Kde na rovnání ALU-Moravskoslezský kraj

moskvic - FK

Kde na rovnání ALU-Moravskoslezský kraj

Příspěvek od moskvic - FK »

Zdravím, nevíte někdo kde mi vyrovají ALU v okolí ostravy..a případně kolik za to asi? Jsou to 14
tgfh - FK

Re: Kde na rovnání ALU-Moravskoslezský kraj

Příspěvek od tgfh - FK »

A nevíte kde přímo opravujou ALU disky? (Oděrky apod.)
Macman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macman »

zeptam se ti na to kamose ted si nechava nekde rovnat disky...jinak v kazdem druhem pneuservise ti je pouslou do svojich externich firem..jednou jsem psal do jednoho pneu co je u makra a tam rikali ze na to maji firmu stejne jako ostatni pneu (pokud to nedelaji primo)...narovnani kola se pohybuje do 1000,- zalezi na poskozeni (litr za to kdyz je to ohnuty brutalne) oderky z patniku se daji osoustruzit popr nejak zakytovat
méně znamená někdy více...
Obrázek
tgfh - FK

Příspěvek od tgfh - FK »

Právě mám ty svoje seriové disky ochlustané od vystříkávání dutin v roce 02, je už to 7 let staré ty černé fleky a technický benzin už na to nepůsobí, ještě mám doma aceton ale bojím se abych ty kola nerozleptal :)

Tak bych je rád vyčistil, oděrky tam jsou jen drobné, s těma si pohraju teda sám, když je to teda trošku složitější.
Hanuš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanuš »

Pokud chcete nekdo rovnat kola, ci navarovat chybejici kus hliniku.. tak nize nejake kontakty
Pan Osmančik - ZDE - Kozmice... dela kvalitne opravy disku..neustale pracovne vytizen..opravuje disky i pro MB a taky se s nicim nesere.. :lol:
nejake prihody "takže pan Osmančík mě vyfakoval s tím, že kolo za dva tisíce nemá cenu opravovat"
Přesná citace jeho slov po shlédnutí poškrábaného disku:"Synku s tím běž do prdele já nemám na píčoviny čas"

Šafara Marek - Ludgeřovice... pokusim se na nej sehnat kontakt. Ale treba ho nekdo z okoli Hlučina zna ;)
Dobre auto nepoznas po ctvrt mili, ale po dvaceti letech!!!
Butcher - FK

Příspěvek od Butcher - FK »

Vim,ze v Prchalove delaji piskovani a komaxit. ALe nemam konkakt zatim :(mozna budou i rovnat.
Odpovědět