Závada vůbec nenastartuje.
-
nc44 - FK
Závada vůbec nenastartuje.
Jedná se o škoda felicia rok výroby 1995 motor 1,3 136 B (BMM).
Točí ale nenastartuje. Vyměnil jsem snímač otáček. Byl tam starší tip, který je vcelku. Dříve na diagnostice hlásil chyby tak jsem jsi myslel že to bude důvod. V prodejně mi tvrdí že nový i s kabelem je záměny tak jim věřím. Přes výměnu auto nenastartuje.
Svíčky jiskru pálí, nikde jsem nenašel špatnou pojistku ani odpojený kabel . V oleji je cítit benzín! Nenapadá někoho co to je za zavadu?
Točí ale nenastartuje. Vyměnil jsem snímač otáček. Byl tam starší tip, který je vcelku. Dříve na diagnostice hlásil chyby tak jsem jsi myslel že to bude důvod. V prodejně mi tvrdí že nový i s kabelem je záměny tak jim věřím. Přes výměnu auto nenastartuje.
Svíčky jiskru pálí, nikde jsem nenašel špatnou pojistku ani odpojený kabel . V oleji je cítit benzín! Nenapadá někoho co to je za zavadu?
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne pon 01. pro 2008 15:24:57, celkem upraveno 1 x.
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Závada vůbec nenastartuje.
Jak psal kolega nabít a změřit baterku A co čerpadlo dává benzín ? .Při zapnutí klíčku je slyšet ?
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
nc44 - FK
Baterku jsem dal na nabíječku tak se uvidí.
Jestli čerpadlo jede nevím v kabině slyším hluk jako vždy ale podle mě to dělá airbag protože hluk přestane po zhasnutí kontrolky. Vzadu pod sedačkami nic neslyším ale to muže zase způsobovat to že jsem před cca 30 minutami zkoušel startovat a čerpadlo ještě tlak drží. Jinak nevím jak se dá zjistit funkčnost čerpadla.
Jestli čerpadlo jede nevím v kabině slyším hluk jako vždy ale podle mě to dělá airbag protože hluk přestane po zhasnutí kontrolky. Vzadu pod sedačkami nic neslyším ale to muže zase způsobovat to že jsem před cca 30 minutami zkoušel startovat a čerpadlo ještě tlak drží. Jinak nevím jak se dá zjistit funkčnost čerpadla.
Zkusit odpojit hadici co jde do vstřikovací jednotky dát ji do nějáké flašky a zapnout klíček, uvidíš hned jestli to dává benzín
-
Jozefj
- Kontaktovat uživatele:
Dávat a tlakovat je rozdíl.
-
nc44 - FK
Takže jsem jsi koupil novou nabíječku (stará už dosloužila) a baterku do plna nabil. A nic auto nenastartovalo, tak jsem zkontroloval, zda tam jde benzín a jde.
Ale jestli má správný tlak to opravdu nevím. Ještě je cítit benzín v oleji! Už jsem kontaktoval servis ale bohužel má plno takže mně nemůže odtáhnout a dávat peníze za dražší otahovku tet před vánoci nechci. Nenapadá někoho co to ještě je?
Ale jestli má správný tlak to opravdu nevím. Ještě je cítit benzín v oleji! Už jsem kontaktoval servis ale bohužel má plno takže mně nemůže odtáhnout a dávat peníze za dražší otahovku tet před vánoci nechci. Nenapadá někoho co to ještě je?
-
Jozefj
- Kontaktovat uživatele:
A jak vypadají svíčky a konektor u čidla otáček?
-
nc44 - FK
Tak stav k dnešnímu dni je takový:
Na vagu mi to nenajde žádnou chybu, svíčky háží jiskru a vypadají v pořádku, baterku jsem dobil, benzín jde, pojistky jsem zkontroloval, kabely ke svíčkám vyměnil za nové.
Nevidím důvod proč to nechytne.
Ještě co mě napadlo je indukční cívka ale tu nevím jak zkontrolovat.
Nenapadá někoho něco?

Na vagu mi to nenajde žádnou chybu, svíčky háží jiskru a vypadají v pořádku, baterku jsem dobil, benzín jde, pojistky jsem zkontroloval, kabely ke svíčkám vyměnil za nové.
Nevidím důvod proč to nechytne.
Ještě co mě napadlo je indukční cívka ale tu nevím jak zkontrolovat.
Nenapadá někoho něco?
-
Petan.Boss - FK
Mám stejný problém ale u 1,3 MPI a vypada to ze to je řídící jednotka...
-
Jozefj
- Kontaktovat uživatele:
Možná se zeptám blbe ,ale hází 1.válec na 1.válci?
-
borlan - FK
A ten starej snímač otáček jsi tam zkusil zpátky? Případně ještě jinej kromě toho nového. Nevím teda jestli musí být vždy chybová hláška na VAGu (uvádíš že VAG nic nehlásí)...já bych to zkusil...
-
Jozefj
- Kontaktovat uživatele:
Tady se bude muset při odpovídání psát jméno ke kterému to patří.Jelikož mezi mojí odpovědí a dotazem je jiný dotaz,samozřejmě s jiným typem motoru.
-
borlan - FK
Já myslím, že to nebyl od Petana dotaz...jen informoval, že u jeho MPi má stejné projevy jako má nc44 a vše podle něj směřuje k chybné ŘJ.... 
Já bych to viděl tak, že ten kdo odpovídá by si měl pořádně přečíst téma ke kterému se vyjadřuje, protože potom jeden o koze a druhý o voze.Jozefj píše:Tady se bude muset při odpovídání psát jméno ke kterému to patří.Jelikož mezi mojí odpovědí a dotazem je jiný dotaz,samozřejmě s jiným typem motoru.
Učit se ...učit se.... učit se...., říkal jeden pán si myslím, že mu říkali Lenin 
-
Jozefj
- Kontaktovat uživatele:
Jenže já původně odpovídal na BMM -kabely,mezi mně přišel příspěvek mpi a přivlasnil si můj příspěvek,že neznám MPI,jenže já sním jezdím.
-
Fincura
Mohlo by to být špatnou (a nebo špinavou) škrticí klapkou.
-
nc44 - FK
Úplně jsem zapomněl napsat závodu tak to udělám aspoň tet.
Tak že auto jsem dal do servisu 29. 12. 2008 brzo ráno a tam mi zjistily špatné palivové čerpadlo (palivo čerpalo ale pod malým tlakem) ještě ten den jim přišel díl a v pohodě ho vyměnili. Zjistilo se taky, že zlobí elektrika ale i to se dalo do kupy. Ještě téhož dne v 16:00 jsem spokojeně odjel.
Tak že auto jsem dal do servisu 29. 12. 2008 brzo ráno a tam mi zjistily špatné palivové čerpadlo (palivo čerpalo ale pod malým tlakem) ještě ten den jim přišel díl a v pohodě ho vyměnili. Zjistilo se taky, že zlobí elektrika ale i to se dalo do kupy. Ještě téhož dne v 16:00 jsem spokojeně odjel.