Tovární imobilizér - odpojení, párování klíčů a vše okolo

Tovární imobilizér - odpojení, párování klíčů a vše okolo

Příspěvekod speeedo » pon 14. dub 2008 19:07:49

Cau.mam v aute imobilizer(ten co je primo v klici).a chci ho odstranit najde se tu nekdo kdo mi spolehlive poradi jak na to.palubovku mam rozebranou ctecku a ridici jednotku k imo.jsem nasel,ale potrebuju poradit ktere draty propojit a kde lezi?predem dik!!

tagy: immo imo imobilizer imobilizér immobilizer immobilizér odpojení klíč klíče ztracený ztráta přizpůsobení spárování
speeedo

Re: imobilizer

Příspěvekod 103457 » pon 14. dub 2008 19:12:18

Není to tak jednoduchý, já to taky řešil, musí se to udělat přes VAG spešl programem, který nemá zrovna každý, takže je to celkem drahý. Já to vyřešil tak, že jsem sundal ze spínačky ten kroužek a přilepil k němu čip z klíčku a nechal vevnitř v palubce. Tím je imo při starování odblokovaný stejně, jako kdyby byl v klíčku. Dělal jsem to proto, že jsem potřeboval používat více klíčů a nechtělo se mi za 800,-Kč kupovat čip.
Uživatelský avatar
103457
_________________
_________________
Palec nahoru! 96 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 11062
Registrován: ned 29. led 2006 21:19:41
Bydliště: Nejdek okr. K. Vary

Re: imobilizer

Příspěvekod speeedo » pon 14. dub 2008 19:18:10

to je presne muj duvod proc ho chci odstranit.udelal jsem to presne jak pises s tou izolackou,ale nastartoval jsem vzdy jen jednou a pak jsem musel pohnout cipem, jinak neslo nastartovat.to je nejake divne.
speeedo

Re: imobilizer

Příspěvekod Ivarek » pon 14. dub 2008 20:35:21

Uživatelský avatar
Ivarek
_________________
_________________
Palec nahoru! 16 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 2834
Registrován: čtv 15. bře 2007 12:17:01
Bydliště: Melnik

Re: imobilizer

Příspěvekod smazany clen - FK » ned 27. dub 2008 0:23:05

Funguje ten Immo killer? zkoušel to někdo? Mám s imem jen potíže, tak zjištuju jestli se to dá, ale co jsem zjistil tak to není jen tak a nějaký program ho neodstraní.
smazany clen - FK

Re: imobilizer

Příspěvekod Ivarek » ned 27. dub 2008 7:29:50

Makiavely píše:Funguje ten Immo killer? zkoušel to někdo? Mám s imem jen potíže, tak zjištuju jestli se to dá, ale co jsem zjistil tak to není jen tak a nějaký program ho neodstraní.

Makat by měl ale ověřený to nemám.Zkus hodit dotaz sem http://dieselpower.cz/forum/viewforum.php?f=15 tam jsou kluci který ho umí vypnout ale nevím čím.
Uživatelský avatar
Ivarek
_________________
_________________
Palec nahoru! 16 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 2834
Registrován: čtv 15. bře 2007 12:17:01
Bydliště: Melnik

Re: imobilizer

Příspěvekod toy » sob 03. kvě 2008 21:11:15

programátor zmeniť stav imma na off v immkillery napr.a nahrať upravený obsah späť naletovať eprom a je to :)ja to viem vypnúť ak my niekto chcel treba vyletovať z riadiacej jednotky epromu vyčitať obsah s nej cez
toy

Re: imobilizer

Příspěvekod smazany clen - FK » úte 13. kvě 2008 18:02:13

Jak se to teda dělá? stačí připojit káru k PC a přes ten immo killer to vypnout nebo jak pár přízpěvků nahoře píše že se musí vytahnout pamět...,
smazany clen - FK

Re: imobilizer

Příspěvekod smazany clen - FK » úte 13. kvě 2008 18:05:26

toy píše:ja to viem vypnúť ak my niekto chcel treba vyletovať z riadiacej jednotky epromu vyčitať obsah s nej cez programátor zmeniť stav imma na off v immkillery napr.a nahrať upravený obsah späť naletovať eprom a je to :)


