Co se týká motoru, tak když elektronika nezlobí (což je málo kdy) tak motor šlape až neskutečně na to že je to jen 1.4 . S přehříváním je konec od chvíle, co jsem správně zapojil ventilátor

. U tebe bych problém viděl spíš v tom termostatu, když musí teplota stoupnout až na 105°C aby pak následně klesla.
Jinak nejto můžu mít tak cca 6000 km a už mi ani nepříjde, že tam je něco silnějšího, bohužel už by to zase chtělo změnu

Jinak na brzdu se zatím nechystám, jednak je důvod cena, zvlášť když uvážím, že za ty prachy nic nedostanu, ale hlavní důvod je ten, že mám nyní docela problémy s elektronikou nebo klapkou (zatím nezjištěno) a zatím to nijak aktivně neřeším, přes zimu na mě vždy nastoupí taková depka kdy o autě nechci ani slyšet a věnují se (strkám prachy) do jiných koníčků a nebo do synů. Každopádně si myslím, že tento motor ještě neukázal vše co umí, protože mám podezření i na nízký tlak v palivovém potrubí (opět neřeším aktivně, ale čerpadlo už je koupený) a další problém je v množství nasátého vzduchu, budu muset ještě vše řádně proměřit a doladit protože jsem též přesvědčený, že motor nedostává tolik vzduchu kolik by potřeboval (opět zatím neřeším protože když není dost benzínu není potřeba ani víc vzduchu). Tak jako tak uvažuji že půjdu do ostřejší vačky 270°/278° a možná do lehčího setrváku a konečně úpravy hlavy. Ale to je opět otázka toho kolik se mi podaří ulít peněz před rodinou (ženou)

Jinak je ještě v plánu na jaro komplet GO karoserie, včetně nových blatníků a všech dveří , vyvaření jednoho podběhu a rámu předního okna (jinde zatím nic, naštěstí) kotouče na zadní nápravu a při té příležitosti i tvrdší uložení zadní nápravy (když může být předek tak zadek taky

) No a zvažuji i výměnu předních opěradel za výrobky pana Švejdy z Mladé Boleslavy, už jsem je od něj měl ve fávu a spokojenost, takže do feldy je chci taky, no a aby to nebylo málo (hlavně aby to nebylo moc levný) tak ještě chci dělat folie na okna kvůli dětem. No a nakonec komplet odhlučnění celýho auta (1.4 o sobě dává až moc vědět hlavně v tvrdém uložení). No a na úplný konec konečně namontovat lepší repo do předních dvěří, ale to bude pro mě oříšek, protože jsem moc náročný. Takže při tom všem co mám v plánu bude zase záležet čemu dám přednost a co bude muset zase počkat, takže kdo ví jak motor nakonec dopadne.