Dole hlasujte, zda přijedete a který termín vám vyhovuje. Pokud vám vyhovuje víc termínů, dejte hlas každému, kdy se vám to hodí a kdy přijedete. Hlasují opravdu jen ti, kdo přijedou, ať máme nějaké závazné počty, to s ohledem na objednání prohlídky i velikost restaurace na oběd. Děkuji a těšíme se na vás.
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1.8T - bude update ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
Psal jsem do muzea, jak dlouhá je prohlídka muzea, depozitáře a fabriky, čekám na odpověď. Ikdyby jsme skončili někdy kolem 15 hod, tak do Kolína to máš cca 60km. To dáš fobií za hoďku, takže stihneš i večeři v hotelu.
Toníku tak hlasuj pro dny, které ti vyhovují. Jinak Vás musím zklamat, prohlídky výrobního závodu jsou z důvodu prevence proti Covid 19 až do odvolání zrušené. Takže nás vezmou jen do muzea a depozitáře. Čili otàzka jedeme bez prohlídky výrobního závodu? Nebo odložíme na neurčito až bude výrobní závod otevřen?
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1.8T - bude update ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
Prosím hlasujte, kdo ještě nehlasoval. Večer poprosím náčelníka, aby udělal ofociální registraci na sraz už s konečným datem srazu. Program tedy návštěva muzea a depozitáře s průvodcem a pak oběd. Zatím to vypadá, že nejvíc zájemců je na 22.8.2020
Lukáš nám udělá prezenčku na sraz, jakmile bude otevřená, registrujte se, kolik vás přijede a zda zůstanete na oběd. Musíme objednat muzeum i hospodu, tak ať máme co nejpřesnější počty. Děkuji všem.
Ty znáš mé cesty a silnice a víš, že mnoho lidí jezdí nerozumně a lehkomyslně. Dej, ať mezi ně nepatřím, ale ať jsem ke každému zdvořilý a laskavý. Dej, ať se nestanu vrahem, a pomáhej mi, abych se vrátil zdráv a beze škody pro druhé i pro mne.
Škoda...22.8 je termín který opravdu nemůžu...Tak přeji prima počasí a super zážitek.... Kdyby bylo potřeba poradit nějakou restauraci, můžu se poptat...
S ohledem i na naše bezpečím (covid 19) je snížen počet registrovaných skupin s průvodcem, abychom se nepotkaly se skupinou co jde po nás přesunuly náš začátek již na 9,00 hodinu ranní. Takže prosím přijeďte o chvilku dřív na parkoviště, abychom v 9,00 hodin mohli začít prohlídku s průvodcem. Děkuji všem.
Restaurace je asi 300 m od muzea, takže můžeme jít pěšky, komu se nechce, může autem přejet od muzea k restauraci, je tam také parkoviště, ale je placené.
Krátkej srázek se dle mně povedl, jsem rád, že jsem vás viděl a že je nás stále dost věrných felďanů. Hlásím, že jsem doma, ikdyž jsem to vzal trochu oklikou přes Prahu, Plzeň až domů. Všechno v pořádku, cesta dobrá. Na fotky udělám nové vlákno, vkládejte je prosím tam.
Ja to bohuzel nedal, cesta z Chorvatska nebyla uplne idealni, hlavně Slovinsko, takze bych po 1000km dorazil kolem poledne... Takze holt priste... Lukas s Matym snad pozdravy vyridili...
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!! Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže--->ZDE<--- Je ... Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná Český pravopis je freeware, ale v žádném připadě není open source!Používej dle libosti, ale nemodifikuj ho!
Za mě sraz super, i když rozsahem spíš komorní ale to vůbec neva... Moc rád jsem opět viděl staré tváře... A fotky taky super....byl jsem zvědavý jestli Vašek stačil doběhnout tu společnou...a stihl PS ještě že tam byl ten vandal s tou značkou...ta to tam vážně kazila
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!! Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže--->ZDE<--- Je ... Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná Český pravopis je freeware, ale v žádném připadě není open source!Používej dle libosti, ale nemodifikuj ho!
qelv .. nikdo ti bránit nebude, ale tohodle šmoulu podporovat nebudu
začal jsem mu aspoň opravovat informace ve videích na YT