Karas píše:Takhle jsem to dělal a stejně se tam pak objevila chybová hláška, že nastavení neproběhlo, možná proto to blbne. Jaký VAG je nejlepší použít? Já mám VAG 208_4.
ferdamravenec píše:to je sice pravda , ale bmm se dává aby se to líp dotěsnilo (bývalo silnější ), jinak je potřeba zkontrolovat rovinnost dosedacích ploch , .......
1.3MPi píše:Ďakujem zatiaľ, preštudujem niečo, a začnem sa obzerať po inej(nie novej) klapke. Netesnosť nie je úplne vylúčená, ale problémy nastali po vyčistení a resete, takže myslím, že to bude skôr chyba v klapke resp. RJ možno. Keby to viem na betón, tak kúpim novú, ale 160€ je celkom dosť na metódu pokus-omyl
EDIT: Tak, bola na chybe klapka. Zohnal som inú, a zatiaľ to fachčí v rámci možností, a ani nevypisuje chybuĎakujem za pomoc...
Měl jsem podobné problémy na své Feldě a viníkem bylo vadné teplotní čidlo.Karas píše:Tak dneska Felda zase pěkně blbla.
Nastartoval jsem a otáčky šíleně kolísaly, motor skoro chcípal. Zajímavé bylo, že když jsem to chcípnul a znovu nastartoval tak se frekvence kolísání zvýšila a už to nekolísalo tolik. Pak se mi občas stalo, že se mi jakoby sám sešplápnul plyn. Najednou se plyn odlehčil a nereagoval na sešlápnutí a motor se sám přidal (za jízdy).
Pak jsem zastavil a najednou se otáčky motoru zvýšili sami na hodnotu 4 000 ot/min. Po sešlápnutí se na krátko snížily otáčky ale potom opět vylezly. Musel jsem několikrát chcípnout a nastartovat aby se volnoběh snížil.
Už nějak nevím co s tím, asi objednám jinou klapku s bazaru.
Skôr mi nejde do hlavy, že po resete Simosom to normálne ide, ale po VAG-u/otočením kľúča to zas zblbne. Dokonca prvých cca 400 km. to išlo takmer v pohode(pomalšie padaly otáčky, ale voľnobeh bol OK), a teraz sa to zase "pokazilo"...
Karas píše:Měl jsem to podobný. Po resetu šlo auto jak mělo. Drželo volnoběh, neolísalo to a vše se zdálo v pohodě. Většinou po pár nastartování (do druhého dne) se vše vrátilo zpátky. Ve VAGu se objevili závady jako neprovedené nastavení škrticí klapky, nesmyslsný signál či zkrat na potenciometru. Po někola týdnech laborování a zkoušení jsem nakonec zkusil jinou (starší) klapku a ejhle, je po problému. Od čtvrtka auto jezdí jak má, motor krásně drží otáčky i za studena a motor jede jak novej.
Provedl jsem rozborku klapky a po proměření jsem zjistil, že jeden kontakt nebyl vůbec vodivý s odporovou dráhou. Musel jsem odrbat to lepidlo na kontaktech potenciometru a trochu prohřát a poté již kontakt naskočil. Takže u mně byl problém opravdu v klapce, která díky unavenému spoji posílala špatné signály a ŘJ nevěděl co má dělat.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník