Kein píše:Mě by zajímalo, jak je to mezi Boydem (American HotRod) a Chipem Foosem (Overhaulin) V jednom díle se boudy vztekal, že mu jeden techniok přešl k Foosovi, a říkal tam že s Foosem byly kdysi dobří přátelé, ale pak se nějak pohádali a teď mezi nima vládne konkurenční boj, a když se podíváte někdy na závěr jjakéhokoliv dílu Overhaulin (Chip Foose), tak tam v pozadí krom Charlieho (bývalý klempíř od Boyda) ještě je v pozadí taky Mike - taky dělník od Boyda...mohli by to trošku rozjasnit jak to mezi nima je
Jinak co říkáte na Ultimate Survive...nevím jestli ten chlap to myslí vážně nebo je opravdu tak nechutný
Tholis píše:Jinak nejhorší vozovky dle mého jsou v jižních čechách...
Tholis píše:luke: jsem tě tak četl a už jsem měl strach že tě naprala, by byl fór kdyby to byl někdo z fóra, třeba sobim co tě chtěl trhnout aby mohl říkat že dá i RSkojá nechápu ty revolty proti náklaďákům, to nikomu nedochází že nám vozej banány, elektroniku, hadry atd? Nebejt tahačů nemáme nic. Kecy že se to má dělat po dráze si nechte, dráha až k hypermarketu nevede, max k velkým skladům a to málokdy...Jinak nejhorší vozovky dle mého jsou v jižních čechách...
kein: vidíš to a já nemá vředy z žádného auta, dle mého krom pár vyjímek má každej své místo a důvod na slunci..teda krom volva![]()
raimmy: ty cucáky jsou dobrý na oblbnutí bolesti, ale dle mého ti moc nepomůžou, dobrý je takovej ten sprej co se stříká do krku, ale je to na poblití...
Chlapy kdo z vás kouká na discovery a na co? Já na nic jiného nekoukám:) Čumím i teď:)
p@vel píše:nevíte jestli všechny feldy co mají ABS, tak mají i EDS nebo to byla další položka navíc? A pak by mě zajímalo jestli felda měla. Pak by mě zajímalo jestli měla senzor opotřebení brzdových destiček, sice sem to v žádném katalogu neviděl ale vídám to celkem často v inzerátech....
Tholis píše:...Nejvíc mě sere jak je ta krize uměle vyvolaná, je to v podstatě jen kuli médiím, protože ty hypotéky za kterými se to schovává jsou jen v pár okresech v USA a ztrátovost je jen 1%...
Ivarek píše:EDS se do Feld dávala.
Pravidlo že každá s ABS má EDS neplatí.
Tholis píše:Chlapy naftu ne, naftu fakt ne...Nafta patří do kamen!!!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník