Makiavely píše:Funguje ten Immo killer? zkoušel to někdo? Mám s imem jen potíže, tak zjištuju jestli se to dá, ale co jsem zjistil tak to není jen tak a nějaký program ho neodstraní.
toy píše:ja to viem vypnúť ak my niekto chcel treba vyletovať z riadiacej jednotky epromu vyčitať obsah s nej cez programátor zmeniť stav imma na off v immkillery napr.a nahrať upravený obsah späť naletovať eprom a je to
madmaik píše:tam prave nic nebylo...jeste sem to ted vyhrabal z kose a fakt v tom plastu nic neni,du do auta zkusti jen takhel ten klic jak je na fotce jestli to chytne teda nebo ne
Ivarek píše:Čip u imma 1 generace - Felda - je taková malá černá kostička a najdeš jí po rozlousknutí klíče jak psal kejzi.
kejzi1 píše:Ivarek píše:Čip u imma 1 generace - Felda - je taková malá černá kostička a najdeš jí po rozlousknutí klíče jak psal kejzi.
No mám to tam i u druhý generace,je to trošku v tom plastu vidět
IvoR píše:Dobrý den vinšuji.
Před čtyřmi měsíci jsem koupil Feldu (1.3 LXi 1996). Původní majitel mi nic neříkal o tom, že by byla vybavena imobilizérem. Vycházel jsem tedy z toho že imobilizér ve voze není, a tak jsem se dal no návrhu a výroby vlastního (http://ryznar.vellum.cz/elektro/unimmo.htm). Koneckonců sdílím názor, že případného zloděje nejvíc překvapí vlastní systém, o němž neví jak funguje a kde je ve voze umístěn.
Ještě než jsem se chtěl pustit do namontování mi bylo řečeno, že snad všechny Feldy byly imobilizérem vybaveny. A abych se prý podíval do klíčku, jestli tam mám nějaký čip. Rozloupl jsem tedy plast klíčku, a uvnitř cosi objevil. Při kraji je umístěn nějaký malý černý kvádřík, rozměry odhadem 3x3x10 milimetrů.
Mám tedy pár dotazů, i když mne možná budete mít za trubku:
1. Je to malé černé v klíčku opravdu čip imobilizéru?
2. Pokud ano, nakolik je tento systém imobilizéru bezpečný a případným chmatákem "průstřelný"?
3. Dá se tento systém bez nějakých velkých problémů vyřadit, kdybych jej nechtěl?
4. Jaký je váš názor na doplnění stávajícího imobilizéru dalším systémem?
Za případné odpovědi děkuji předem i zadem, a přeji krásný nejen dnešní den.
Ivo v.r.n.k.
Matias píše:Tak to může vyzkoušet když vyndá transponder. Nebo se koukni jestli máš na spínačce po odendání plastu zezadu takovej kroužek a vedou od něj dráty.
Zpět na Centrální zamykání, alarmy, imobilizér
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník