od miroussm » sob 18. bře 2017 18:28:38
Jak píše emilio, pokud máš mokrý molitan nad pedály, tak to na 99% teče čelním oknem. Hledej příčinu tam. Zřejmě je to špatně přetěsněné, nebo máš vyrezlý rám a neopravil jsi to. Silikon je prasárna. Mně tam taky teklo, vždy jsem měl mokrý molitan nad pedály. V autosklu mi vyměnil těsnění, stálo to 500,-. Vše mi nafotil, zrezlé jsem to na rámu neměl. Nová guma dělá divy. Od té doby mi tam už čelním oknem neteče.
Takže pokud máš mokrý molitan, nemusíš řezat těsnění u dveří. Pokud máš vodu na prahu (fotky asi o dvě-tři strany vzadu), pak máš pravděpodobně odlepené igelity ve dveřích a nebo již staré těsnění kolem dveří. Tam pak pomůže přilepit igelity a vyříznout klínek do těsnění. Mně už tam teče od listopadu, v zimě je auto v garáži a tak jsem udělal nové igelity na lepidlo na autoskla, no ale to vůbec nedrží a teče tam furt. Takže to musím nalepit něčím lepším. Těsnění mám nové, ale zadní jsem už nesehnal, takže tam jsem dnes vyřízl klínek a uvidím, co to udělá.
Škoda Felicia GLX 1,3 Mpi, 50 kw, 1998, servo, ABS, 2x airbag, elektrická zrcátka, výškově nastavitelné sedačky...
Ford Mondeo Kombi 2,2 TDCi, 115 kw, 2005