Kolik bys za to chtěl, donesl/dovezl/poslalDPD bych ti jednotku Simons 2P.
smazany clen - FK

Kde je immo :D

Příspěvekod madmaik » pon 09. čer 2008 21:24:13

Nechal sem si udelat kopii klice podle tohodle ( funguje ) http://img114.imageshack.us/my.php?image=1002255cj3.jpg a kdyz tim zkopirovanym klicem chci nastartovat tak auto chytne a po dvouch sekundach umre (presne jak kdyby to melo immo) tak se ted ptam kde ten klic tu immo tycinku ma :?: :?: :D :D dekuji za odpoved.
Škoda Felicia SportLine 1,6mpi rv. 6/2000 a Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995 no.2
bylo Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995
este bych si pral nejakyho peknyho pickupa
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=8259
http://madmaik.rajce.idnes.cz/
Uživatelský avatar
madmaik
_________________
_________________
Palec nahoru! 11 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 1499
Registrován: stř 06. úno 2008 21:33:15
Bydliště: Praha 4/ Mochov

Re: Kde je immo :D

Příspěvekod kejzi1 » pon 09. čer 2008 21:34:56

A nechal sis k tomu udělat čip?No jinak imobilizér je tam jak je ten znáček na klíči,tak je to z druhý strany v tom plastu
Uživatelský avatar
kejzi1
_________________
_________________
Palec nahoru! 36 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 8486
Registrován: úte 02. kvě 2006 23:05:53
Bydliště: Jihlava,Třebíč

Re: Kde je immo :D

Příspěvekod madmaik » pon 09. čer 2008 21:38:38

tam prave nic nebylo...jeste sem to ted vyhrabal z kose a fakt v tom plastu nic neni,du do auta zkusti jen takhel ten klic jak je na fotce jestli to chytne teda nebo ne
Škoda Felicia SportLine 1,6mpi rv. 6/2000 a Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995 no.2
bylo Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995
este bych si pral nejakyho peknyho pickupa
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=8259
http://madmaik.rajce.idnes.cz/
Uživatelský avatar
madmaik
_________________
_________________
Palec nahoru! 11 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 1499
Registrován: stř 06. úno 2008 21:33:15
Bydliště: Praha 4/ Mochov

Re: Kde je immo :D

Příspěvekod madmaik » pon 09. čer 2008 21:49:15

madmaik píše:tam prave nic nebylo...jeste sem to ted vyhrabal z kose a fakt v tom plastu nic neni,du do auta zkusti jen takhel ten klic jak je na fotce jestli to chytne teda nebo ne

Edit:byl sem v aute a ono fakt nechytlo,kde a za kolik mi muzou udelat ten klic i s tim cipem? a co k tomu potrebuju aby ho udelali?
Škoda Felicia SportLine 1,6mpi rv. 6/2000 a Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995 no.2
bylo Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995
este bych si pral nejakyho peknyho pickupa
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=8259
http://madmaik.rajce.idnes.cz/
Uživatelský avatar
madmaik
_________________
_________________
Palec nahoru! 11 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 1499
Registrován: stř 06. úno 2008 21:33:15
Bydliště: Praha 4/ Mochov

Re: Kde je immo :D

Příspěvekod Ivarek » pon 09. čer 2008 21:50:13

Čip u imma 1 generace - Felda - je taková malá černá kostička a najdeš jí po rozlousknutí klíče jak psal kejzi.
Uživatelský avatar
Ivarek
_________________
_________________
Palec nahoru! 16 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 2834
Registrován: čtv 15. bře 2007 12:17:01
Bydliště: Melnik

Re: Kde je immo :D

Příspěvekod kejzi1 » pon 09. čer 2008 21:52:05

Ivarek píše:Čip u imma 1 generace - Felda - je taková malá černá kostička a najdeš jí po rozlousknutí klíče jak psal kejzi.


No mám to tam i u druhý generace,je to trošku v tom plastu vidět
Uživatelský avatar
kejzi1
_________________
_________________
Palec nahoru! 36 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 8486
Registrován: úte 02. kvě 2006 23:05:53
Bydliště: Jihlava,Třebíč

Re: Kde je immo :D

Příspěvekod Ivarek » pon 09. čer 2008 21:54:54

kejzi1 píše:
Ivarek píše:Čip u imma 1 generace - Felda - je taková malá černá kostička a najdeš jí po rozlousknutí klíče jak psal kejzi.


