Plech (buchta) pod zadním světlem
-
KASPAROV7 - FK
Plech (buchta) pod zadním světlem
Zdravím,
podarilo sa mi v noci pri cúvaní nabúrať do zábradlia, poškodený je len plech pod ľavým zadným svetlom, ale zato je celkom preliačený dovnútra. Chcel by som sa spýtať, či sa oplatí dať ho vyklepať alebo rovno kúpiť nový diel, a ak nový diel tak kde by som ho zohnal.
Mám Felíciu combi Atlanta
Ďakujem
podarilo sa mi v noci pri cúvaní nabúrať do zábradlia, poškodený je len plech pod ľavým zadným svetlom, ale zato je celkom preliačený dovnútra. Chcel by som sa spýtať, či sa oplatí dať ho vyklepať alebo rovno kúpiť nový diel, a ak nový diel tak kde by som ho zohnal.
Ďakujem
-
Collin - FK
Re: Plech pod zadným svetlom
Ted sem našel že někdo prodává tady: http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =49&t=8751
Nebo novej http://www.elitecat.cz/ArticleSelection.aspx?B=0
Nebo novej http://www.elitecat.cz/ArticleSelection.aspx?B=0
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Kup nový. Rovnaný bude reznout a budeš to sundavat znovu.
Demontáž je docela pakárna, tak to udělej hned pořádně. Musí dolu světlo i nárazník.
Demontáž je docela pakárna, tak to udělej hned pořádně. Musí dolu světlo i nárazník.
-
KASPAROV7 - FK
A akým spôsobom ho zmontujem? od kufru alebo zhora cez svetlo?
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Zevnitř z kufru odmontuješ světlo. Zespodu pod autem a zezadu nárazník.
Až bude dole světlo a nárazník, tak už jenom vytočíš čtyři matičky co drží ten plech.
Počítej ale s tím, že matice co drží nárazník jsou většinou zarezlé a to samé ty co drží ten plech.
Až bude dole světlo a nárazník, tak už jenom vytočíš čtyři matičky co drží ten plech.
Počítej ale s tím, že matice co drží nárazník jsou většinou zarezlé a to samé ty co drží ten plech.
-
KASPAROV7 - FK
Ďakujem,
Našiel som tento diel na jednom vrakovisku zo starých felícií, myslíš, že mám kúpiť ten (bolo by ho treba obrúsiť a prestriekať, pretože je modrý a ja mám zelenú atlantu) alebo radšej nový?
Našiel som tento diel na jednom vrakovisku zo starých felícií, myslíš, že mám kúpiť ten (bolo by ho treba obrúsiť a prestriekať, pretože je modrý a ja mám zelenú atlantu) alebo radšej nový?
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Když koupíš starý, tak ho nemusíš brousit, jenom ho stříkneš vrchní barvou. Nesmí být ale sebeméně rezatý. Jestli je už i minimálně chycený korozí, tak kup nový.
-
KASPAROV7 - FK
A nedalo by sa to ošetriť? vybrúsiť a natrieť nejakým ošetrujúcim prostriedkom? predasale, vyšlo by ma to lacnejšie
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
To už záleží, jak si s tím chceš hrát. Zezadu je ten plech dvojitý a tam to nikdy rezu nezbavíš a neošetříš to.
Než sundavat za rok znovu nárazník, to bych si raději připlatil za nový plech.
Než sundavat za rok znovu nárazník, to bych si raději připlatil za nový plech.
-
KASPAROV7 - FK
Mhm, ďakujem. Teraz som si všimol, že je nalomený aj zadný nárazník, to je už troška horšie... ach jaj
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Nárazník nech svařit.
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Jasně. Plastové díly se svařují úplně normálně. Se poptej v okolí, dneska už to dělá kde kdo, někdo to ale umí i dobře.
-
Collin - FK
Neřeš tady jestli novej nebo použitej! Novej stojí kolem 300,- to je nic. Kup to a máš klid..
-
KASPAROV7 - FK
Podarilo sa mi naraziť na inzerát, kde ho ponúka skoro úplne nový, akurát je to z obyčajnej feldy 98 a nie kombíka, ale to by malo sedieť, nie? Opticky to sedí, ale nie je tam nejaké iné uchytenie?
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Jsou stejné 
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
-
KASPAROV7 - FK
Oukej, ďakujem veľmi pekne, a musím povedať, že táto stránka a fórum sú mi veľmi sympatické, je o Felícii, veľa informácií, rýchle odpovede... Krása 
-
Návštěvník
www.dimexautomarket.skKASPAROV7 píše:Zdravím,
Ďakujem