Patis píše:Němel by někdo ten kroužek pro čtyřramenný volant?? Nemůžu ho nikde sehna, popř. jestli víte kde by ho měli prosím o radu.
103457 píše:Tak je to tak, do dvorameného volantu je jiný kroužek než do čtyřrameného, číslo dílu:
6U0 419 660 A cena 422,-Kč kotouč unašeče
Důležitý je to A-čko za číslem dílu, bez A-čka je to kroužek pro dvouramený volant.
Fanys831 píše:zdar hoši,měl bych dotaz,mam felinku 1,3 r.v.1995,podle vinu sem zjistil ze mam modelovy rok 96 a auto pripravene pro airbag...chtel bych vymenit volant za 4ramenej,mam tam jenom ten osklivej 2ramenej s tim ovalnym krytem uprostred...nekde sem tady ale cet,ze mi tam nepujde,ze pry ma moje auto mensi tisicihran k pridelani volantu...neni to divny,kdyz mam pripravu pro airbag,takze 4ramenej volant tudiz asi vetsi tisicihran?muze mi nekdo rict jak to je?A jestli tam mam ten tisihran mensi,tak jestli na to neni nejaka redukce???
Twiggy007 píše:ja hledal ale ne moc jsme se dozvěděl . zajímá mě jedna věc ... řešilo se tam že pokud máš v 2ramenným oval nebo kolečko tak to jde a nejde vyměnit .
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků