Mikelights píše: Ale pokud se s tím rozjedu, automaticky to klesne pod sedmdesát st. Takže záhada. A nastalo to až po výměně té plastové skříně. A je to vše zakoupeno originál ze škodovky z mototechny.
103457 píše:Takže je to termostatem, nic jiného to fakt nemůže být. Termostat nedovírá-nedosedá do hrdla. Přesněji dovře úplně, až když zcela vychladne. Měl jsem taky tento problém, asi o 1mm jsem opiloval dřík termostatu a všechno OK.
Mikelights píše:Zdravím pánové. Potřeboval bych poradit jak vyřešit tento problém. Škoda Felicia 1,6Mpi r.v.1998, po faceliftu. Praskla mně v motoru takováta plastová skříň, do které vedou hadice, je v ní termostat a čidlo. Po výměně kompletní plastové skříně (i s termostatem) se mi přestalo auto zahřívat. Pokud je auto v pohybu, nevyleze teplota nad 70st. Pokud jezdím v centru a často zastavuju na křižovatkách, teplota vyleze na klasických 90st. Taky když nastartuju a auto stojí, tak se klasicky zahřeje na 100st, sepne ventilátor a zchladí na 85st. Pokud se rozjedu, teplota automaticky padá pod 70st. Termostatem to není, protože jsem ho měnil zpátky za ten původní, a dělá to pořád to samé. Hadice se snad přehodit nedají, mají každá jiný průměr. Poradíte mi někdo co s tím?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník