Crunch
-
Návštěvník
Re: Crunch
No nevidím tu nic! Ale Crunch bych se nebál.. Měl jsem GTS,GTR,PZI, A se vším sem byl spokojen..
Collin..
Collin..
-
smazany clen - FK
-
Návštěvník
Tyhle BMX i 694 jsem slyšel asi před 7-10dny. Klidně je vem hrají dobře. Ale nejlepší volba je dát na zeesík tak jako většinu reproduktoru..
Collin...
Collin...
-
smazany clen - FK
a budou se tam vejit, a treba i se zapojenim, jestli budou sedet.. vis co,, nejsem zadnej odbornik v tomhle 
-
RE5PECT - FK
JJ vejdou ti tam v pohodě nemusíš se bát! a zapojení je jednoduchy vyndáš ty starý a dáš tydle nic jinýho!
-
Návštěvník
No teda respect nevím,nevím jestli jen vyndá staré a dá tyhle!! Jsou to kompa pokud ti to neuniklo!! Takže pokud néní odborník jak napsal tak to nebude uplně nejjednoduší si myslím..
-
Návštěvník
respect: Co ten otazník? Jako sorry, ale kdyby mě někdo napsal u komponentních repro, že zapojení je takové, že vyndám staré a pak pouze zapoojím nové... Co to je za blábol??
-
RE5PECT - FK
Jak můžu vědět že seš to ty!Nepodepsal jsi se proto ten otazník!JO vím že sem napsal chybu neboj já mu hned psal jak to zapojí,já se přehlidl!
-
Snehulak - FK
lidi klíííd sou Vánoce. sem napište jak to má zapojit a dohadujte se na icq, ju
-
Návštěvník
respect: Jo někdy se stane že zapomenu
Ok tak pak je vše v pořádku...
Snehulak: klidně to tu promaž
Collin..
Snehulak: klidně to tu promaž
Collin..
-
RE5PECT - FK
Collin: jj v pohodě
Škoda že jsi dostal ban aspon jsi se nemusel podepisovat!Hodně jsi poradil i mě!
-
Návštěvník
No a.Maty mě psal že učet mám aktivovanej už od 23. Září... Jen sem tu nebyl a ted se nepřihlašuji-
Collin..
Collin..