Já tvrdím že čelní skla světel sou dělaná pouze na určitý světelný výkon,pak už neplní svůj účel a oslňují.Pročpak asi nejsou povolený silnější žárovky anebo má snad nějaká přestavbová sada xenonů atest?
I když nejsem jejich zastánce tak sem jich několik namontoval,a podle mě oslňují.I seřízený.
Teď můžete začít házet vajíčka a rajčata.
Xenony
Re: Xenony
100W žárovky a silnější nejsou povolený dle mě hlavně proto že jejich odběru není uzpůsobená elektroinstalace a ve voze a může dojít k požáru ,druhý důvod dle mě je jejich mnohem větší tepelný výkon a spojený s rizikem poškození paraboly viz felicia jí ma plastovou. To jsou dle mě hlavní dva důvody ale zajimavý je že i přesto že nejsou schválený pro provoz na pozemních komunikacích jsou běžně k dostání v každém obchodě s autodoplňkama co je tedy špatně a spousta řidičů na ně jezdí a pochybuji že poznáš který znich to je. U xenonů je to bohužel jasný přesto si myslím že je to jen otázka času kdy budou tyto H.I.D. sady povoleny i u nás čeká se jen na někoho komu nebude líto peněz a bude ochotný zaplatit nějaký malinkatý úplateček nějakýmu zkorumpovanýmu úředníčkovy který o těchto věcech může rozhodovat. Ovšem vzhledem k tomu že by na tom dotyčný nevidělal protože jeho sady by s ohledem na výši částky spojenou s homologaci byly tak drahé že by je nikdo nekupoval obzvláště když se již dnes dají sehnat sady do 4000,- si na homolagaci asi ještě počkáme. Navíc česká republika není dle mě zajimavý trh s autodoplňkama aby firmám stálo za to tu nechat atestovat ještě jednou něco co má atestaci pro celou evropu jen né pro tento směšný Kocourkov.
Moje felda 1.4 MPi
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
- Zdenda19895
- Kontaktovat uživatele:
Favo to vystihl přesně 
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Lidi kdo ste kdo.Poraďte mi prosím.Odešla mi dneska jedna výbojka na hid sadě.Prozatím jsem tam hodil obyč žárovky ale nedá se stím jezdit.Mám sadu Sanhua hid 8000 K.Sehnal jsem ji tak nějak pokoutně a jeden jediný obchod kde to maj v nabídce je asi zrušený...Nevíte někdo jestli bude fungovat i jiná výbojka?Myslím od jiného výrobce.Mám tyhle http://www.levneautodoplnky.cz/exterier ... c-679.html akorát 8000K.
- Zdenda19895
- Kontaktovat uživatele:
Měly by tam fungovat všechny výbojky. Je to stejné jako u žárovek. Ty to máš blízko do Luhačovic. Tam je docela solidní obchod.
http://www.xenony.in/bixenony-bi-xenon/ Máš tam telefon na Dušana Krajča, tak se s ním domluv. 
Nikdy neříkej že něco nejde. Vždy se najde nějaký blbec který neví že to nejde a udělá to.
Není důležité vyhrát, ale nasrat toho kdo tě porazil.
Není důležité vyhrát, ale nasrat toho kdo tě porazil.
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Díky díky.Hned dneska tam zavolám.V pondělí mám volno,tak bych tam mohl zajet.
-
flue - FK
Čau lidi, chtělbych se zeptat zo by jste mi doporučily za xenony do felicie aby byly za přijetelnou cenu a aby si to moch nainstalovat i laik. Dik moc.