Laminátové zadní dveře ANO či NE?
-
majkl - FK
Re: Laminátové zadní dveře ANO či NE?
Já jsem tam dal vrut a jeden se mi pořád povoluje. Asi ho zkusim zalepit. Kostičky by asi nedržely
-
Radekk - FK
Ahoj,
rád bych se po cca čtvrt roce opět vrátil k tomuto tématu, protože o těhle laminátových dveřích uvažuju ( www.felicia-dvere.cz) a zajímá mě jestli už jsou definitivně vychytaný všechny neduhy - jako bublinky, uchycení 3.brzdového světla, tlouštka laminátu okolo zadního skla atd.
Chtěl bych přímo od nich zrušit prolis znaku, zrušit lištu a zamračit trochu SPZ a dát je rovnou do laku, ale když čtu co se musí dodatečně přibrousit, vyvrtat apod. tak se bojim abych ten lak nemusel dělat ještě jednou
ZA KAŽDÉ ČERSTVÉ ZKUŠENOSTI budu rád.
Díky Radekk
rád bych se po cca čtvrt roce opět vrátil k tomuto tématu, protože o těhle laminátových dveřích uvažuju ( www.felicia-dvere.cz) a zajímá mě jestli už jsou definitivně vychytaný všechny neduhy - jako bublinky, uchycení 3.brzdového světla, tlouštka laminátu okolo zadního skla atd.
Chtěl bych přímo od nich zrušit prolis znaku, zrušit lištu a zamračit trochu SPZ a dát je rovnou do laku, ale když čtu co se musí dodatečně přibrousit, vyvrtat apod. tak se bojim abych ten lak nemusel dělat ještě jednou
ZA KAŽDÉ ČERSTVÉ ZKUŠENOSTI budu rád.
Díky Radekk
- Jeronimo
- Kontaktovat uživatele:
Anoo, vše je vychytané
zavolej paní Chytilové, je to všechno o domluvě ktera je na velmi dobré úrovni, a co se dveří týká, nemáš se čeho bát.... je to tu uz napsane hodnekrat
-
majkl - FK
Měl jsem trošku obavy z STK, aby si moc nevšímal nezvykle zdravých dveří na Feldě. A bylo to v pohodě. Jen když jsem ukazoval rezervu a žárovky, tak při zavírání kufru jen tak mrkl po dveřích, ve mě hrklo, ale nic neříkal a pohoda.
A za měsíc je budu mít dva roky a opravoval jsem pravé uchycení na plato (větší průměr vrutu), jinak pohoda. I ta "barva" drží.
A za měsíc je budu mít dva roky a opravoval jsem pravé uchycení na plato (větší průměr vrutu), jinak pohoda. I ta "barva" drží.
-
Radekk - FK
Díky - samozřejmě, že se s ni domluvim - ale nejlepši jsou reference přímo od zákazníků - to je jasny.
---- počkám do srazu Feliciaklubu a omrknu to na mistě u někoho z Vás - ten měsíc mě už nezabije.
Radekk
---- počkám do srazu Feliciaklubu a omrknu to na mistě u někoho z Vás - ten měsíc mě už nezabije.
Radekk
S paní Chytilovou je velmi příjemné jednání, ohledně těch úprav mi poslala tohle:
PŘÍPLATKY ZA TUNINGOVÉ ÚPRAVY
ZAHLAZENÍ ZNAKU...........................+400.-bez DPH,s DPH 476.-Kč
ZAHLAZENÍ ZNAKU A LIŠTY.................+650.-bez DPH,s DPH 773,50 Kč
ZAHLAZENÍ DVEŘÍ KOMPLETNÍ.............+900.-bez DPH,s DPH 1071.-Kč
PŘÍPLATKY ZA TUNINGOVÉ ÚPRAVY
ZAHLAZENÍ ZNAKU...........................+400.-bez DPH,s DPH 476.-Kč
ZAHLAZENÍ ZNAKU A LIŠTY.................+650.-bez DPH,s DPH 773,50 Kč
ZAHLAZENÍ DVEŘÍ KOMPLETNÍ.............+900.-bez DPH,s DPH 1071.-Kč
CX-60, Pathfinder R51 + bráchovo Pick-up 1.9D, ex 105L, 130GL, 1.3MPi, A3
Účet udržuji pouze pro vzpomínku na dobré časy s Feldou tady na foru.
Účet udržuji pouze pro vzpomínku na dobré časy s Feldou tady na foru.
-
Radekk - FK
Jo jo - tak jsem to nevydržel do srazu a minulý týden se u ní stavil osobně a objednal je i s lakem - tak uvidíme.
Jo ty ceny se docela hodí, protože jsem nechal zahladit znak a trochu zamračit - takže jsem na to zvědav - hlavně na kvalitu
- ale nebude to stejně všechno dříve jak za měsíc - musí se to prý nechat alespon 14 dní uležet než to vůbec půjde na lak.
Zatim Radek
Jo ty ceny se docela hodí, protože jsem nechal zahladit znak a trochu zamračit - takže jsem na to zvědav - hlavně na kvalitu
Zatim Radek
Nevím, jak ostatní, ale já jsem co se kvality týká spokojený. Nechával jsem si taky dveře lakovat a opravdu precizně provedená práce - žádný pomeranč, žádné kapky... A po roce používání furt super (hlavně žádná koroze
). Jediné, co mi trošku kalí radost je to, že laminát je tlustší, takže veškeré gumky a průchodky nesedí. Ale že bych to bral jako vážnou vadu to ne. 
-
smazany clen - FK
chtěl jsem se jen zeptat jakou teplotu vydrží laminát,mám na mysli vypalovací pec(200°C) 
-
smazany clen - FK
díky
chtěl jsem si napráškovat komaxitem laminátovej spojler, tak mě zajímalo zda se mi nerozteče, či nějak nezdeformuje, ale pokud ho někdy rozmlátím, tak ti ho můžu dát na zátop 
-
Hanz - FK
no vidiš, mně to sedí všechno dokonale, jen zatmelený znak je trošičku při bližším zkoumání vidět...