Jak vyčistit expanzku?
- Vlada320
- Kontaktovat uživatele:
Jak vyčistit expanzku?
Klucí prosim vás poraďte mi čím mám vyčistit expanzní nádržku zevnitř.to auto mělo evidentně někdy podfouklý těsnění a šel asi olej do vody a v nádržce mám na stěnách zbytky po týhle havárce.ve vodě už nic není ta je vpohodě ale ta nádržka je dost zasraná zevnitř a ani nepoznám kde je voda když jí tam naleju.je to takovej černej hnědej mazlavej sajrajt na stěnách však to znáte.já to vymejval jarem a ten vůbec nepomáhá.chce to asi něco co by to vyzralo protože prstama ani ničím jiným se tma nejde dostat.
a kdyžtak jestli jste jí někdo kupoval tak kolik stojí nová.když nepůjkde vymejt tak koupím novou tohle mě vážně sere.
Škoda Felicia Kombi 1.3 mpi Lpg 390 000 km, STK za námi a pořád slouží věrně dál, těch 500 tisíc km s ní prostě dám :-)
-
glx1.6 - FK
Re: Jak vyčistit expanzku?
trocha piesku zmiesat z technickym benzinom zatrepes ale potom to poriadne vyplachni a nezabudni musi bit vymontovana
- Vlada320
- Kontaktovat uživatele:
jj vyndanou jí mám ok tak já to proleju benzínem s tím pískem no.doufám že ten benál pak půjde vypláchnout už tím jarem 
Naposledy upravil(a) Maty dne ned 08. úno 2009 23:58:46, celkem upraveno 1 x.
Důvod: viz. pravidlo č. 4
Důvod: viz. pravidlo č. 4
Škoda Felicia Kombi 1.3 mpi Lpg 390 000 km, STK za námi a pořád slouží věrně dál, těch 500 tisíc km s ní prostě dám :-)
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Klidne tam i nacpes hadr na sroubovaku a SYNTETICKYm redidlem taky nic nezkazis. NEEE NITRO !!!
- Vlada320
- Kontaktovat uživatele:
dobrý kluci tak už to mám.a nejlíp to jde když nahážete do expanzky kousky hadrů stačej tři čtyři a nalejete do ní normální benzín a pak kvedlat a kvedlat a kvedlat a oni ty hadry krásně všechen ten nános strhnou a vyčistěj z těch stěn.pak vylejt a hadry prstem vyndat a doma pořádně prolejt jarem s vodou a to samí víčko pořádně očistit.teď to mám na balkoně kde se to suší