Stránka 1 z 2

[vyřešeno] Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

PříspěvekNapsal: úte 06. říj 2009 17:28:20
od Ivarek
Úplně dole na stránce se mi začal vypisovat následující řádek....

Fatal error: Not able to open ./cache/data_global.php in /www/doc/www.feliciaklub.cz/www/forum_new/includes/acm/acm_file.php on line 106

Dělá to ve všech prohlížečích.... :(

Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

PříspěvekNapsal: úte 06. říj 2009 17:30:26
od emilio52
Mám to tam taky ale zatím nikde problém nevidím vše funguje .teda zatím :lol:

Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

PříspěvekNapsal: úte 06. říj 2009 17:32:35
od vace - FK
Játo tam mám taky,tak to bude asi u všech, Bejval bych si th ani nevsim.asi to nic nebude :D

Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

PříspěvekNapsal: úte 06. říj 2009 17:32:43
od Ivarek
Tak paráda,já už zase myslel že je problém u mě.

Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

PříspěvekNapsal: úte 06. říj 2009 17:34:19
od Stefi74 - FK
mam to těž ,akorat musim mazat častěji cookis ale nevim jesli to stim souvisi :? :P

Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

PříspěvekNapsal: úte 06. říj 2009 17:35:36
od emilio52
Kdybys to neřek tak o tom nic nevím ,až tak dolů nekoukám :lol: :lol:

Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

PříspěvekNapsal: úte 06. říj 2009 17:37:33
od Goofy - FK
stejný text mám taky dole,ale nenapsat to někdo tak si toho asi taky nevšimnu ;) ale vše mi funguje..

Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

PříspěvekNapsal: úte 06. říj 2009 17:38:46
od Ponman
Ivarek - mam to same,prohlizec Firefox,ale zda se,ze vse bezi normal. ;)

Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

PříspěvekNapsal: úte 06. říj 2009 17:39:18
od 103457
Mám to taky, ale nevím, jak dlouho, tak dolů mi oči zatím nespadly a prozatím vše funguje.

Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

PříspěvekNapsal: úte 06. říj 2009 17:41:01
od Stefi74 - FK
Taky bych nato nepřišel bez upozornění :lol: :lol:

Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

PříspěvekNapsal: úte 06. říj 2009 19:40:41
od Tomas6
Taky jsem si toho všimnul,ale vše normal funguje.

Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

PříspěvekNapsal: úte 06. říj 2009 20:34:46
od 103457
Hele, mě ještě dnes nepřišel oznamovací email z klubu. A to je divný, jelikož sleduju dost topiců. :shock: Nebude to mít souvislost?

Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

PříspěvekNapsal: úte 06. říj 2009 20:38:51
od Ivarek
Netuším,možný to je.Tý hlášce nerozumím,jen jsem se chtěl ujistit že to není jen něco u mě.Taky nepozoruju že by něco nefungovalo.Až se ukážou admini snad na to mrknou.

Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

PříspěvekNapsal: úte 06. říj 2009 20:41:49
od zdick - FK
Jsou to PHP chyby, prohlížeč nebo jeho verze na to nemá vliv, protože chyba je už na serveru při zpracování stránek.
Takže je jen na adminovi, aby na to juknul a něco s tím provedl.
Další chyby na http://www.feliciaklub.cz/?id=sraz
Tipoval bych to na nějaký omylem smazaný soubory nebo chybně nastavený cesty, ale bez znalosti konkrétního kódu uživatel podrobnosti chyby poznat nemůže.

EDIT: Tyhle chyby se ukazujou všem stejně, nemusíte hlásit kdo všechno to vidí ;)

Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

PříspěvekNapsal: úte 06. říj 2009 20:42:45
od RAIMMI
ukazuje mě to taky...

Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

PříspěvekNapsal: úte 06. říj 2009 22:12:07
od Maty
Ok...mě se nic NEukazuje :D

Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

PříspěvekNapsal: úte 06. říj 2009 22:16:11
od stony - FK
Mně se to ukazovalo, ale nic to nedělalo, takže nezájem.....

Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

PříspěvekNapsal: úte 06. říj 2009 22:18:03
od bobas
Nevite co znamena kdyz mi misto stranek,vyjede bile okno s napisem BAD 400 jak v eploreru,tak i v mozile :(

Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

PříspěvekNapsal: úte 06. říj 2009 22:20:26
od Maty

Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

PříspěvekNapsal: úte 06. říj 2009 22:27:24
od bobas
diky moc :)

Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

PříspěvekNapsal: úte 06. říj 2009 22:38:04
od 00Inferno00
A me uz nejde ani prihlasit se na hlavni stranku :shock:

00Inferno00

Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

PříspěvekNapsal: úte 06. říj 2009 22:44:10
od emilio52
Mě taky ne ale na foru jsem přihlášenej .

Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

PříspěvekNapsal: úte 06. říj 2009 22:46:02
od Ivarek
Lukáš asi přivezl z dovčy nějaký virus. :D

Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

PříspěvekNapsal: úte 06. říj 2009 22:47:04
od 00Inferno00
Tak u me to same = forum jo, hl. stranka ne :?

Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

PříspěvekNapsal: úte 06. říj 2009 22:47:55
od Maty
Ok tak už jsem taky s váma v klubu, kterejm to nejde :D ... nemůžu se tam taky přihlísit ... kua teď se tam 3 měsíce nepřihlásíme a jsme všichni v řiti :D

Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

PříspěvekNapsal: úte 06. říj 2009 22:53:35
od 00Inferno00
Lukas se asi rozhodl, ze nebude podporovat zoufalce s feldama a do tri mesicu koncime vsichni :lol: :lol:

Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

PříspěvekNapsal: úte 06. říj 2009 23:40:53
od mystery - FK
Už jsem na to Lukáše odpoledne upozorňoval ... jo a teď jsem zjistil, že se mi nejde přihlásit na stránky. ... wtf??

Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

PříspěvekNapsal: čtv 08. říj 2009 18:59:38
od Tomas6
Tak nevím.Ale na pivo jsem nebyl.Písmenka mám jakoby rozmazaný a navíc tak o polovinu větší než byly a docela mi to vadí.Máte to tak všichni nebo houká jenom mi?Nikde jinde jsem nějakou změnu nezaznamenal.A do nastavení jsem nešahal.

Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

PříspěvekNapsal: čtv 08. říj 2009 19:11:01
od Peters56
Mě to jede bez problému porád ;)

Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

PříspěvekNapsal: čtv 08. říj 2009 19:17:31
od Tomas6
Tak jsem zjistil že mi to dělá jen v Mozzile.Ale cookies jsem mazal včera.Tak nevím. :cry:
Edit:Tak jsem teď znovu zmazal cookies a je to pořád stejný.Co s tím?Udělalo to z razu naráz a při prohlížení fóra.

Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

PříspěvekNapsal: čtv 08. říj 2009 19:41:11
od Karlosito
Mne to dělalo včera až jsem se nakonec na klub musel dostat přes jiný prohlížeč.Ale smazání cokies na stránkách kubu my nepomohlo,ale odstranil jsem to smazáním cokies v mozile a ted to jede jako víno ;)

Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

PříspěvekNapsal: čtv 08. říj 2009 19:45:42
od Tomas6
Já mazal cookies jak v mozzile tak na foru.Nepomohlo nic.Zajímavé je to že to dělá jen na fóru a jen v mozzile.Na hlavní stránce nic.A ikdyž jsem odhlášený.Zkouším všechno možné a pořád stejný.Všechno je čitelné,jen ikony nebo co to je sou rozmazané a fotky v avataru taky a samozřejmě jsou písmena tak o polovinu větší.

Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

PříspěvekNapsal: čtv 08. říj 2009 19:52:24
od zdick - FK
Pozor - některé cookies z FK se jmenují "feliciaklub.cz" a některé "www.feliciaklub.cz" - opravdu jsi mazal všechny?

Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

PříspěvekNapsal: čtv 08. říj 2009 19:55:01
od Tomas6
Mazal.Ale už vyřešeno.Spadlami nedopatřením klávesnice na zem a asi jak jsem se ji snažil zachytit jsem zmáčknul CTRL a + . :roll: Tím se zvětšila o stupínek.Ale dlouho mi trvalo než jsem přišel na to co s tím je. :oops: No jo.moc s tím neumím.

Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

PříspěvekNapsal: čtv 08. říj 2009 19:57:46
od zdick - FK
Tohle kdyžtak ví Google... CTRL a + slouží pro zvětšení písma (v novějších verzích Firefoxu i jako lupa - zvětšuje všechno včetně obrázků), změnšit se to dá pomocí CTRL a - (mínus) a do výchozí velikosti se to vrátí pomocí CTRL a 0 (nula).

Edit: Aha, já přehlídl některý příspěvky, myslel jsem že se jedná o ten klasický problém chyby 400 - bad request. Měl jsem číst pozorněji :roll:

Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

PříspěvekNapsal: čtv 08. říj 2009 20:00:03
od Tomas6
No jo.Jenže já nevěděl že jsem to zmáčknul.Jinak bych na to přišel asi dřív.Teď už su zas o něco chytřejší. :D

Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

PříspěvekNapsal: čtv 08. říj 2009 20:16:28
od Ivarek
zdick píše:Pozor - některé cookies z FK se jmenují "feliciaklub.cz" a některé "www.feliciaklub.cz" - opravdu jsi mazal všechny?

Ty cookies mi budeš ještě muset vysvětlit až budeš mít někdy chvilku.Od tý doby co se zrušily na webu a má je každý uložený v pc,mám problémy co se týká nových příspěvků.Už se to tady probíralo jednou,ale ať dělám co dělám tak mi to chodí naprd a ty se v těchhle věcech dost vyznáš,tak bych potřeboval poradit s tím.

Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

PříspěvekNapsal: čtv 08. říj 2009 20:23:59
od emilio52
Od tí doby ,myslím že středa co to Lukáš opravil tak zatím bez problémů. Vše funguje jak má. :D

Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

PříspěvekNapsal: čtv 08. říj 2009 20:58:42
od zdick - FK
Ivarek - mě se už dvakrát stalo (a nejsem rozhodně sám) že prohlížeč najednou na fóru začal ukazovat Chybu 400 - bad request místo fóra. Jiný stránky šly, v jiném prohlížeči se fórum zobrazilo v poho. Problém je v tom že gečkový prohlížeče (Google Chrome, Firefox, ...) se nechají zahltit množstvím cookies, které server ukládá a pak hlásí tuhle chybu. Pomůže z disku smazat cookies příslušné domény, problém je v tom že tohle fórum si do cookies ukládá (nebo alespoň ukládalo, nevím jestli je to i aktuální stav) informace o tom, která vlákna máš přečtená bez nových příspěvků. Pokud cookies smažeš, najednou vidíš jako nepřečtený úplně všechny.

Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

PříspěvekNapsal: čtv 08. říj 2009 21:07:50
od Ivarek
No jo,ale co tím?Já už se normálně snažím odhadovat nový příspěvky podle času když jsem tady byl naposled.... :(

Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

PříspěvekNapsal: čtv 08. říj 2009 21:19:35
od zdick - FK
Nemazat cookies pořád, ale jen v případě nutnosti.

Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

PříspěvekNapsal: čtv 08. říj 2009 21:21:43
od Marty_pv - FK
zdick: Tenhle průser není množství cookies, ale jejich velikost, když se do nich ukládá "historie" přečtených příspěvků tak dřív nebo později dosáhnou takový velikosti, že už si je server "nevezme zpátky" - proto ten Bad request. není jiná možnost než mazat.

Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

PříspěvekNapsal: stř 14. říj 2009 19:24:45
od Martin_Happy - FK
Hlásim problem od aleScout. Kontaktoval mě na facebooku, že mu nejde forum, napíše mu to: 400 Bad Request, tak prosí o radu a pomoc

Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

PříspěvekNapsal: stř 14. říj 2009 19:27:57
od oh01
At si smaze cache a cookies z felicia klubu, bylo tady toho o tom psano uz nescetnekrat ;)

Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

PříspěvekNapsal: stř 14. říj 2009 20:31:44
od AleScout
Diky Martinovi_Happy a Luka$ovi se mi podarilo opet rozchodit FeliciaKlub a AleScout je Happy :lol:

oh01: to vis, kdyz jsem nikdy zadny problem s FK nemel, tak me nenapadlo cist temata o problemech ;) Priste uz budu vedet, co mam udelat :)

Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

PříspěvekNapsal: stř 14. říj 2009 20:34:45
od oh01
Prevence je prave nejlepsi :mrgreen:

Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

PříspěvekNapsal: čtv 15. říj 2009 19:08:28
od emilio52
Nemůžu přečíst SZ ?? sem sám nebo nás je víc :?: :?
Dostanu se k nim ale neotevřou se . :x

Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

PříspěvekNapsal: čtv 15. říj 2009 19:16:43
od Drahoš
Hmm, taky mi nejdou otevřit :(

Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

PříspěvekNapsal: čtv 15. říj 2009 19:28:47
od Ponman
........taky nejdou :cry:

Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

PříspěvekNapsal: čtv 15. říj 2009 19:48:22
od 103457
Mě jdou. ;)