Větrák ze zapalovače na spínač
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Větrák ze zapalovače na spínač
Ahoj,
v autě mám větrák, který se zapíná, zapojením do zapalovače. Chtěl bych ho zapojit na stálý proud a na spínač...
Kde mám vzít nejvhodnější kabely? Jde bezproblémů se napíchnout na kabeláž ze zapalovače? Jaký dráty použít?
Díky za rady
v autě mám větrák, který se zapíná, zapojením do zapalovače. Chtěl bych ho zapojit na stálý proud a na spínač...
Kde mám vzít nejvhodnější kabely? Jde bezproblémů se napíchnout na kabeláž ze zapalovače? Jaký dráty použít?
Díky za rady
-
raduzo22 - FK
Re: Větrák ze zapalovače na spínač
Podle mě bude jednodušší když si stálý napětí vezmeš normálně z pojistkovky,a uzemnění není zas takovej problem a vypínač už vůbec ne,stačí když zadáš stálých 12 a uvidíš kolik ti toho web vyháže.
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Nejlepší to napíchneš přímo u desky s pojistkama. Až bud mít chvíli, tak kouknu který je to konektor a který drát. Nedávno jsem tam připojoval drát k zásuvce v kufru.
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Můžu použít kabeláž z rádia? Je blízko a stejně se v ní zítra budu hrabat 
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
To klidně můžeš, ten větrák nebude mít moc velký odběr.
- xmorfeuz
- Kontaktovat uživatele:
ja sem si taky natahl dva kabliky od zapalovace
muzes je papajet na osvetleni zapalovace - budes mit napeti jenom pri zapnutych obrysovkach
nebo pridelat na plisky od zasuvky a budes mit napeti stale - takze jeste vypinac
muzes je papajet na osvetleni zapalovace - budes mit napeti jenom pri zapnutych obrysovkach
nebo pridelat na plisky od zasuvky a budes mit napeti stale - takze jeste vypinac
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Tak díky za rady
Dneska sem to napojil a krásně to fachčí. Už mi zbývá osadit jenom jeden spínač na panelu a tím bude osvětlení pod nohama pomocí neonů
Trochu mi pomohlo to, že dneska bylo tak krásně, takže se dalo dělat bezproblémů v autě
Myslíte že ty neony budu moct taky zapojit na rádio? nebo by to chtělo zvláštní kabel od skřínky?
Dneska sem to napojil a krásně to fachčí. Už mi zbývá osadit jenom jeden spínač na panelu a tím bude osvětlení pod nohama pomocí neonů
Trochu mi pomohlo to, že dneska bylo tak krásně, takže se dalo dělat bezproblémů v autě
Myslíte že ty neony budu moct taky zapojit na rádio? nebo by to chtělo zvláštní kabel od skřínky?
-
raduzo22 - FK
smrcek : taky mám u rádia napojenej neon co mám v kufru,hodil sem to do dutinek a do malé čokoládky a po prd..... 
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Já jenom jestli to už není moc...rádio, větrák a neony na jednom kabelu 
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Ani jedno nemá moc velký příkon, tak to můžeš zapojit prakticky kamkoli.