predni svetlo
-
Butcher - FK
predni svetlo
Mam problem s prednim pravym svetlem. Dalkove funfuje v pohode,svetelna houkacka taky, ale normalni mi nekdy jde a nekdy ne. Zkousel jsem davat jine zarovky, vymenovat draty uvnitr svetlometu a porad nic:( nevite cim to prosim muze byt?:(
Re: predni svetlo
Po tom, co jsi vyloučil, zbývá už jen špatný dotyk na pojistce č. 7, nebo svorkovnice na pojistkovce (BB, 6.zprava, obvykle zelená), pin 1, anebo žlutý drát odsud do reflektoru.
Přepínání světel - levá páčka pod volantem - by to nemělo dělat, to by se projevilo u obou reflektorů.
-
Butcher - FK
uz me to ale celkem zacina sr*t..kdyz na to svetla pouziju domluvu(pest) tak se rozsviti(a to jen obcas). Zarovka nova,kabely v parabole taky,pojistky dobre,nervy v kanalu...
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Pokud používáš domluvu a pak to funguje tak bych zkontroloval a očistil svorkovnice a zkusil zahejbat kabelama .Pak se uvidí.
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
smazany clen - FK
naohybej v patici na zarovku ty plechove zobacky,jestli nahodou nebudou teplem odehnute
-
Butcher - FK
Ja to cele vymenoval,ty kabely uvnitr te paraboly. A dela to furt:) zkusim to na te nove poohybat.