Tohle je můj dlouhodobej project kterej sem měl rozpracovavnej, v pohledu ze předu sem to měl udělaný vcelku jak sem si řekl že s tím začnu, ale pak mě to na víc jak rok přešlo a pauza, nic se nedělo, a to sem měl ještě udělat pohled ze zádu, ale dneškem je tomu final, konečně se mi povedlo to dokončit a project je konečně kompletně hotovej.
Já vím že tohle není moje první úprava felicie takovou jakou bych chtěl postavit, ale je to snad poslední a že už nic měnit nebudu. Takže abych se neopakoval, je to úprava kterou budu dělat v reálu až na to budou finance.
Předek origo:

Předek úprava:

Snížený podvozek, stavitelný od HP Sporting, vytažení lemů blatníků, veškeré lišty jak na boku tak na náraznících jsou odstraněný, taktéž i klliky zadních dveří a okapiček, celý bodykit bude na zakázku upravený - vycházím ze sériových tvarů, nechci nic velkýho jen vyhlazení, disky je mi celkem jedno jaký, ale podmínkou sou leštěný límce a černý lesklý středy, světla z pola, maska milotec, decentně zamračená kapota, clonítko, stříbrný nebo zrcadlový fólie, nasávání od ellri desing - extreme, stěrače bez ramínkový
Zadek origo

Zadek úprava

Nebudu jmenovat to co sem popsal u pohledu ze předu. Takže: světlaz golfa IV, křídlo od firmy ellri desing - extreme (možná dám možná nedám, ale kvůlil přítlačné síle asi jo), zcela zahlazené 5té dveře, a dvě oválné koncovky výfuků