kapacitor
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
Re: kapacitor
...nemusíš nic vrtat...pod pravým pantem kapoty je šroub se závitem...tam můžeš pouzdro připevnit...kapacitor by se měl instalovat co nejblíž u zesilovače...
www.fancarhifi.cz vše co potřebujete pro ozvučení vašeho miláčka
-
Collin - FK
Já mám pojistku přidělanou k ventilátoru nebo co to je. Takové to černé. Kap 30-50cm od zesíku.
-
smazany clen - FK
kapacitor sluzi len nato aby lepsie isli basy aby eliminoval prudove narazi??? alebo aj bateria lebsie bude drzat????
Kapacitor slúži na zníženei kolísania napätia batéria, tzn. čo sa týka výkonných zosilovačov, dokáže zvýšiť strednú hodnotu svorkového napätia na zosíku. Samozrejme, na úkor odberu prúdu z batérie.
-
Legolas19 - FK
Pioneer DEH-4000UB
přední Crunch BMX 5.2C - 130 mm
zadní Crunch BMX 694 - 6x9
zesilovač Crunch GTR 250.2
Subwoofer Crunch CRB 300
budu potřebovat Kapacitor pomuže mi to k něčemu ?
http://www.prohifi.cz/kapacitory?vyrobce=crunch tenhle bych chtěl
přední Crunch BMX 5.2C - 130 mm
zadní Crunch BMX 694 - 6x9
zesilovač Crunch GTR 250.2
Subwoofer Crunch CRB 300
budu potřebovat Kapacitor pomuže mi to k něčemu ?
http://www.prohifi.cz/kapacitory?vyrobce=crunch tenhle bych chtěl
-
Collin - FK
Sestava solidní na poslech. S Rádiem sem si hrál(nebudu se vyjadřovat) A repro sem slyšel.. Jen ten zesík bych dal možná silnější aby jsi sw vybudil. Za mě kapík ne. Ale líbí se mě jak je to ted tady pořád
Už je to taková komedie. Na tvém místě bych 2tis za kap schoval a koupil tlumení. Podotýkám že jen na tvém místě.. Já bych kap neda,l a ani bych netlumil..
-
Legolas19 - FK
víš jak mě se to vyhodit za ten kus roury takly nechce jen sem se ptal ja sem z hudnou spokojenej a nepotřebuju ani tlumení když to zesílím tak to řve solidně ale nerad si ničím uši tak na střed to hraje pekně do feliny to uplně stačí dík za radu
-
Collin - FK
Jj Crunch hrají slušně(jak pro keho). Ale ted už by si je nekupil..
-
smazany clen - FK
Je to věc názoru, někdo je pro kap někdo proti.. Já osobně ho nemám, ani zatím neplánuju. Pokud by jsi chtěl tak tenhle by stačil bohatě
http://www.northautohifi.cz/index.php?6 ... ade-rx1200
http://www.northautohifi.cz/index.php?6 ... ade-rx1200
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
..lego...napsal jsi to dobře...řeve to... 
www.fancarhifi.cz vše co potřebujete pro ozvučení vašeho miláčka
-
Legolas19 - FK
no jo řve
ale tak víš jak zatím mě to stačí
už sem viděl mnohem horší kufry než mam ja
-
Legolas19 - FK
ja sem viděl jednu věc chci si ověřit jestli je to možny ale viděl sem borca co měl zapojene na radio přimo subík bez zesilovače je to možny ? 
-
Dexter - FK
je. možný je všechno, lidi dělaj různý blbosti tohle je jedna z nich
-
Legolas19 - FK
to musím byt ale otřesny zvuk bych řekl že se to neda ani poslouchat ale tak třeba se to někomu líbí jak bouchaní kladivem do vany 
-
Dexter - FK
jj každýmu se líbí a stačí něco jiného. jak se říká 100 lidí=100 názorů
-
Collin - FK
Lego: Hlavně nevymýšlej nějaké blbosti jo!?
Je to strašnej bastl zapojovat sw přes rádio..
-
Dexter - FK
myslim si že se ptal porotože to píše jeden člen v sekci naše vaše stroje že to tak má (člen ASI) radši sem se tam k tomu nevyjadřoval, psal tam že tam má na rádiu vybuzení na SW a že mu to prej dává 70w 
-
Dexter - FK
jj koukal jsem
trochu zneužiju tohle vlákno když už si tady píšem a na něco se tě zeptam i když asi vim jaká bude odpověď
včera jsem zjistil když jsem si nastavoval SW a měl vypojený zadní ovály že na jednom mi drnčý celý ten domeček s výškáčem a středobasem (je uvolněný) a na druhým repro zas ten výškáč. jinak při zapojených repro sem si toho ani nevšim ale když sem teda zkusil "ťuknout" do plata (MDF) tak to opravdu drnčý, asi už sou na cestě do popelnice co? (už tam sou teda asi přes 5 let)
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne ned 01. bře 2009 16:59:39, celkem upraveno 1 x.
Důvod: předchozí citace
Důvod: předchozí citace
-
Collin - FK
Měl jsem stejné problém s oválama. I když to hrálo při malé hlasitosti, tak to drnčelo a hrálo jak kdyby zkresleně. Bylo to na vyhození.. Já je měl teda v záruce, tak poslali novej kus..
-
Dexter - FK
nojo no co nadělam
počítal jsem s tím, tak až budou nějaký prašule budu muset sehnat nový, zas nadruhou stranu kdyby ty další vydržely zas pět let bylo by to príma 
-
Legolas19 - FK
neblazni ja sem ani na sekundu neuvažoval že bych to tak napojil necham si tam pekně zesilovačCollin píše:Lego: Hlavně nevymýšlej nějaké blbosti jo!?Je to strašnej bastl zapojovat sw přes rádio..
-
Collin - FK
Jj vím že máš zesík, já jen že mě hned napadlo že by jsi sw dal na rádio, a 2kanál třeb a použil na předek. Viděl jsem už dosti věcí. I 2kanál zapojený na zadní repro a sw.. 
-
Legolas19 - FK
víš jak lidi jsou tvorove co vymyslí i to co by žadny stroj nevymyslel
ne n necham to tak jak je nejsem sebevrah jedině snad bych mohl zesik vyměnit za silnější a tenhl epoužit na zadni repro 
-
Legolas19 - FK
tak dobře no jediny co myslím važně je vyměna zesilovače a ten stary vyhodim nebo prodam ale dřiv jak v letě top nebude jak řikam je krize