V autoskole jsem jezdil s jednickovou Octou, ted mam Feldu a tady je to zrcatko (mozna je to jen pocit, ale neprijemny) takove jine, mensi, divne..

Dik, a pokud je to total keavina, tak me nebijte, jsem novacek

Samozřejmě nějaké úpravy to chtělo, ale jinak to pak sedlo celkem dobře. Musela se o něco zvětšit díra ve dveřích, kterou o origo zrcátek vede manuální ovládání, protože zrcátka z octávky mají jeden větší šroub,a ten nevycházel do té díry. Pak jsem pod ten šroub dal větší podložku,aby se zrcádko pořádně chytlo ke dveřím. Potom jsem musel zrcádko natočit tak jak je potřeba aby bylo v rovině, a do dveří ještě vyvrtat tuším dvě malé díry myslím 3 vrtátem, protože zrcádko z octávky má ještě dva čudlíky, které jsou potom v těch dírách,aby se zrcádko nehýbalo do stran. Pořádně jsem dotáhl centrální šroub,a zrcádko drží jak přibité. Jdou i sklápět k oknu,akorád že já mám ofuky na oknech, takže nejdou sklopit úplně k oknu,ale to mi nevadí.
Na fotce jsou zrcádka které sem kupoval a pak nastříkal do barvy. Je tam vidět ten centrální šroub i ty dva čudlíky...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník