převodovka?

Danny33

převodovka?

Příspěvek od Danny33 »

Ahoj. Chtěl bych se zeptat. Mám takový menší problem na řadící páce , vůbec nemůžu zařadit spátečku a pětku můžu ale bojím se ji řadit, protože se mi páka uplně jakoby vykloubí do strany. kamarád mi říkal že to může být převodovkou. nebo že by byl kloub v háji :( vůbec netuším čím to může být. Tak kdyžtak mi můžete někdo poradit. Díky. :shock:
Radek1
Kontaktovat uživatele:

Re: převodovka?

Příspěvek od Radek1 »

Vem si někoho kdo Ti bude hejbat řadičkou a koukni pod auto a podívej se na táhlo řazení k převodovce- buď bude velká vůle v tom kloubu nebo vymlácený kolík co ten kloub drží na tyčce řazení co leze z převodovky.
Danny33

Příspěvek od Danny33 »

Jo diky dneska se na to podivám snad teda :)
Danny33

Příspěvek od Danny33 »

cau. Tak sme se na to teda dneska s kámošem dívali a je to táhlo hodně povolené kámoš to zkoušel i nejak dotáhnout ale nejde říkal že to chce asi novou. tak bych potřeboval poradit kolik to bude asi stát ta oprava. díky.
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

Nevím jestli tam máš staré nebo nové řazení, ale jedno jako druhé je poměrně dobře opravitelné. Nemusíš hned kupovat komplet nové.
Danny33

Příspěvek od Danny33 »

rok výroby 98. :!:
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuladmin »

No lepsi by bylo kdybys na to vyblejsknul staci foto casti pod radici pakou. Jsou totiz snad i tri typy a kazdy je jiny.
Josh123456 - FK

Příspěvek od Josh123456 - FK »

A nekoukali jste na ten čípek, co je s ním spojený táhlo řazení s táhlem (tyčkou), co kouká z převodovky, jestli neni nějak vykloktaný? A nebo jestli nemáš náhodou nějakou příčinnou přihnutou právě tu tyčku řazení lehce, co kouká z přev.?
-jj bylo by dobré možná i foto.-
URNA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od URNA »

jak řikaj chlapy tak by bylo dobré foto..protže tam toho může být víc.... ;)
Felda 1.3 a hlavně jí dej napííít!!!! 1náááááááááá 2náááááááááááááá 3 náááááááááááááááááááááááááá
.........
Danny33

Příspěvek od Danny33 »

oki pokusim se o nejake foto snad uz dnes tu budou :)
Danny33

Příspěvek od Danny33 »

no tak teda foto sem udelal trochu jinaci co sem ja ko... vcera udelal :?
http://uloz.to/1102628/PC303188.JPG
http://uloz.to/1102629/PC303189.JPG
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuladmin »

No tys musel vyvadet Eskima nejsou spatny gumy - si zavodil ci co? Snad aspon guma pujde pouzit.
Josh123456 - FK

Si jezdil rallycross, ale né po kopečkách, ale po kanálech ne? :lol:
Danny33

Příspěvek od Danny33 »

no tak znate to ne 5 lidi v aute vecer , tak jedem na nejaky oval zajezdit ne . no tak sme tam dojeli a hodim drifta na lede a ono to nejak furt jelo a nechtelo zastavit a najednou bum a byli sme v patniku :-D ... a chtel sem se zeptat chci to vymenit to kolo .. asi tam nemzu dat rezervu s letnim obutim co? :(
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuladmin »

Ne to nezname takovydle hovadinky. :lol:
Tak na dojeti ji tam dat muzes ale jezdit celou zimu na to rozhodne nedoporucuju pac se to bude chovat strasne. Foukni ji tam a zajed do pneuservisu - pokud je guma pouzitelna = nema nikde bouly apod tak tak koupis jinej jetej disk nechas nazout gumu vyvazit a zas si muzes rezervu uklidit do kufru.
Josh123456 - FK

No, tak já v pěti lidech jsem nikdy takhle neblbnul-max. tak ve třech :-D
No hold chybama se člověk učí .. Taky bych ti radil to, co psal Kuladmin. Nic jinýho ti asi nezbyde-možná jen sehnat místo novýho nějaký pěkný starší, ale to už je na uvážení. A nebo zout rezervu a na disk z kola rezervy pak dát ten starý zimák (pokud neni v háji, což je dost možný, že bude, když dostal takovou pecku - a nebo za čas bude, těžko říct) a nebo novou gumu no a pak sehnat za brzkou dobu disk na kolo rezervy, aby si jí měl kdyby si chtěl zase blbnout v brzké pohotovosti .-).
Odpovědět