No mám to tam i u druhý generace,je to trošku v tom plastu vidět

Jasan...já myslel typ immobilizéru (immobox),ne klíče (plochý,vroubkovaný).
Uživatelský avatar
Ivarek
_________________
_________________
Palec nahoru! 16 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 2834
Registrován: čtv 15. bře 2007 12:17:01
Bydliště: Melnik

Re: Kde je immo :D

Příspěvekod kejzi1 » pon 09. čer 2008 22:02:46

Ivarek:Aha tak to potom jo :-)
Uživatelský avatar
kejzi1
_________________
_________________
Palec nahoru! 36 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 8486
Registrován: úte 02. kvě 2006 23:05:53
Bydliště: Jihlava,Třebíč

Re: Kde je immo :D

Příspěvekod madmaik » pon 09. čer 2008 22:12:57

a myslite teda ze mi ten klic i s immo udelaj v klicnictvi nebo musim do skodovky?? mam k tomu dva stitky z nakejma kodama.

jeden je od alarmu a druhej je stribrnej a je na nem napsano uschovejte a nakej kod 6mistnej s cislama a pismenama
Škoda Felicia SportLine 1,6mpi rv. 6/2000 a Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995 no.2
bylo Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995
este bych si pral nejakyho peknyho pickupa
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=8259
http://madmaik.rajce.idnes.cz/
Uživatelský avatar
madmaik
_________________
_________________
Palec nahoru! 11 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 1499
Registrován: stř 06. úno 2008 21:33:15
Bydliště: Praha 4/ Mochov

Re: Kde je immo :D

Příspěvekod kejzi1 » pon 09. čer 2008 22:28:37

Myslím že podle toho kódu by ti to měli udělat i v nějakým obchidě kde dělají klíče.Musí mít mašinku na imobilizér.Švára za to u oktávky dával myslím něco kolem litru
Uživatelský avatar
kejzi1
_________________
_________________
Palec nahoru! 36 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 8486
Registrován: úte 02. kvě 2006 23:05:53
Bydliště: Jihlava,Třebíč

Re: Kde je immo :D

Příspěvekod Ivarek » pon 09. čer 2008 22:35:06

Nebo si sežeň někde ten čip,třeba na vrakáči..a pak si ho nech nakodovat do řj imma.Pokud máš ten kod tak nebude problém.
Uživatelský avatar
Ivarek
_________________
_________________
Palec nahoru! 16 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 2834
Registrován: čtv 15. bře 2007 12:17:01
Bydliště: Melnik

Re: Kde je immo :D

Příspěvekod Atnarfus » úte 10. čer 2008 9:56:32

Jestli máš dva oválné štítky s kodama, tak podle toho ti ve škodovce objednají komplet nový klíč. Stojí sice 800, ale funguje. 800 mě teda stál ten novější, tenhle zubatý co máš ty bude třeba levnější.
I ten jejich nový klíč ti ale musejí pomocí diagnostiky doučit do řídící jednotky.
Uživatelský avatar
Atnarfus
Palec nahoru! 4 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 4121
Registrován: úte 25. pro 2007 14:31:06
Bydliště: Vysočina

Imobilizer - zase a poněkolikáté...

