Ahoj..
Mám takový problém.Ted se mi asi potřetí zasebou stalo to,že jsem ráno přišel k autut a když řadím,tak musím fakt hodně tlačit,abych vyndal a zandal jinou rychlost.At dám cokoliv,tak to jde trašněztuha.Po chvilce ale problém přestane a jde zas řadit dobře...čím to je?
Zatuhlé řazení
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zatuhlé řazení
Zespodu ti zatuhava tahlo v cepu resp sroubu apod. zalezi kterou verzi razeni mas kazdopadne chybu hledej zespodu pod autem v tom tahlu a jeho pohyblivych castich.
-
SobiM - FK
a když to jde postupem času líp a líp??To se zas jako uvolnila?
-
AAA
JJ v tehle zime trosku zahybes a povoli - muzes tam mit i vlhkost misto mazaciho tuku tak to trosku zamrzne apod. Taky mam prvni dva pohyby s radici pakou kdzy je mraz kolem - 10 tuzsi a pak uz normal v pohode. Nebo to muze byt i olejkem v prevodovce ale zacal bych tim tahlem razeni.
-
Goofy - FK
myslim že ted v zimě když mrzne tak je řizeni "zatuhly"...ale po chvilce povolí...já když jdu po noční nebo na ranní směnu tak jde hodně ztuha 1 a 2 ale po chvilce všechno o.k. ....co jsem se bavil s chlapama v práci tak jim to dělá taky....neříkám že pokaždé..jen když mrzne kolem -8C
možná se pletu tak mě klidně opravte
možná se pletu tak mě klidně opravte
-
SobiM - FK
No udělalo mi to vždy když jsem přišel kautu ráno,tak to asi bude opravdu tím..nebo až se oteplí,tak uvidím,jestli to dělá nebo ne..