Nebral jsem to podle ničeho, ať se přidá kdo má zájem a souřadnice ať si uvede podle libosti, zatím jsem tam zaveden pouze já
Dne 18. února 2010 byla spuštěna kategorie POI Feliciaklub
Kategorie je vytvořena a zaheslována, pro členy FK byl vytvořen uživatelský účet na serveru
http://www.poi.cz. Pokud už někdo má na serveru POI.CZ vytvořen svůj účet napište mi váš nick a já vás přidám do seznamu a tato naše kategorie bude přístupná přes váš účet.
login + heslo : sdělim zájemcům o uvedení v kategorii POI
Po přihlášení kliknout na ikonu on-line POI vlevo nahoře.
Pokud někdo neví jak uvedenou kategorii stáhnout do navigace zde je návod
Jak nahrát POI do vašeho zařízeníJak jsem již zmínil, jedná se o SOUKROMOU kategorii která je ostatním uživatelům serveru POI.cz skryta. Také nebude přístupna ostatním členům FK kteří nepožádají o uvedení do seznamu POI.
Jaké údaje, co se týká souřadnic uvedete, záleží čistě na každém z vás. Já jsem vždy uváděl střed města ve kterém kdo působí, pokud někdo zaslal své souřadnice vložil jsem tyto zaslané.
Pokud se bude chtít někdo z MA přidat do databáze na POI.CZ sám, tak po obdržení přístupových hesel bude pokračovat podle návodu který je uveden v příloze. Vyplňujte pouze pole která jsou vyplněna u ostatních. Samozřejmě již uvedení MA si mohou své údaje opravit. Pokud budete zadávat souřadnice vždy si zkontrolujte kliknutím na mapu kde vás to najde, již jsem několikrát opravoval zadané souřadnice a to na žádost člena, kterému se vložené souřadnice neukázali korektně. Není to tak složité jak to vypadá. V případě, že bude nějaká změna zejména co se týká přístupového loginu, toto bude vždy uvedeno zde.
Přeji Všem mnoho šťastných kilometrů s našimi POI body. V případě potřeby mě kontaktujte přes ICQ, s nebo klubový chat.
S pozdravem Peters56 - správce POI