Příspěvekod IvoR - FK » ned 22. čer 2008 17:24:20

Dobrý den vinšuji.
Před čtyřmi měsíci jsem koupil Feldu (1.3 LXi 1996). Původní majitel mi nic neříkal o tom, že by byla vybavena imobilizérem. Vycházel jsem tedy z toho že imobilizér ve voze není, a tak jsem se dal no návrhu a výroby vlastního (http://ryznar.vellum.cz/elektro/unimmo.htm). Koneckonců sdílím názor, že případného zloděje nejvíc překvapí vlastní systém, o němž neví jak funguje a kde je ve voze umístěn.
Ještě než jsem se chtěl pustit do namontování mi bylo řečeno, že snad všechny Feldy byly imobilizérem vybaveny. A abych se prý podíval do klíčku, jestli tam mám nějaký čip. Rozloupl jsem tedy plast klíčku, a uvnitř cosi objevil. Při kraji je umístěn nějaký malý černý kvádřík, rozměry odhadem 3x3x10 milimetrů.
Mám tedy pár dotazů, i když mne možná budete mít za trubku:
1. Je to malé černé v klíčku opravdu čip imobilizéru?
2. Pokud ano, nakolik je tento systém imobilizéru bezpečný a případným chmatákem "průstřelný"?
3. Dá se tento systém bez nějakých velkých problémů vyřadit, kdybych jej nechtěl?
4. Jaký je váš názor na doplnění stávajícího imobilizéru dalším systémem?

Za případné odpovědi děkuji předem i zadem, a přeji krásný nejen dnešní den.

Ivo v.r.n.k.
IvoR - FK

Re: Imobilizer - zase a poněkolikáté...

Příspěvekod Monstrak - FK » ned 22. čer 2008 18:00:07

Tak ta kosticka je imobilizer, obejít se dá určitě, ten systém je starej přes 10let.
Monstrak - FK

Re: Imobilizer - zase a poněkolikáté...

Příspěvekod Ivarek » ned 22. čer 2008 18:51:19

IvoR píše:Dobrý den vinšuji.
Před čtyřmi měsíci jsem koupil Feldu (1.3 LXi 1996). Původní majitel mi nic neříkal o tom, že by byla vybavena imobilizérem. Vycházel jsem tedy z toho že imobilizér ve voze není, a tak jsem se dal no návrhu a výroby vlastního (http://ryznar.vellum.cz/elektro/unimmo.htm). Koneckonců sdílím názor, že případného zloděje nejvíc překvapí vlastní systém, o němž neví jak funguje a kde je ve voze umístěn.
Ještě než jsem se chtěl pustit do namontování mi bylo řečeno, že snad všechny Feldy byly imobilizérem vybaveny. A abych se prý podíval do klíčku, jestli tam mám nějaký čip. Rozloupl jsem tedy plast klíčku, a uvnitř cosi objevil. Při kraji je umístěn nějaký malý černý kvádřík, rozměry odhadem 3x3x10 milimetrů.
Mám tedy pár dotazů, i když mne možná budete mít za trubku:
1. Je to malé černé v klíčku opravdu čip imobilizéru?
2. Pokud ano, nakolik je tento systém imobilizéru bezpečný a případným chmatákem "průstřelný"?
3. Dá se tento systém bez nějakých velkých problémů vyřadit, kdybych jej nechtěl?
4. Jaký je váš názor na doplnění stávajícího imobilizéru dalším systémem?

Za případné odpovědi děkuji předem i zadem, a přeji krásný nejen dnešní den.

Ivo v.r.n.k.

Ta kostička v klíči je transpondér,tzn "vysílač" pro řj imma.Ač je ten systém starý zas tak naprd není.Je vázán na řj motoru a blokuje mj vstřiky takže je vcelku účinný.A odstranit ho narychlo je celkem problém,nicméně co jsem viděl nádobíčko čorkařů na fotkách tak si vozí svoje upravené řj a nějakým odblokováním se vůbec nezabývají.
Uživatelský avatar
Ivarek
_________________
_________________
Palec nahoru! 16 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 2834
Registrován: čtv 15. bře 2007 12:17:01
Bydliště: Melnik

Re: Imobilizer - zase a poněkolikáté...

Příspěvekod borlan - FK » čtv 26. čer 2008 10:55:33

Immo je samozřejmě překonatelné jak už zde psali. Ale myslím, že to je dobrá věc proti takovejm co se chtějí svézt z hospody a umějí spojit pár drátů...proti těm co se trochu specializují to samo nestačí.

Jinak - když máš čip v klíčku ještě neznamená, že máš funkční immo. Zřejmě by šlo přečíst na VAGu, nebo kdybys měl klíček bez toho čipu, tak zkusit start - pokud je immo tak by měl motor naskočit a za cca 2s zhasnout...
borlan - FK

Re: Imobilizer - zase a poněkolikáté...

Příspěvekod smazany clen - FK » čtv 26. čer 2008 11:12:59

Tak to může vyzkoušet když vyndá transponder. Nebo se koukni jestli máš na spínačce po odendání plastu zezadu takovej kroužek a vedou od něj dráty.
smazany clen - FK

Re: Imobilizer - zase a poněkolikáté...

Příspěvekod borlan - FK » čtv 26. čer 2008 11:44:15

Matias píše:Tak to může vyzkoušet když vyndá transponder. Nebo se koukni jestli máš na spínačce po odendání plastu zezadu takovej kroužek a vedou od něj dráty.


Jasné - akorát já měl ten transponder celkem dost zalisovanej, dalo to fachu vydolovat a nezku*vit když jsem ho stěhoval do vystřelováku. Pro účely zkoušky by to asi bylo škoda kuchat...

Pokud není na spínačce nasazen plastový kroužek (průřez cca 1x1cm), tak tam immo není. Pokud tam kroužek je, tak ještě není jisté jestli je immo funkční, jestli to není jen pozůstatek... :-)
borlan - FK

imobilizer- novy klic

Příspěvekod a1ex - FK » čtv 26. čer 2008 17:37:13

koupil sem nedavno feldu (98), ktera ma imobilizer, nicmene jen jeden klic (takovej hranatej, kterej nejde rozdelat) a druhej je bez, takze je to asi dodelavany. pod pristrojovkou sem si vsimnul takovy krabicky, z ktery lezou dva svazky dratu, coz bych rekl, ze bude asi RJ immobilizeru. Moje otazka zni, lze dodelat imobilizer i do druhyho klicku i kdyz nemam zadnej kod, no proste nic? Pokud vim, tak ten kod lze vycist pres kabel, ze? kolik tak stoji dodelani druheho klicku?
a1ex - FK

Re: imobilizer- novy klic

Příspěvekod madmaik » čtv 26. čer 2008 17:42:28

Ja jsem si klic nechaval dodelavat tady http://www.ilco-orion.cz on vycte kod immo z toho puvodniho klice pomoci takove krabicky :)) a klic na feldu stoji 850,- na ostatni vozi snad 900-1000
Škoda Felicia SportLine 1,6mpi rv. 6/2000 a Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995 no.2
bylo Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995
este bych si pral nejakyho peknyho pickupa
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=8259
http://madmaik.rajce.idnes.cz/
Uživatelský avatar
madmaik
_________________
_________________
Palec nahoru! 11 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 1499
Registrován: stř 06. úno 2008 21:33:15
Bydliště: Praha 4/ Mochov

Re: imobilizer- novy klic

Příspěvekod borlan - FK » pát 27. čer 2008 8:09:47

Jde koupit železo a k němu programovatelný čip. U nás bratru za 900 komplet. Samotný čip mi odmítali prodat (železo jsem už měl). Když koupíš tento komplet, tak v klíčařství ten čip naprogramujou podle toho tvého funkčního klíče (nepotřebují k tomu tedy auto, jen ten funkční klíč). Další řešení (tak jsem pořešil já) je mít nebo sehnat nějaký cizí klíč s čipem (origo klíč, čip natvrdo naprogramován, nejde přeprogramovat) a pomocí VAGu i tento klíč přizpůsobit...prostě se ŘJ naučí "poslouchat" i tento klíč. Takto různých klíčů zvládne ŘJ více, nevím kolik je maximum...ale bude to myslím víc jak 4...
borlan - FK

Re: Imobilizer - zase a poněkolikáté...

Příspěvekod breta1 » pát 27. čer 2008 10:09:39

Jednoduse lze zjistit existenci immo - zabal klic do 2 vrstev alobalu, kdyz nenastartujes, je tam immo.
breta1

Re: imobilizer- novy klic

Příspěvekod Atnarfus » pát 27. čer 2008 19:52:32

Za 800 se prodává nový originál klíč přímo ve škodovce. Mě ho objednali do druhého dne. V ceně je samozřejmě i naučení nového klíče do řídící jednotky imobilizeru a vymazání ztraceného klíče.
Uživatelský avatar
Atnarfus
Palec nahoru! 4 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 4121
Registrován: úte 25. pro 2007 14:31:06
Bydliště: Vysočina

Re: Imobilizer - zase a poněkolikáté...

