Sruty22 píše:origo feldi odstin interieru (modre, zlute, zelene, cervene) a pokud je to cena za 5ks pasu jaka by byla cena za 2ks
Skury píše:Vtmafiane, tak když už jsme u toho... Sehnat popruh není problem, takže se ještě zeptej, co by chtěl jenom za převití pásu. SPíš hlavně doufám, že dotyčný umí šít ty konce, protože to není žádná prdel a rozhodně bych to doma nedělal...
Faust píše:tak jsem měl pravdu když jsem psal že od někud tahá popruhy a ši je to,protože mě bylo dívné že by takhle pěkné pasý sehnal s tahanýma feldama a tolik množství
Matuhsch píše:Vubec nic, akorat tvrdi ze sou to origo pasy a prodava to za tezky love, a je to usity buhvi kde na kolene buhvi z ceho :D Tak trochu klamani zakaznika, ale pokud to zakaznikovi nevadi, kde neni zalobce neni soudce...
vtmafian píše:Já už to tu zmiňoval víš, ta cena je v podstatě ještě levná i když se to tak nejeví, jelikož je objednává z USA a tomu i věřím a ta cena je mnohem dražší, maji certifikát a nebýt toho že to dává bez dokladu tak by cena byla mnohem dražší. Akorát mi přijde celkem zbytečný že furt každej dokola říká jak je to drahý, on ani já to nikomu nenutíme, kdo to chce tak si to koupí a je mu jedno co to stojí. Spousta z nás vyhazuje prachy za větší blbosti
Jen pro zajímavost, v USA se vyrábí na zakázku za 400-600 dolarů
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník