. :( Nejlepší by asi bylo koupit funkční auto a přehazovat to z jednoho do druhýho. Ale to se stane málokdy... Mě na to zbytečně stojí auto víc jak rok... A vidina nikde. Fakt se na to raději vykašli a zainvestuj do úpravy stávajícího motoru.
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
MiDAS - FK

to je právě to do jedna trojky se mi fakt sypat nechce...začínám mít zase ty chutě jak jsem měl to scirocco....prostě fakt Jízdu...to mi felda nedá takže buď to hecnu dám tam třeba 1,6 jenom nebo se na to vykváknu prodám feldu (nebo nechám jako alternativní vozidlo) a koupím něco jiného víkendovku :)
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

Hlasuji pro druhou možnost. Měnil ve Feldě jenom motor nemá smysl. Upravovat i podvozek a brzdy, to už je docela investice.

Proto bude lepší, když koupíš rovnou auto co odpovídá požadavkům.
MiDAS - FK

o podvozek a brzdy mi nejde protože ten by tam byl dřív než by tam šel motor
ale kdo ví co bude :D
Odpovědět