Příspěvekod IvoR - FK » ned 29. čer 2008 20:02:32

Díky za tip, immo tam mám a funguje. Zabalil jsem klíček do asi čtyř vrstev alobalu a zkusil nastartovat. Motor chytl, ale po vteřině dvou zhasl. Bez alobalu chytl a běžel.
Ještě jednou díky a přeji krásný nejen dnešní den.

Ivo v.r.n.k.
IvoR - FK

Re: imobilizer- novy klic

Příspěvekod smazany clen - FK » pon 30. čer 2008 6:35:56

Dá se pořídit i za 600 peněz. Je to ale neoriginální ital. Funguje bez problémů a za pár minut byl hotovej. (Jihlava naproti autobusáku) Tvarově se podobá originálu (r.v. 97).
smazany clen - FK

Re: Imobilizer - zase a poněkolikáté...

Příspěvekod IvoR - FK » pon 30. čer 2008 8:51:00

Nainstaloval jsem si do vozu ještě jeden imobilizér, s magnetickým spínačem. Permanentní magnet nosím na kroužku spolu s klíči. Nevadí čipu v klíčku trvalá blízká přítomnost magnetu?
IvoR - FK

Re: Kde je immo :D

Příspěvekod Yetty65 » stř 09. črc 2008 22:36:19

sorry že je to mimo tema ale nevíte kolik stojí udělat obyč klíč bez immo. ? Ja už mam jen jeden tak bych si chtěl přidělat pro jístotu :)
Uživatelský avatar
Yetty65
Palec nahoru! 6 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 231
Registrován: pon 28. dub 2008 22:02:20
Bydliště: Klatovy

Re: Kde je immo :D

Příspěvekod borlan - FK » čtv 10. črc 2008 8:23:16

Mě dělali ten placatej s boční drážkou, uvnitř místo pro čip. Myslím mě to před půlrokem přišlo na +-100,-
(jen tak mimo - to železo jsem pak vykuchal a nosím ho v peněžence jako záložák pro případ nouze - zabouchlý DO v autě, nebo něco potřebuju vzít z auta když jdu kolem a nemám sebou startovací klíče s DO)
borlan - FK

Deaktivace imobilizeru

Příspěvekod janny » čtv 22. led 2009 21:19:38

Sháním někoho kdo by mi byl schopen na mé Felicii 1.3MPi 1997 deaktivovat imobilizer nabo přidat ke stávajícímu čipu ještě jeden z jiného klíče. Jsem z Brna. Děkuji za pomoc
Uživatelský avatar
janny
Palec nahoru! 1 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 45
Registrován: úte 20. led 2009 21:15:17
Bydliště: Chudčice

Re: Deaktivace imobilizeru

Příspěvekod 103457 » čtv 22. led 2009 21:21:05

deaktivace se tu řešila cca před týdnem, stačí hledat a čip do feldy ti udělají v každém dobrém klíčnictví.
Uživatelský avatar
103457
_________________
_________________
Palec nahoru! 96 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 11062
Registrován: ned 29. led 2006 21:19:41
Bydliště: Nejdek okr. K. Vary

Re: Deaktivace imobilizeru

Příspěvekod smazany clen - FK » čtv 22. led 2009 21:46:17

No on čip má jen by ho potřeboval naprogramovat, ale nejsem si jistej zda je potřeba jednotnej čip, nebo zda je možné nahrát dva různé čipy
smazany clen - FK

Re: Deaktivace imobilizeru

Příspěvekod Ivarek » čtv 22. led 2009 22:14:48

Pokud má jeden funkční tak není problém přihrát další,resp nakodovat oba.Samozřejmě musí to být čip pro immobox z feldy.
Uživatelský avatar
Ivarek
_________________
_________________
Palec nahoru! 16 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 2834
Registrován: čtv 15. bře 2007 12:17:01
Bydliště: Melnik

Re: Deaktivace imobilizeru

Příspěvekod janny » pát 23. led 2009 16:10:20

Čip mám z jiné feldy s imo. Chci ten druhy čip použít do vystřelovacích klíčů. Poraďte mi někoho z okolí Brna kdo je schopný to udělat. Díky
Uživatelský avatar
janny
Palec nahoru! 1 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 45
Registrován: úte 20. led 2009 21:15:17
Bydliště: Chudčice

Re: Deaktivace imobilizeru

Příspěvekod Vici » úte 27. led 2009 23:18:37

k timu potrebujes VAG a znat PIN k Imobilizeru
O1 Combi ASZ 204PS/461Nm, Galaxy AUY 149PS/368Nm, Sharan AUY 4motion série, Favorit Silver Line 50kW
Uživatelský avatar
Vici
Palec nahoru! 9 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 1278
Registrován: úte 16. pro 2003 16:17:43
Bydliště: Rožnov p.R.

Re: Imobilizer - zase a poněkolikáté...

Příspěvekod mako » stř 28. led 2009 1:40:36

kluci já mám zas takovej problém. mám imobilizer v klíči (10/97) a mám jenom jeden klíč. mám ještě jeden klíček s čipem ale není naučenej na imobilizer, je tam potřeba nahrát software nebo co se s tím dělá. a nevíte náhodou kde mi to udělaj případně za kolik?
díky za rady
VW passariantion+VW felicia diesel power
ex-felicia GLXi 1,3MPi 1997 Red-Hot-chilli, ex-felicia LXi 1,4mpi 1996 White candy
Uživatelský avatar
mako
Palec nahoru! 5 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 436
Registrován: pát 15. srp 2008 16:44:12
Bydliště: [SK] - ZM

Re: Imobilizer - zase a poněkolikáté...

Příspěvekod Atnarfus » stř 28. led 2009 7:46:15

Udělají ti to např. ve škodováckém servisu.
Pomocí diagnostiky vymažou z řídící jednotky všechny klíče a naučí tam všechny které jim dáš.
Cena bude tak dvě stovky odhaduju.
Uživatelský avatar
Atnarfus
Palec nahoru! 4 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 4121
Registrován: úte 25. pro 2007 14:31:06
Bydliště: Vysočina

Re: Deaktivace imobilizeru

Příspěvekod janny » stř 28. led 2009 16:22:20

A pokud mam jen jeden funkční čip a neznam pin, pujde to?
Stačilo by mi i kdyby se dal přikodovat dalsi čip z jiného auta ktery mam doma.
Uživatelský avatar
janny
Palec nahoru! 1 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 45
Registrován: úte 20. led 2009 21:15:17
Bydliště: Chudčice

Re: Deaktivace imobilizeru

Příspěvekod harvi - FK » stř 28. led 2009 19:51:04

hej, pojde to, ak mas funkcny cip. da sa potom zistit PIN aj prikodovat dalsie chipy
harvi - FK

Re: Deaktivace imobilizeru

Příspěvekod raduzo22 - FK » stř 28. led 2009 19:59:44

Co vím tak by ti to měli udělat v Brně na Veveří, je tam velký zámečnictví kde to dělají.
raduzo22 - FK

Re: Deaktivace imobilizeru

Příspěvekod Ivarek » stř 28. led 2009 20:45:29

Jinak bacha na to...zámečnictví většinou dělají klony čipů.Lepší je když seženeš někoho kdo ti vyčte pin a běžným způsobem klíče přizpůsobí k immu.
Mě to dělal např jeden chlápek s vagtachem v Kladně,trvalo mu to cca 3 minuty a nechtěl za to nic,nicméně jsem mu dal 200kč.
Uživatelský avatar
Ivarek
_________________
_________________
Palec nahoru! 16 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 2834
Registrován: čtv 15. bře 2007 12:17:01
Bydliště: Melnik

Re: Deaktivace imobilizeru

Příspěvekod janny » stř 28. led 2009 21:50:37

No právě. V zámečnictví chcou za klíč s klonem čipu 1200. Proto chci nechat přizpůsobit ten čip co mám doma, ale potřeboval bych někoho z okolí Brna.
Uživatelský avatar
janny
Palec nahoru! 1 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 45
Registrován: úte 20. led 2009 21:15:17
Bydliště: Chudčice

Další

Zpět na Centrální zamykání, alarmy, imobilizér

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron